Lees de Officiële Beschrijving

Leer essentiële vaardigheden voor het internettijdperk: web-publishing en design, sociale media, multimedia productie, informatie graphics en nog veel meer.

Deze master's degree is ontworpen om te worden ingevuld in een jaar, of meer dan een val, een lente en een zomer semester. (Werkende professionals wilt misschien meer tijd nodig om het te voltooien.) Het zal pas afgestudeerden of het beoefenen van professionals voor te bereiden om uit te blinken in de spannende gebied van digitale journalistiek en in andere media- en communicatie-gerelateerde gebieden. Als een asielzoeker om de master's degree in Digital Journalism and Design, sta je onmiddellijk een professioneel resultaat te bereiken: een USFSP-Poynter Certificate of Proficiency in digitale technologie voor journalisten.

Een Banner Day for DJD: Volledige Accreditatie

Op 6 mei 2016, de accrediteren Council on Education in Journalism and Mass Communications unaniem gestemd om volledige accreditering te keuren voor de Universiteit van Zuid-Florida St. Petersburg online MA programma in Digital Journalism and Design.

Face-to-face undergraduate en graduate programma's binnen USFSP ministerie van Journalistiek en Media Studies zijn geaccrediteerd sinds 2004, het verdienen om de vijf jaar sinds re-accreditatie. Dit is de eerste programma verslag voor DJD, en zijn initiële accreditatie. ACEJMC vonden elkaar graden op zoek naar programma aangeboden door de afdeling Journalistiek en Media Studies in overeenstemming met elkaar zijn negen normen voor excellentie.

Terwijl programma's met meerdere ACEJMC-geaccrediteerde programma's zijn zeldzaam, nog zeldzamer zijn geaccrediteerde opleidingen met online graden. prestatie van vandaag valideert het harde werk van onze studenten en docenten hebben weer sinds de eerste cohort van DJD studenten in de herfst van 2012 te zetten.

Klaar om te springen in een volledig erkende digitale leeromgeving en uitgegroeid tot een betere communicator, ontwerper en verteller? Kom bij ons vandaag.

De DJD mate beschikt over 10 cursussen op het snijvlak van journalistiek, technologie en design.

Elke cursus richt zich op een gebied dat zeer relevant voor de praktijk van de digitale journalistiek en design. Samen, de cursussen bieden een solide basis van de praktische en theoretische vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de snel veranderende tijdperk van online journalistiek.

  • multimedia Reporting
  • web Publishing
  • Digital Media and Democracy
  • multimedia Production
  • Ondernemend Journalistiek
  • Digital Media Technology
  • social media
  • Digital Media Ethiek en Recht
  • Visual Communication Design and Theory
  • Final Project
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van University of South Florida St. Petersburg - College of Arts & Sciences »

Deze cursus is Online
Begindatum
Aug. 2019
Feb. 2020
Duration
1 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Feb. 2020
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Feb. 2020