Master in de bouwkunde - burgerlijke bouwkunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MasterIngenierie1

Laten we samen het ontwerp van de toekomst!

Geaccrediteerd door het Roemeense ministerie van Onderwijs sinds 2013, de meesters "Structural Engineering" zijn 2 jaar post graduate programma's, met onderwijs en examens geheel in het Engels of in de Franse taal.

Georganiseerd binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen in vreemde talen (FILS) van de Technische Universiteit van Civiele Techniek Boekarest (UTCB), de meesters bestaat uit 3 semesters met lezingen en examens en 1 semester geheel gewijd aan de masterproef. De masteropleidingen hebben een totaal van 120 ECTS (studiepunt).

De meesters zijn opengesteld voor Roemeense en buitenlandse bachelor afgestudeerden. Ze is ook geschikt voor Erasmus + uitwisselingsstudenten. UTCB heeft 67 Erasmus + afspraken met universiteiten uit 17 landen. Voor het academiejaar 2016-2017 meer dan 15 Erasmus-studenten uit Frankrijk, Spanje en Griekenland al geregistreerd bij onze meesters.

Dezelfde masteropleidingen wordt gegeven aan FILS met onderwijs en de examens in het Engels of in het Frans. Exchange studenten kunnen profiteren van deze, wordt toegestaan ​​om lezingen in beide talen te selecteren en dus kunnen ze hun vreemde talen te ontwikkelen.

De meesters bieden een aanvulling van de theoretische kennis en modellering samen met geavanceerde cursussen in structurele engineering. Een kern onderwerp van de meesters is de aardbeving bestendig ontwerp met een aanzienlijke hoeveelheid van toegewijde uur (structurele dynamica, engineering seismologie, aardbeving engineering, seismische breekbaarheid, niet-lineaire analyse). Aardbeving bestendig design concepten en applicaties zijn ook opgenomen in bijna alle lezingen en projecten, Roemenië wordt een aardbeving gevoelig land met een lange traditie en ervaring in de aardbeving engineering.

MasterIngenierie2

De meesters profiteren van de activiteiten binnen UTCB's Seismic Risk Assessment Research Center (CER's), een groot aantal van het onderwijzend personeel dat CERS leden.

Met kleine groepen studenten en een nauw contact met het onderwijzend personeel, met een opmerkelijke internationale omgeving (binnen FILS er worden ingeschreven studenten uit 21 landen, plus Erasmusstudenten), de meesters van Structural Engineering aan FILS-UTCB zijn een uitstekende keuze van de post graduate studies voor burgerlijk ingenieurs geïnteresseerd zijn in structurele analyse, civiele en waterbouwkundige installaties ontwerp, aardbeving technisch ontwerp en onderzoek.

Francophonie is een sterke troef van UTCB. Lid van Agence Universitaire de la Francophonie (AUF) van 1995, UTCB herbergt een Franse docent (binnen een conventie met AUF en de Franse ambassade), een Franse bibliotheek, een Centre de Reussite universitaire (CRU), en organiseert en neemt deel aan een heleboel francophone activiteiten. De Franstalige meester werd verleend met een ondersteuning project van AUF (2013-2015), dat mag de aankoop van naslagwerken en dictaten en de uitwisseling van docenten met de Franse partner universiteiten. Professoren van Université de Nantes, Ecole Centrale de Paris en de Université de Grenoble geleerd binnen de master. De master is ook geschikt voor inkomende docenten binnen Erasmus +.

Studeren aan FILS-UTCB zal je ook toestaan ​​om het leven van de dynamische student in Boekarest te ontdekken en om de schoonheid van Roemenië genieten.

UTCB en de Universiteit van Luik (België) zijn in de laatste fase van de ondertekening van een double-diploma overeenkomst op masterniveau. Bij UTCB, de FILS meesters van structurele engineering, in het Engels en in het Frans, maken deel uit van de overeenkomst.

UTCB afgestudeerden die zijn geselecteerd voor de double-diploma overeenkomst met Ecole nationale des ponts et chausees (Ponts ParisTech) cand inschrijven de meesters Bouwkundige constructies (in het Engels of in het Frans) die deel uitmaken van de overeenkomst.

MasterIngenierie4

Toelating

EU-burgers

Toelating is gebaseerd op de bachelor studies resultaten, in aflopende volgorde naar het aantal beschikbare plaatsen.

EU-afgestudeerden kunnen studeren gratis in de grenzen van de beschikbare plaatsen voor de Roemeense en burgers uit de EU, de Europese Economische Ruimte (EWS) of Zwitserse Confederatie (30 plaatsen in het studiejaar 2016-2017 voor zowel de meesters met het onderwijs in het Engels en in het Frans ), of met een jaarlijkse studie vergoeding van 4500 lei (~ 1000 Euro), ook 30 plaatsen voor zowel meesters, voor EU- en niet-EU-burgers.

Het aantal plaatsen kan worden verhoogd, afhankelijk van het aantal kandidaten, door middel van interne regelingen binnen de universiteit.

Taalvaardigheid:

De kandidaten die beschikken over een erkende taalvaardigheid certificaat (CAE, CPE, TOEFL, TOEIC, IELTS, AQA, DELF, DALF, TCF, TEF, TFI, Diplome de l'Alliance Française, tweetalige klasse certificaat), FILS afgestudeerden, kandidaten uit Engelstalige of Franstalige landen of kandidaten met undergraduate studies in het Engels of in het Frans zijn vrijgesteld van het ringonderzoek.

De andere kandidaten moeten een taaltoets passeren (ongeacht hun optie voor een door de staat gesponsorde plaats of plaatsen bij collegegeld). De kandidaten zullen het originele certificaat, samen met een kopie te presenteren. De andere kandidaten moeten een taaltoets tijdens de opname (EU kandidaten zonder studie fee) of na hun aankomst (EU kandidaten en niet-EU-kandidaten met een onderzoek tegen betaling) passeren.

Toelating kalender:

  • registratie voor Roemeense en EU-kandidaten - 21 en 22 september 2016, tussen de 9-13 op het FILS secretariaat (. Bd Lacul Tei, No.124, Boekarest)
  • Taaltoets - 23 september 2016, van 10:00 en zal twee hours.The verdeling van de kandidaten op de lokalen voor de taaltoets duren zal getoond worden op 22 september, na het einde van de inschrijvingen, aan de FILS prikbord en op de facultaire website. Op de dag van de test worden de gegadigden komen op 9:30 in de klas waarin zij werden verdeeld met hun identiteitskaart en de testkaart.
  • De resultaten worden weergegeven op 23 september kort na de voltooiing van de test.
  • De definitieve resultaten van het toelatingsexamen wordt op 23 september.
  • Verdere administratieve gegevens kunnen worden verkregen bij de afdeling Internationale Betrekkingen: iro@utcb.ro en bij http://admitere.utcb.ro/
  • Het inschrijfgeld voor de toelating examen is 100 lei (~ 22 euro) voor studenten uit EU, ZIE of Zwitserse Confederatie.

Accommodatie

Op verzoek masterstudenten plaatsen in de slaapzaal student hebben ervoor gezorgd: moet Roemeense en EU-studenten een verzoek tijdens het registratieproces voor toelating te maken.

Beurzen

Roemeense en EU-studenten aanvaard staatsbegroting financiering (dwz zonder studie fee) kan beurzen als functie van hun academische resultaten en hun persoonlijke financiële situatie te krijgen, volgens de door UTCB Senaat en afhankelijk van de beurs financiering op UTCB van het ministerie van regels Onderwijs.

Niet-EU-burgers Toelating is gebaseerd op de bachelor studies resultaten, in aflopende volgorde naar het aantal beschikbare plaatsen.

Een speciale toelatingsprocedure voor studding in Roemenië is vereist voor niet-EU-kandidaten.

Voor niet EU-studenten het collegegeld is van 270 euro per maand voor de gehele duur van het studiejaar (dat wil zeggen, 9 maanden = 2430 euro of 2700 EURO inclusief najaar zittijd).

Accommodatie

Op verzoek masterstudenten hebben ervoor gezorgd plaatsen in student slaapzaal:

Beurzen

Niet-EU-studenten kunnen een beurs krijgen voor studeren in Roemenië van hun regeringen, van de Roemeense regering of van andere internationale organisaties.

MasterIngenierie3

Vergoedingen:

Als u zich aanmeldt voor de begroting worden gefinancierd plaatsen, zijn er geen kosten voor burgers van de EU, de Europese Economische Ruimte (EWS) of Zwitserse Confederatie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechani ... Lees meer

The Technical University of Civil Engineering of Bucharest is a technical university that trains higher education specialists in the fields of civil engineering, building services engineering, mechanical engineering/technological equipment and machines, environmental engineering, geodesic engineering, management and engineering and systems engineering. Lees Minder