Master in boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in boekhouding

De Master of Accounting (MAcc) wordt aangeboden in de afdeling Accounting en Financiën binnen de School of Business Administration. De MAcc is ontworpen voor studenten die geïnteresseerd zijn in carrières in publieke, zakelijke en non-business accounting.

De graad zal boekhoudkundige professionals helpen in de dynamische bedrijfsomgeving. Professionals op het gebied moeten effectieve communicators zijn, een hoog niveau van deskundigheid behouden en ethische verantwoordelijkheden behouden, terwijl financiële informatie, analyse van de economische omgeving en input in besluitvormingsactiviteiten worden verstrekt.


Specialisaties
Studenten die aan de vereisten voldoen, kunnen de MAcc ontvangen, maar het programma staat voor specialisatie in verschillende technische gebieden. Momenteel worden drie gespecialiseerde trackopties aangeboden in het programma.

De Public Accounting Track bereidt studenten voor toegang tot publieke boekhouding. Het omvat opleiding in financieel boekhouden en auditing met analytische en professionele nadruk, en helpt bij het ontwikkelen van de vaardigheden en vaardigheden van de studenten voor snelle vooruitgang op het gebied van publieke boekhouding en financieel management carriereopties. Deze optie vereist cursussen in Advanced Financial Accounting, Auditing, Federal Income Taxation, Federal Income Taxation II, Advanced Auditing en twee non-accounting cursussen: Investment Analysis en Enterprise Information Systems.

De Management Accounting Track biedt voorbereiding in planning en controle voor een carrière in management accounting. Deze track vereist boekhoudkursusse, waaronder International Accounting, Advanced Cost en Management Accounting, Non-Business Accounting en Control, Cost Management en twee non-accounting cursussen: Operations Management en Database Management.

* De System Accounting Track optie biedt expertise in het ontwerpen en beheren van informatiecontrolesystemen met de nadruk op boekhoudkundige praktijken. Deze optie biedt professionele kansen bij grotere bedrijven en adviesbureaus. De reeks cursussen omvat Ontwerp van Geautomatiseerde Accounting Informatiesystemen, Geavanceerde Kosten en Bestuursrekeningkunde, Computergebaseerde Accounting Systems en drie niet-boekhoudkursusse: Bedrijfsinformatiesystemen, Database Management en Systeemanalyse en Ontwerp.

Laatst bijgewerkt op okt 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local ... Lees meer

Oakland University fulfills its distinctive role among Michigan public universities by steadily enhancing an intellectual and ethical environment that prepares students to lead and serve in the local and world communities. Lees Minder