Lees de Officiële Beschrijving

1

Programma beschrijving

De MBI is een Executive Master, gegeven in samenwerking met Cambridge Judge Business School en Orkestra (Baskische Instituut voor Concurrentievermogen). Het programma is uniek in zijn soort, de integratie van theorie en praktijk en de versterking van het idee van innovatie door middel van acties.

Het staat de deelnemers om nieuwe zakelijke kansen te ontdekken, versterken van de ontwikkeling en implementatie van strategische ideeën, het creëren van een cultuur die innovatie stimuleert, de integratie van R vergemakkelijken + D + I, de ontwikkeling van een innovatieproject voor hun bedrijf en zetten zichzelf in leiders die kan rijden innovatie in de bedrijven. De cursus bestaat uit 6 intensieve week lang modules op verschillende locaties.

Programma

Module 1- Strategische Analyse voor innovatie - Bilbao, 9-14 mei 2016 Begrijp de belangrijkste concepten en technieken om innovatiestrategie bedrijven 'vorm te geven. Module 2 Innovatie Management- Florence, 27 juni-1 juli 2016 Identificeer de belangrijkste fasen, methoden en kritische elementen van innovatieprocessen en routines. Module 3- Leiderschap voor innovatie- San Sebastian, 26 september-1 ste oktober 2016 Leer van de geschiedenis van hoe u uzelf en uw organisatie te leiden voor de toekomst. Module 4 Bouwen aan de Innovatieve Organisatie- Madrid, 21 -26th november 2016 De aanpassing van de belangrijkste functionele gebieden van innovatie te vergemakkelijken. Module 5- Gebruikmakend van Innovatie: Intra / ondernemerschap- Cambridge, 23-27 januari 2017 rol van innovatie in de ondernemende proces en stevig schepping. Module 6 Global Innovation Hot Spots- Bilbao, 20-25 maart 2017 Meer informatie over opvallende innovatie modellen uit de hele wereld - waar moet je uw organisatie zie de volgende?

Toelatingsvoorwaarden

 • Werkervaring: kandidaten minstens vijf jaar professionele ervaring in verantwoordelijke posities te hebben.
 • Academische Record: een universitair diploma van een erkende instelling voor hoger onderwijs.
 • Engels Proficiency: Mogelijkheid om effectief te participeren in een programma uitgevoerd in het Engels. Engels Test: Een onlangs voltooide officiële test (TOEFL, Cambridge, TOEIC of IELTS) of een interne taaltest uitgevoerd door de Universiteit van Deusto.

Business Innovation Project - Innovatie in de praktijk

Gedurende de MBI-programma, zullen de deelnemers een bedrijf te ontwikkelen project toegepast op elke participant's organisatie of persoonlijk belang op basis van cutting-edge vraagstukken op het gebied van business innovatie relevant, met de steun van ervaren docenten. De ontwikkeling van dit project is een integratieve leerervaring die met elkaar verbindt alle verschillende draden van het programma en de echte wereld toepassing vergemakkelijkt.

Programma individuele ontwikkeling

De Master biedt de mogelijkheid om deel in individuele sessies met een executive coach, om te werken via de participant's vaardigheden en capaciteiten om hun eigen professionele ontwikkeling en de effectiviteit te verbeteren. De sessies kunnen helpen ...

 • Ontwikkelen van zelfbewustzijn van de mogelijkheden van het bereiken en waar veranderingen en verbeteringen aan te brengen.
 • Houd gerichte ze worden geconfronteerd met uitdagingen en moeilijkheden.
 • Identificeren en het maximaliseren van business ideeën en mogelijkheden.

Duur & Prijs

Deze cursus is gebaseerd campus

 • Startdatum: mei 2016
 • Duur: 9 maanden
 • Prijs: EUR 19,500
 • Deadline: 10 mei 2016
 • Plaats: Spanje / San Sebastián, Bilbao, Madrid Groot-Brittannië / Cambridge, Italië / Florence
Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans
Frans

Zie 6 andere vakken van University of Deusto: Deusto Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
9 maanden
Deeltijd
Prijs
19,500 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum