Lees de Officiële Beschrijving

De master in economie (leiderschap en management) programma staat open voor de opleiding van specialisten die kennis op het gebied van economie combineren met leiderschaps- en managementvaardigheden om leidinggevende functies in verschillende organisaties succesvol te kunnen beheersen.

Deze specialiteit studeert nauwe gespecialiseerde disciplines die de afgestudeerden zullen bieden aan combinational thinking en bereidheid om bestuurlijke beslissingen te nemen.

Onder de innovatieve disciplines zijn 'Business Skills for Successful Leadership', 'Business Processes Management', 'Risk Diagnostics of the Company', 'Electronic Payments'.

Carrière

De vaardigheden die de afgestudeerden van dit programma verwerven, zijn voor succesvol leiderschap en management in de sterk veranderende omgeving van de moderne economische systemen.

Zij kunnen op middel- en hoger managementniveau worden geïmplementeerd in banken, verzekeringsmaatschappijen, financiele huizen, investeringsbemiddelaars en andere particuliere organisaties, in verschillende staats- en gemeentelijke instellingen.

pimgpsh_fullsize_distr04
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van VUZF University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019