Master in computationele biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master Degree in Computational Biology

Introductie

Computationele biologie is een van de meest opwindende gebieden van de moderne wetenschap. Met de nieuwste technologische ontwikkelingen moleculaire biologie en aanverwante gebieden benaderen informatiewetenschappen, algoritmen, computerprogramma's en analyse van de enorme databases. Individuele geneeskunde werkelijkheid wordt. De constante stroom van nieuwe technologieën, nieuwe gegevens en nieuwe inzichten garant voor levendige en bevredigend toekomstig onderzoek, en creëert continue professionele mogelijkheden in de industrie en de academische wereld.

Computational biologie is een wetenschappelijk vakgebied dat betrekking heeft op het gebruik van computers om geautomatiseerde analyse van de gegevens uit te voeren of te modelleren hypotheses in de biologie. Door middel van computationele biologie onderzoekers van toepassing wiskunde op biologische fenomenen met behulp van computer programmering en algoritmen om modelleren het fenomeen, en dus statistisch proces data en interpreteren van informatie.

Via dit programma, zullen de studenten kennis te verwerven over de verschillende technieken van de toepassing van de computationele biologie op gebieden zoals moleculaire biologie, celbiologie, biochemie, evolutionaire biologie, biotechnologie, en de bevolking biologie.

Resultaten van het programma

Het doel van het programma is om afgestudeerden die in staat zijn om biologische fenomenen te identificeren en te modelleren, en nieuwe modellen voor programma-uitvoering zal zijn voorzien. Het curriculum is bedoeld voor studenten met elementaire wiskundige voorbereiding, elementaire programmeervaardigheden en technische vaardigheden voor data-analyse.

Via het programma studenten wiskundige kwantitatieve vaardigheden, met inbegrip van de kansrekening en numerieke methoden voor computergebruik zal winnen. Het biologische deel van het curriculum zal worden ondersteund door een toename van de hoogte van de kennis op het gebied van moleculaire biologie, celbiologie, biochemie, evolutionaire biologie, biotechnologie, en de bevolking biologie. Verschillende technische methoden zullen worden geleerd en simulatiemodellen om resultaten te voorspellen.

Master studies in computationele biologie voor een periode van twee jaar, vier semesters, afhankelijk van het model 3 2.

Neem voor meer informatie studiebeurzen aan buitenlandse studenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that ... Lees meer

The University of Information Science and Technology, "St. Paul the Apostle" (UIST) is one of the most welcoming Universities in Macedonia. With a dedicated staff and administration, all students that attend UIST leave it feeling like they have a new family. Lees Minder