Voor wie? Voor studenten die geïnteresseerd zijn in de digitale, e-commerce, web marketing en projectmanagement

Of u nu komt van een computer of management cursussen, de Master Digital Commerce vindt u een globaal competentie te verwerven op een zeer aantrekkelijke sector. U vindt er een professional te worden in zowel strategisch als operationeel, in staat om effectief te werken met alle handel, die het beheer van transversale projecten in alle gebieden van de handel verbonden.

National Diploma erkend door de staat Deze master vorm van nieuwe generaties van professionals, op hun gemak, zowel in digitale technologieën, web marketing en management. Om aan de behoefte van de markt, de master is mede gebouwd met web-bedrijven in de regio. 70% van de lessen zijn gemaakt voor professionals uit de e-commerce.

PROGRAMMA // 4 delen van lessen over twee jaar:

Web Marketing Strategie: kwesties en de spelers in e-commerce, digitale en omnichannel marketing, SEO, sociale media ... Etc.

Digitale technologieën: technieken van het internet, programmeertaal 1 en 2, dynamische ontwikkeling van websites, web-technologieën, multimedia-mobile, big data ... Etc.

Web Marketing Manager: gebouw aanbod, het creëren van het verkeer, performance management

Professioneel en Transversale: Persoonlijke Ontwikkeling, Business Game, Innovation Management, Leiderschap ... Enz.

master-operatie:

Master 1: September.-maart. in april-juli // stage

Master 2: Profcontract (3 dagen in business / 2-daagse cursus) of afwisselend opleiding (3 dagen in business / 2-daagse cursus)

Voorbeelden van beroepen:

Traffic Manager:

In een zakelijke e-commerce, de traffic manager optimaliseert traffic acquisition hendels op de website met behulp van de web marketing tools om gekwalificeerd verkeer aan te trekken en de verkoop te maximaliseren of werven van nieuwe prospects.

WEB PROJECT MANAGER:

Hij ziet toe op het verloop van het web project voltooid over alle elementen van het ontwerp, de implementatie en technisch.

Andere activiteiten: web marketing projectleider, projectmanager SEO, Community Manager ...

Opleiding te volgen in:
  • Frans

Zie 2 andere vakken van Catholic University of Lille – Faculty of Management, Economics & Science »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
- Master kan worden betaald door het bedrijf
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020