Master gespecialiseerde audit en management control

Institut Africain de Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master gespecialiseerde audit en management control

Institut Africain de Management

De lessen van management control en informatie te integreren de procesbenadering in management control: controle van het informatiesysteem hulpmiddelen voor boekhoudkundige en financiële engineering; controle van het begrotingsproces en het bouwen van een systeem van dashboards, geanimeerde besturing functies en om te reflecteren op de prestaties te meten.

De expertise van de directie controller: uitvoeren van een interne audit mission control zakelijke risico's door middel van de interne controle, het analyseren van de specifieke technische normen en de interne audit. Hij is in staat om de problemen van internationale normen en de controle van corporate finance voor decision support manager accounting begrijpen.

Dit programma waarvan de uitvoering gehoorzaamt aan de LMD-systeem en het ISO-programma ontwerp methodologische repository 9001 versie 2008 is alleen of in joint-diploma met Bachelor UQAC beschikbaar. Originaliteit, samenhang en pedagogische structuur hebben verdiend accreditatie Afrikaanse en Malagasi Raad van Hoger Onderwijs (Cames) en het centrum van uitmuntendheid van de UEMOA.

Het duurt vier semesters verdeeld in specialiteiten en biedt dus de student een rijk en gevarieerd horizon in Auditing en management control. Om de Master in Auditing en Controlling verkrijgen, voorbij de validatie van de student-eenheden moet een geheugen, en ondersteuning van de pas.

PROFIEL IS VOOR DE MASTER?

Managers die in de eerste plaats zijn uitgerust met bewezen academische vaardigheden geschikt voor doctorale studies 3e cyclus door middel van onderzoek in de specialiteit, de andere managers met professionele vaardigheden bewezen in de Audit en management control economieën en ondersteund door digitale groen met een opleiding die leidt tot een kwalificatie en professionele integratie van hoog niveau.

EG AANGEBODEN DIT PROGRAMMA

Bereiden onze studenten in de richting van DAF stations, business unit manager of directeur van het MKB verder te gaan. Naast de benodigde technische vaardigheden ontwikkelt dan ook sociale vaardigheden die toekomstige adviseren controllers maken een algemeen management, waaronder de strategische afmetingen en toekomstige luisteraars operationele sensibiliseren door de noodzaak de omgeving veilig . Dit programma bereidt ook onze studenten om controllers, interne auditors, de interne auditors, risk managers, consultants in informatie-systemen, enz. Worden

Begon zijn carrière in de interne audit of management control ontwikkelt zich snel een grondige kennis van de business en de belangrijkste stakeholders van de onderneming, die het mogelijk maakt om snel binnen het bewegen bedrijf

SUBSIDIABILITEIT

In Master 1 Semester 1 (M1S1) Houd een Bachelor diploma audit en management control of een gelijkwaardig diploma in de Master 1 Semester 2 (M1S2) Houd een Bachelor in Audit en controle management en hebben het semester 1 Master in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld gevalideerd.

In Master 2 Semester 3 (M2S3) Houd een Bachelor in Auditing en management control en hebben semester 1 en 2 van de Master in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld gevalideerd.

In Master 2 semester 4 (M2S4) Houd een Bachelor in Auditing en management control en hebben semester 1 2 of 3 van de Master in de specialiteit of een gelijkwaardig diploma in het veld gevalideerd.

Bieden studenten met de technische vaardigheden die nodig zijn om het beroep van accountant en financieel controleur, waarvan de missie is om de operationele relatie en de strategie van het bedrijf te stellen, via de transmissie naar de algemene richting van versleutelde elementen waaruit zullen worden bepaald de belangrijkste richtingen ... Door concentraties trein afgestudeerden aan de Afrikaanse en internationale dimensies van het bedrijfsleven en in staat om de groei van het bedrijf te ondersteunen en om de uitdagingen van de nieuwe digitale en groene economie beheersen. Voor afgestudeerden van het management functies produceren om hun bedrijf te ondersteunen, maar ook zorgen voor studies van Onderzoek aan de graduate niveau.

• Internal Auditors externe auditors • • • Interne management Controllers Controllers • DAF (administratief en financieel directeuren) • Controllers • Inspecteurs Algemeen • "Cost Killers"

Deze school biedt programma's in:
  • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 semesters
Voltijd
Locations
Senegal - Dakar, Dakar Region
Startdatum : Feb. 2019, Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019, Sept. 2019
Senegal - Dakar, Dakar Region
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan