Master in de audiovisuele beheer

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Mega Plus - European Master in de audiovisuele sector Managemen t

Het ondersteunen van een nieuwe generatie om te gedijen en te slagen

Juni 2013-maart 2014


mega plus is een negen maanden, op projectbasis, masteropleiding gericht op jonge professionals die willen fast-track hun loopbaan in de entertainment industrie door middel van gespecialiseerde opleiding in audiovisuele beheermaatschappij en de productie van inhoud.

mega plus is ontworpen om de volgende generatie van de industrie ondernemers en leidinggevenden voor te bereiden op de sector met de vaardigheden in te voeren en weten hoe nodig om te werken in een digitale, publiek gedreven industrie, het toevoegen van waarde aan de projecten en de bedrijven waar zij werken.

Met een 90% arbeidsbemiddeling tarief Mega is uitgegroeid tot een gerenommeerd verwijzing zowel voor jonge professionals die willen voeren en te groeien in de entertainment sector, en voor de Europese audiovisuele bedrijven op zoek naar nieuwe zakelijke talent.


cursusinhoud

Project Development (creatieve ontwikkeling, transmedia storytelling, samenwerkingsproces en het identificeren van de doelgroep); Project Strategieën en Business Planning; Project Financing; Project Analyse, Verpakkingen en positionering; Fysieke Productie (Film & TV); Distribution (cross-platform); marketing (traditioneel en digitaal); Internationale markten, Sales & Acquisitions; Legal & Business Affairs; Company Management en Business Administration; Het ontwikkelen van Crossmedia financiering, productie en distributie strategieën; de Nieuw Televisie Industry; Presentatie en communicatieve vaardigheden; en leiderschap en managementvaardigheden.

botsing

De deelnemers zullen een bedrijf of project business plan, dat een duurzaam business model, gemaximaliseerd inkomsten en marketing mogelijkheden, en geoptimaliseerde intellectueel eigendom (IP) waarde over formats en platforms omvat hebben afgerond, en zal een sterke basis voor hun cross-sector internationaal hebben vastgesteld professioneel netwerk.


cursus Structuur

Residential Training> Online Tutorials en Stages> Mega Few

De cursus bestaat uit plenaire sessies, groep tutorials en individuele bijeenkomsten met deskundigen. Het programma omvat 14 weken residentiële en intensieve training; een 6 maanden stage in een entertainment bedrijf en online overlegperiode en een eindevaluatie Week (mega paar).Doelgroep

Afgestemd op jonge producers, recente filmschool / universitair afgestudeerden en managers met een uitstekend track record. Open voor deelnemers uit de hele wereld.


applicatie-eisen

  • Universitair diploma of een uitstekende professionele track record
  • Natuurlijk project (bedrijf of film / TV-project)
  • Hoge vaardigheid in het Engels


* € 8,000 voor EU-burgers. Open aan de deelnemers over de hele wereld. Beurzen beschikbaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

De Media Business School is een van Europa's toonaangevende organisaties voor de opleiding, gespecialiseerd in de audiovisuele business. Opgericht in 1991 met de steun van het MEDIA-programma van de ... Lees meer

De Media Business School is een van Europa's toonaangevende organisaties voor de opleiding, gespecialiseerd in de audiovisuele business. Opgericht in 1991 met de steun van het MEDIA-programma van de Europese Unie en het Spaanse ministerie van Cultuur (ICAA), de MBS is een non-profit organisatie die voor de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd in het merk van topkwaliteit, ervoor te zorgen dat hun initiatieven zijn voortdurend in ontwikkeling en zijn in staat om te reageren op de kansen en uitdagingen van het digitale tijdperk. 

 Alle initiatieven zijn ontworpen en onderwezen in samenwerking met professionals uit de audiovisuele sector op de internationale scène, van wie velen hebben gewerkt met de MBS sinds haar oprichting. MBS initiatieven zijn ontworpen om het hoogste niveau van de opleiding, te stimuleren hun carrière en de deelnemers aan het project, en het helpen creëren van duurzame bedrijven die in staat zijn om kansen te identificeren en te concurreren op de internationale markt zijn. MEGA: Mega plus is een meester van negen maanden, gericht op jonge professionals die willen hun carrière te versnellen in de audiovisuele sector ... Lees Minder
Madrid , Ronda + 1 Meer Minder