Master in de economie (leiderschap en management)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Belangrijk

  • Alle programma's worden aangeboden in voltijdse, deeltijdse en verre-leervorm. Geen leeftijdsvereisten.
  • Rolling toelating het hele jaar door.

accreditatie

  • Britse en Bulgaarse accreditatie
  • EU en internationaal erkend diploma

Over het programma

114504_261-1024x255.jpg


Het programma Master in Economics (Leiderschap en Management) staat open voor de training van specialisten die kennis op het gebied van economie combineren met leiderschaps- en managementvaardigheden om leidinggevende functies in verschillende organisaties met succes uit te voeren.

Deze specialiteit zal eng gespecialiseerde disciplines bestuderen die de afgestudeerden een combinatorisch denken en bereidheid zullen bieden om managementbeslissingen te nemen.

Tot de innovatieve disciplines behoren 'Zakelijke vaardigheden voor succesvol leiderschap', 'Beheer van bedrijfsprocessen', 'Risicodiagnostiek van het bedrijf', 'Elektronische betalingen'.

Carrière

De vaardigheden die de afgestudeerden van dit programma verwerven, zijn voor succesvol leiderschap en management in de sterk veranderende omgeving van moderne economische systemen.

Ze kunnen op midden- en hoger managementniveau worden geïmplementeerd bij banken, verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen, investeringsbemiddelaars en andere particuliere organisaties, in verschillende overheids- en gemeentelijke instellingen.

pimgpsh_fullsize_distr04

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

VUZF University is a private institution of higher education, located in the capital of Bulgaria – Sofia city. It is the first private university specialized in the area of finance, insurance, managem ... Lees meer

VUZF University is a private institution of higher education, located in the capital of Bulgaria – Sofia city. It is the first private university specialized in the area of finance, insurance, management and marketing in Republic of Bulgaria. In the past five years, it strongly focused its education program on finance, innovation, business and entrepreneurship studies. Lees Minder