Master in de cognitieve systemen en interactieve media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Cognitive Systems & Interactive Media

De missie van de Master in Cognitive Systems and Interactive Media (CSIM) is aan de onderzoekers en professionals die zal onderzoeken, ontwikkelen en ontwerpen van de interactieve cognitieve systemen en media van morgen te trainen. De resultaten kunnen fysieke apparaten, zoals robots of logische enen, zoals geavanceerde software die ervaring en / of virtuele omgevingen verschaft.

Het CSIM programma is gebaseerd op drie belangrijke gebieden van kennis: interactieve technologie, cognitieve wetenschappen en interactieve media. Om zijn doel te bereiken, het programma duurt een interdisciplinaire benadering die cruciaal is voor de studenten met een diepgaande kennis van het ontwerp, de bouw, ontwikkeling, implementatie en analyse van interactieve cognitieve systemen en media, samen met de nodige vaardigheden om met succes uit te voeren al deze fasen. Het doel van de CSIM programma is integrators van dergelijke interactieve cognitieve apparaten en programma's te produceren.

De CSIM biedt een breed scala van hoor- en werkcolleges door gerenommeerde wetenschappers. In termen van de theorie, zullen de studenten een basiskennis van de cognitieve functies van de hersenen en de computationele modellen, de belangrijkste kwesties in de ontwikkeling van interactieve cognitieve systemen te verwerven. Op praktisch niveau, zullen de studenten leren om te ontwerpen en creatieve en wetenschappelijke oplossingen te ontwikkelen om rationeel, consistent en efficiënt integreren van de huidige en toekomstige technologieën in interactieve cognitieve systemen. Het CSIM programma biedt studenten de wetenschappelijke en praktische tools die ze nodig hebben om hun studie zelfstandig voort te zetten en te ontwikkelen en te integreren interactieve cognitieve systemen in bruikbare systemen met real-world applicaties.

Doelstellingen

Het belangrijkste doel van de Master in Cognitive Systems and Interactive Media is om de volgende generatie van onderzoekers en professionals die zal onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen en analyseren van cognitieve systemen en interactieve media te trainen.

Voor wie is het?

Studenten op deze master moet een achtergrond in de technologie techniek (informatica of telecommunicatie), psychologie, biologie, audiovisuele communicatie of een ander gebied in verband met de programma's interdisciplinaire benadering hebben. Kandidaten moeten zeer gemotiveerd en hardwerkend en hebben zowel een sterke interesse in de technologie en de cognitieve wetenschappen en een creatieve geest. Zij moeten bovendien hebben voorkennis van programmeren en bereid zijn om zich onder te dompelen in de technologische onderwerpen. Structuur Het programma bestaat uit een enkel spoor een solide, samenhangende visie op cognitieve systemen en interactieve media. Het is vooral gericht op onderzoek, en studenten moeten 20 studiepunten verplicht, 20 optionele credits en een 20-credit afstudeeronderzoek te voltooien.

De masteropleiding kan in één jaar worden afgerond, indien genomen full-time, of twee, als in deeltijd. Het programma is georganiseerd in termen en is ontworpen om de prioritaire gebieden van het onderzoek gedefinieerd door de Europese Commissie weerspiegelen.

Inhoud

De masteropleiding is gericht op integratoren van complexe systemen en apparaten te trainen door het combineren van kennis en vaardigheden uit het gebied van interactieve communicatie, cognitieve psychologie, taalkunde, kunst, digitale technologie en communicatie.

Het programma is ontworpen om de prioritaire gebieden van het onderzoek door de Europese Commissie, welke groepen in de volgende algemene onderwerpen daarin worden weerspiegeld: Cognitive Systems: Dit traject omvat de functionele aspecten van de concepten, methoden en geavanceerde technologieën die nodig zijn om de toekomstige slimme apparaten in staat om waar te nemen , beslissen, voelen emoties en gedrag. Specifiek richt het zich op hun vermogen aan te passen aan en gedragen zich in complexe omgevingen, op hun vermogen om te communiceren en te communiceren met mensen en andere apparaten, en over hoe ons begrip van biologische systemen kan helpen de cognitieve systemen van de toekomst te ontwikkelen. Dit spoor leidt studenten op om de gedrags- en psychologische ingenieurs van apparaten van morgen te worden.

Inhoud en Media: Het doel is om studenten bij te dragen aan de uitdagingen van zowel hedendaagse samenleving in het algemeen en bepaalde individuen en organisaties in verband met de grote verscheidenheid van gedeeltelijk interactieve content dat ze moeten presenteren en het proces voor te bereiden. Speciale nadruk wordt gelegd op de belangrijkste concepten en methoden geplaatst in de optimalisatie van de interactie tussen mens en machine aan de ene kant en de informatie en de media anderzijds. Bovendien, dit spoor onderzoekt, analyseert en grondig experimenten met specifieke kenmerken van interactieve media met het oog op het verbreden van de waaier van mogelijkheden en het toevoegen van vrij nieuwe mogelijkheden dan alleen het vervangen of verbeteren van niet-interactieve media.

Kwaliteit van het leven: In de toekomst zullen de gezondheidszorg en sociale diensten rekenen op een interactieve apparaten en media. De belangrijkste uitdagingen zal zijn, niet alleen om te genezen, maar ook te behouden en te verbeteren kwaliteit van leven door middel van cognitieve systemen en interactieve media. Studenten op dit spoor wordt ondergedompeld in de psychologische en technologische aspecten van deze belangrijke ontwikkeling. Een bijdrage te leveren aan de verbetering van kwaliteit van leven, zal nieuwe methoden en media moeten de juiste balans tussen technologische mogelijkheden en de menselijke creativiteit toeslaan.

Interactie en Mobiliteit: Deze track zal studenten laten kennismaken met dit complexe systeem van problemen en leiden ze op tot een breed scala van concepten en technologieën toe te passen om hen te helpen op te lossen. Ook de menselijke mobiliteit betekent dat vele vormen van vervoer, die een verscheidenheid van behoeften met betrekking tot de inrichting autonomie en de presentatie van informatie te genereren.

Stage

In overeenstemming met het onderzoek oriëntatie van dit programma, het afstudeeronderzoek zal worden uitgevoerd in het kader van een van de onderzoeksgroepen van de afdeling Voorlichting en Communicatie Technologieën uitgevoerd, waardoor een rijke en stabiele omgeving voor het verwerven van ervaring op het gebied van verzekeren.

Kennis, vaardigheden en comptences verworven

\ De specifieke competenties verworven in deze master omvatten de mogelijkheid om:
  • Ontwikkelen interactieve apparaten met cognitieve systemen met behulp van gemengde methoden op basis van analyse, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en evaluatie.
  • Toepassing gemengde methodieken uit de cognitieve wetenschap, mens-computer interactie en communicatie.
  • Ontwerp-oplossingen in de vorm van interactieve apparaten via requirements analyse. Dit ontwerp is gebaseerd op abstracte biologische en neurologische computationele modellen en interactieve communicatie.
  • Ontwikkelen, implementeren en code-oplossingen ontworpen om geavanceerde interface technologie, neurologische simulaties en controle talen, evenals interactieve installaties en apparaten bevatten.
  • Beoordelen interactieve apparaten met behulp van gecontroleerde, experimentele, objectieve en kwantitatieve methoden.
  • Breng een interdisciplinaire benadering die de cognitieve wetenschap, interactieve technologieën en digitale media combineert om problemen op manieren die leiden tot nieuwe interactieve apparaten op te lossen.
  • Solliciteer huidige theorieën en computationele modellen over de hersenen en over hoe het zich verhoudt tot interactieve apparaten door middel van cognitieve systemen.
  • Pas deze apparaten en systemen om echte problemen.

Loopbaanperspectieven

Deze masteropleiding biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Studenten op zoek naar een carrière in het onderzoek zullen in staat zijn om doctorale studie voort te zetten in een van de gebieden die zijn opgenomen in interdisciplinaire focus van de programma's. Studenten op zoek naar een carrière buiten de academische wereld in staat te stellen over hun ervaringen met de analyse, ontwerp, implementatie, experimenten, testen en beoordelen van interactieve apparaten via cognitieve systemen om een ​​breed scala van terreinen in te voeren, uit industriële en huisrobots om outdoor interactieve reclame zal zijn , de slimme technologie die gebruikt wordt door de auto-industrie, de ontwikkeling van systemen om te helpen revalideren mensen met een lichamelijke of cognitieve stoornissen, grootformaat interactief entertainment, of smart museum technologie.

Engels

Vergeet niet dat om succesvol te worden ingeschreven, de presentatie van een officieel Engels-certificaat is een essentieel toelatingseis. Alleen aanvragers van wie de moedertaal Engels is niet nodig om een ​​Engels certificaat pre¬sent. Officiële resultaten moeten rechtstreeks door de onderzoeksrechter instelling worden gestuurd naar de school Toelating Department en moeten voldoen aan de vereiste minimale scores: - TOEFL CBT:> 235 - TOEFL PBT:> 575 - TOEFL IBT:> 100 - CAE: C1 - IELTS:> 6.5 Aanvragers die, op het moment van de aanvraag nog steeds niet officieel Engels certificaat of die het bezit zijn in het proces van het verkrijgen moet deze informatie in hun toelating toepassingen omvatten. Aanvragers die hun volledige Bachelor's Degree in een Engels sprekende universiteit hebben afgerond moet schriftelijk bewijs dat de voertaal van hun studie was het Engels indienen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by th ... Lees meer

Its international orientation is one of the distinguishing features of UPF, a university with "its feet in Barcelona and its head in the world". This international projection has been recognised by the Spanish Ministry of Education through the International Campus of Excellence seal (2010) and is backed up by the UPF's distinguished position in international rankings as one of the top Spanish universities... Lees Minder