Master in de bedrijfsstrategie en finance in Europa (CSF)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Corporate Strategy and Finance in Europa (CSF) is een twee jaar Engels-talige master double-opleiding (DDP) met de Universiteit van Straatsburg aimimg op het verstrekken van de studenten met een brede kennis van en inzicht in de economische theorie met een focus op de financiële en internationale economie overeenkomt met de huidige state-of-the-art.

Het CSF programma is gebaseerd op het Bologna-proces, en is bedoeld om de samenwerking tussen het Instituut voor Economische Studies, Faculteit der Sociale Wetenschappen, Charles Universiteit in Praag en Sciences Po Strasbourg, Universiteit van Straatsburg in het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek op het gebied van te vergemakkelijken Economie. De Degree-programma omvat twee academiejaren. Elke student van de Degree-programma wordt verzocht om een ​​academisch jaar te brengen op elk van de partneruniversiteiten in lijn met het curriculum. Na de voltooiing van de studies, zal elke student het diploma Master in "Corporate Strategy and Finance in Europe" van de Universiteit van Straatsburg en de masteropleiding diploma met de academische titel "Magistr" van Charles Universiteit in Praag ontvangen.

Double-afgestudeerden in staat zal zijn om de positie op de mondiale markt te vinden, zowel in de financiële sector en multinationale ondernemingen, maar ook in de publieke sector, niet alleen in de Tsjechische Republiek en Frankrijk, maar ook in de hele Europese Unie. Afgestudeerden van beide Partner universiteiten zijn in de vraag door toonaangevende private bedrijven, maar ook grote economische en politieke organisaties en typisch veronderstellen uitdagende functies in het bankwezen, consulting, beleggingsfondsen, en het openbaar bestuur.

Beschrijving van het toelatingsexamen en evaluatiecriteria

In aanvulling op het aanvraagformulier, moet de aanvrager:

  • CV
  • Kopie van een diploma te laten zien voltooide bachelor- of master studies, of de bevestiging van de lopende onderzoeken in het academisch jaar dat deze studies zal worden afgerond;
  • Lijst van studieresultaten van voltooide bacheloropleiding (samenvatting van merken en academische resultaten)
  • Document tonen kunnen worden verwezenlijkt in het Engels (deze eis kan worden afgezien indien bacheloropleiding van de aanvrager was in een Engels-sprekende land, of als de voertaal was Engels)
  • Document waaruit kennis van wiskunde (resultaten van GRE of GMAT, of syllabi waaruit een relevante onderwerpen zijn voltooid, en in een samenvatting van de studieresultaten vermeld)
  • Motivatiebrief

Alleen de volgende studenten toepassing kunnen zijn voor deze cursus: studenten die al een bachelordiploma of gelijkwaardig, studenten vast te houden met een voldoende kennis van het Engels (minstens B2 in het ERK) en met kennis van wiskunde en statistiek. De Uitvoerende Raad van de double-degree programma zal beslissen of de aanvrager kennis is voldoende.

Alle documenten die oorspronkelijk niet in het Tsjechisch, Slowaaks of het Engels moet nauwkeurig worden vertaald in het Engels.

Voorwaarden voor toelating

De toelatingscommissie commissie zal een ranking systeem van punten gebruiken 1 - 10, op basis van de ingediende documenten. Een voorwaarde om te worden geaccepteerd is de voltooiing van de studies hoger onderwijs. Het punt limiet voor het aanvaarden van de aanvragers wordt door de decaan te stellen.

Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden

Afgestudeerden zullen de expertise om zelfstandig definiëren en creatief complexe theoretische of praktische problemen op het gebied van financiële en internationale economie met behulp van geselecteerde theorieën, concepten en methoden te lossen. De afgestudeerden komen in aanmerking om beslissingen te ondernemen in veranderende omstandigheden op de financiële markten en zal het inzicht van de bredere sociale en maatschappelijke gevolgen van de financiële en internationale economie bezitten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is c ... Lees meer

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is currently ranked among the top 2% of the world´s universities in Shanghai University’s Academic Ranking of World Universities. It is the number one university in Eastern Europe according to the The Webometrics Ranking of World Universities. Lees Minder