Master In De Architectuur Professionele Opleiding

School of Architecture - Syracuse University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master In De Architectuur Professionele Opleiding

School of Architecture - Syracuse University

De Master of Architecture is een 110 credit 3 jaar eerste professionele opleiding die is gericht op de toekomstige architecten te bereiden op leiderschap en de visie te bieden in de bouw van de fysieke omgeving, en om samen te putten en het organiseren van diverse beroepen en meerdere technologieën op het gebied van architectonisch ontwerp uit te breiden. Onderzoek is een integraal onderdeel van de M.Arch opleiding, vanaf het eerste jaar cursussen in het ontwerp, theorie, geschiedenis, media en technologie, om de laatste semester is gericht onderzoeksproject.

Het programma is geaccrediteerd door de Nationaal Architectuur Accrediterende Board (Naab) en momenteel gerangschikt # 8 in het land by Design Intelligence.

Onze docenten staan ​​bekend om hun mate van betrokkenheid bij de vooruitgang van elke student evenals hun professionele prestaties. De faculteit bestaat uit gepubliceerde geleerden, bekroonde ontwerpers, gefinancierde onderzoekers, en actieve professionals.

Leerplan

Studios in design en media, lezingen cursussen en seminars in theorie en geschiedenis, en cursussen in de structuren en de technologie gedurende de eerste drie semesters van de M.Arch curriculum vormen de "kern" van het programma. De laatste vier semesters, met inbegrip van een zomer intensief term, bieden verschillende ervaringen. In het vierde semester, alle studenten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een scala aan studio's gegeven door vooraanstaande gastdocenten. Studenten die zijn bekroond met geavanceerde staan ​​op basis van architectonische studie aan de Hbo-niveau hebben de mogelijkheid om studeren in het buitenland aan de Universiteit centra in Florence en Londen of op de Universiteit van Fisher Center in New York City. In de zomer van het tweede jaar kunnen studenten studeren aan een zomer intensief programma in New York of in een van de "drie steden" global opleidingen. Het ontwerp focus van het derde jaar omvat zowel onze Integrative Studio, bedoeld om kennis te synthetiseren vergaard over de leerstof op een zeer gedetailleerde ontwerpen van gebouwen, en een faculteit gericht onderzoeksproject gedefinieerd en ontwikkeld door de student in tandem met de faculteit adviseurs. Een rijk scala aan professionele en geschiedenis keuzevakken geeft studenten de mogelijkheid om specifieke onderwerpen in seminars en colleges te bestuderen.

GERICHT ONDERZOEK

Bij Syracuse Architectuur, De voltooiing van een gericht onderzoek nodig is voor toekenning van de M.Arch graad.

sluitstuk ervaring studenten in de M. Arch. graad omarmt de complexe multi-disciplinaire aard van architectonische projecten in de 21e eeuw door een kader voor studenten om individueel onderzoek + ontwerp belangen te verkennen rond een aantal thema's worden ondersteund door de faculteit expertise uit de hele universiteit. Onder leiding van de School van de faculteit Bouwkunde, zijn kleine groepen van studenten die in deze gedeelde onderwerp gebieden krijgen de kans om hun werk te gaan in de soorten van multi-disciplinaire contexten en gesprekken die innovatieve praktijk van vandaag rijden. Door de Directed Research ervaring, willen we studenten voor te bereiden om te zoeken, te initiëren en leiden deze gesprekken na je afstuderen.

Admissions

De Master of Architecture is een eerste professionele programma open voor kandidaten met undergraduate graden op elk gebied. Studenten die met een diploma in de architectuur of milieustudies komen in aanmerking voor maximaal een jaar van geavanceerde staan ​​in het programma. Studenten in het M.Arch programma zijn verplicht om deel te nemen aan full-time studie en moet tijdens het eerste semester van het programma in te voeren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
42 maanden
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Syracuse, New York
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates