Master in de balkan, Euraziatische en Centraal-Europese studies (beces)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Balkan, Euraziatische en European Studies Central (BECES) is opleiding een twee jaar Engels-talige master, die zich richt op de moderne geschiedenis, politiek en diplomatie, evenals de fundamentele sociale, culturele en economische problemen. Het richt zich op de Engels-sprekende publiek met een diepe en veelzijdige verkenning van "het Oosten", opgevat als een gebied bestaande uit Centraal-Europa, de Balkan, en de Post-Sovjet-gebied, met inbegrip van de Kaukasus en Centraal-Azië. Het biedt ook studenten de kans om te leren of hun kennis van een aantal van de Tsjechische taal te verbeteren. Het programma is bewust gestructureerd om te profiteren van het multidisciplinaire karakter van de faculteit, en studenten zullen worden aangemoedigd om verbindingen tussen de verschillende vakgebieden te maken, leren om een ​​mondiaal perspectief te combineren met aandacht voor detail en lokale belangen.

De kern cursussen bieden een overzicht van de cruciale delen van de omgeving van een analytisch en multidisciplinair perspectief, terwijl de keuzevakken studenten in staat om hun eigen specialisatie te creëren. Het doel van het programma is om studenten te helpen schrijven van een masterscriptie van voldoende kwaliteit om verdienste publicatie. Via het netwerk van uitwisselingsprogramma's van de universiteit, talentvolle studenten kunnen ook de mogelijkheid om een ​​kort onderzoek bezoek aan een ander land in het gebied te maken aangeboden.

Beschrijving van het toelatingsexamen en evaluatiecriteria

Naast de aanvraag moet de volgende gegevens verstrekt: 1. Kopie van een diploma te laten zien voltooide bachelor- of master studies, of de bevestiging van de lopende onderzoeken in het academisch jaar dat deze studies zal worden afgerond; 2. Transcript van merken en academische resultaten uit eerdere studies hoger onderwijs; 3. 4 CV. Motivatiebrief Bevestiging van de studies kan worden vervangen door een transcript van merken, mits deze zijn afkomstig uit hetzelfde academiejaar als de aanvraag.

Alle documenten die oorspronkelijk niet in het Tsjechisch, Slowaaks of het Engels moet nauwkeurig worden vertaald in het Engels.

Voorwaarden voor toelating

De toelatingscommissie commissie zal kandidaten beoordelen op basis van de ingediende documenten en te rangschikken, met behulp van de punten 1 -10. Het punt limiet voor het aanvaarden van de aanvragers wordt door de decaan te stellen. Een voorwaarde om te worden geaccepteerd is de voltooiing van de studies hoger onderwijs.

Informatie over de uitoefening van de afgestudeerden

Na voltooiing van de Balkan, Euraziatische, en Centraal-Europese Studies programma zullen de studenten een gevorderd niveau van het academisch onderwijs met inbegrip van een goede beheersing van een of twee talen van het gebied, evenals een breed en, tegelijkertijd, diepgaande kennis te verwerven van de regio bestudeerd. Zij zullen in staat zijn open, maar kritisch inzicht en conceptueel denken, en waarderen van de culturele diversiteit. Dit intellectuele apparatuur zal hen te voorzien van een kans om hun eigen opleiding voort te zetten en vind posities in verband met de problemen van de bestudeerde gebied in zowel de publieke en private sferen.

Laatst bijgewerkt op nov 2016

Over de school

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is c ... Lees meer

Charles University (CU) was founded in Prague in 1348 by the Holy Roman Emperor Charles IV and belongs among the oldest, largest and most prestigious universities in the world. Charles University is currently ranked among the top 2% of the world´s universities in Shanghai University’s Academic Ranking of World Universities. It is the number one university in Eastern Europe according to the The Webometrics Ranking of World Universities. Lees Minder