Master in Business innovatie MBI

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in Business Innovation MBI

Geaccrediteerd door: De polytechnische universiteit van Catalonië · BarcelonaTech (UPC)

Voertaal: Spaans

Presentatie

De Executive MBI, heeft als voornaamste doel om instrumenten te bieden aan professionals om de groei van de onderneming op basis van innovatie en ondernemend vermogen te beheren. Het programma richt zich op het creëren van meer waarde voor de klant, met behulp van, bijvoorbeeld, een tool zoals open innovatie.


De lesmethode van het programma combineert de lezingen met de aanpak en de oplossing van gevallen collectief, in een aantal van hen, met de deelname van haar echte hoofdrolspelers.Daarnaast maken we gebruik van de meest moderne Simulatie Business Software en de registratie van de interventies van studenten voor verdere evaluatie, op een persoonlijk niveau, met de leraar.


Het onderwijzend personeel van de Raad van MBI is hoofdzakelijk samengesteld uit bedrijfsleiders en instellingen die zijn carrière combineren met zijn wens om hun ervaringen te delen in het onderwijs. In het bijzonder de overeenkomst met het Imperial College in Londen, waarbij een groep van 5 professoren leren hun lessen in de Executive MBI.


De Executive MBI, is op weg naar zijn vierde jaar en is duidelijk gepositioneerd als een referentie voor graduate studies die draaien rond innovatie.

Briefings Executive


Met de inschrijving zullen de deelnemers een iPad waar je de noten en alle documentatie van de master kan downloaden.

Programma
  • Business Management
  • Innovatie Management
  • Ondernemerschap
  • Leiderschap en communicatieve vaardigheden
  • Final Project: Business Plan
Vereisten
Het is aangeraden om een hbo-opleiding of hoger diploma in de techniek bezitten, moeten de kandidaten beroepservaring van ten minste 5 jaar aan te tonen en hebben een hoog niveau van het Engels. Aanvragers moeten in het registratieverzoek te vullen, en voeg een motivatiebrief en een CV.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

InnoPro is een innovatie adviesbureau. Wij zijn een groep van deskundigen in strategie, territoriale en bedrijfsinnovatie en ondernemerschap. Onze knowhow op innovatie en business development is gebas ... Lees meer

InnoPro is een innovatie adviesbureau. Wij zijn een groep van deskundigen in strategie, territoriale en bedrijfsinnovatie en ondernemerschap. Onze knowhow op innovatie en business development is gebaseerd op de expertise van ons team van professionals gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van strategieën voor organisaties. &nbsp Missie &nbsp Missie InnoPro is om het concurrentievermogen en de economische groei te bevorderen door het aanbieden van innovatieve consulting services, projecten op innovatieve gebieden en om nieuwe innovatieve bedrijven te bevorderen. Visie InnoPro Consulting wil een benchmark voor de efficiënte bevordering van innovatie binnen onze sociaal-economische omgeving. &nbsp Doelstellingen Om het concurrentievermogen van onze klanten te bevorderen Bevorderen van economische groei in onze regio Geniet van het vertrouwen van onze klanten Te werken met professionaliteit en loyaliteit Bouwen uitvoerende projecten met echte impact op onze klanten bodemlijn Zorg ervoor dat de kwaliteit van de aangeboden diensten Bouw een kern van expertise en uitmuntendheid in innovatie in Catalonië. Achtergrond Achtergrond InnoPro's verzamelt de professionele ervaring van de partners en professionals in de leiding van innovatieve en high impact-projecten in Catalonië, zoals het Catalaans Instituut voor Technologie en 22 @ Barcelona. Lees Minder