master in computer-en systemen wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Masteropleiding

Computer and Systems Sciences

snelle technologische ontwikkeling van vandaag betekent dat de vraag naar hoog niveau bevoegdheid op IT-gebied groeit. De master in de computerwetenschappen en systemen wetenschappen geeft je een kans om kennis te ontwikkelen en je vaardigheden in de betrokken gebieden in voorbereiding voor een succesvolle beroeps-of wetenschappelijke carrière.

Het onderwijs geeft je een diepere kennis van theorieën en methoden, maar ook praktische vaardigheden op het gebied of de gebieden die u hebt gekozen. Daarnaast bestudeer je een aantal algemene vakken uiteraard, zoals de wetenschappelijke communicatie en onderzoeksmethodiek. Deze cursussen bereiden je voor je scriptie werk en de deur open voor een mogelijke onderzoekscarrière.

Binnen de masteropleiding "Computer and Systems Sciences", zijn er een aantal specialisaties (tracks) te kiezen uit. Bent u geïnteresseerd in het bijdragen aan een meer duurzame en minder kwetsbaar informatiemaatschappij? Daarna kunt u de informatie beveiliging spoor. Wilt u liever richten op de constructie en het ontwerp van bijvoorbeeld mobiele diensten? Dan kun je kiezen voor het spoor van de mens-computer interactie ontwerp. Extra tracks zijn naar informatie-en communicatietechnologie, IT architectuur en design, en business intelligence.

Kwalificatie-eis

Een bachelor diploma of een diploma dat gelijk is aan 180 ECTS. Een minimum van 90 ECTS binnen de informatica, systemen wetenschap, informatica, of informatie-systemen.

Taalvaardigheid

Zweedse middelbare school uiteraard het Engels B of:

IELTS (Internationaal Engels Language Testing Service) - Academische Module: Totale minimale score van 6. 5 en een minimum van 6 in elke subtest: luisteren, lezen, spreken en schrijven.

TOEFL (Test van het Engels als vreemde taal)

* Computer Based: Totale minimale score van 233, waaronder een minimale test van schriftelijke Engels (TWE) score van 18
* Papier Gebaseerd: Totale minimale score van 577, waaronder een minimale score van 50 TWE.
* Internet gebaseerd: Totale minimale score van 91, waaronder een minimale score van 13 TWE.

Üëêç (UNSW Instituut voor Talen Universiteit Engels Entry Course): totale minimale score van C (Grade Point 7,0) met een minimale score van 20 in het schrijven component.

CULT (combinatie van universiteiten Language Test): totale minimale score van 70 met een minimum score van 17 in elk van de sub-tests van luisteren, lezen, spreken en schrijven.

CPE (Certificate of Proficiency in het Engels): minimaal klasse B.

Andere documenten: Geen andere documenten nodig zijn. Alleen de mate, zijn lijst van studiepunten en cijfers en het bewijs van het Engels vaardigheid die nodig is voor de toepassing.

&nbsp

Vergoedingen voor non-EU/EEA-students

Studenten die in de EU / EER-landen kunnen studeren onze masterprogramma's gratis. Vergoedingen gelden voor studenten die in non-EU-/EEA.

Lees meer over hoe te programmeren van toepassing op de op of website!

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of ... Lees meer

Stockholm University is among the top 100 universities in Europe and is one of the largest universities in Scandinavia. The Department of Computer and Systems Sciences (DSV) is part of the Faculty of Social Sciences at Stockholm University and has a strong partnership with The Royal Institute of Technology (KTH). DSV puts great emphasis on providing quality university education through its excellent faculty and its innovative learning environment. Lees Minder