Master digitale commerce

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor wie? Voor studenten die geïnteresseerd zijn in de digitale, e-commerce, web marketing en projectmanagement

Of u nu komt van een computer of management cursussen, de Master Digital Commerce vindt u een globaal competentie te verwerven op een zeer aantrekkelijke sector. U vindt er een professional te worden in zowel strategisch als operationeel, in staat om effectief te werken met alle handel, die het beheer van transversale projecten in alle gebieden van de handel verbonden.

National Diploma erkend door de staat Deze master vorm van nieuwe generaties van professionals, op hun gemak, zowel in digitale technologieën, web marketing en management. Om aan de behoefte van de markt, de master is mede gebouwd met web-bedrijven in de regio. 70% van de lessen zijn gemaakt voor professionals uit de e-commerce.

PROGRAMMA // 4 delen van lessen over twee jaar:

Web Marketing Strategie: kwesties en de spelers in e-commerce, digitale en omnichannel marketing, SEO, sociale media ... Etc.

Digitale technologieën: technieken van het internet, programmeertaal 1 en 2, dynamische ontwikkeling van websites, web-technologieën, multimedia-mobile, big data ... Etc.

Web Marketing Manager: gebouw aanbod, het creëren van het verkeer, performance management

Professioneel en Transversale: Persoonlijke Ontwikkeling, Business Game, Innovation Management, Leiderschap ... Enz.

master-operatie:

Master 1: September.-maart. in april-juli // stage

Master 2: Profcontract (3 dagen in business / 2-daagse cursus) of afwisselend opleiding (3 dagen in business / 2-daagse cursus)

Voorbeelden van beroepen:

Traffic Manager:

In een zakelijke e-commerce, de traffic manager optimaliseert traffic acquisition hendels op de website met behulp van de web marketing tools om gekwalificeerd verkeer aan te trekken en de verkoop te maximaliseren of werven van nieuwe prospects.

WEB PROJECT MANAGER:

Hij ziet toe op het verloop van het web project voltooid over alle elementen van het ontwerp, de implementatie en technisch.

Andere activiteiten: web marketing projectleider, projectmanager SEO, Community Manager ...

Laatst bijgewerkt op apr 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in 1875, LILLE CATHOLIC UNIVERSITY is a unique multidisciplinary establishment with more than 25,500 students. The university comprises 5 Faculties, 20 Grande École Business Schools and instit ... Lees meer

Founded in 1875, LILLE CATHOLIC UNIVERSITY is a unique multidisciplinary establishment with more than 25,500 students. The university comprises 5 Faculties, 20 Grande École Business Schools and institutes, and a hospital complex. Lees Minder