Master Digital Business Innovation en Transformatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Coördinatie en beheer van digitale transformatie

Als veranderingsagenten zullen onze afgestudeerden bedrijven naar de toekomst leiden. Ze beschikken over de vaardigheden die nodig zijn om digitale transformatie in elke sector te coördineren en te beheren. Bovendien zullen ze beschikken over wat er nodig is om nieuwe digitale bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Deze masteropleiding richt zich op de benodigde vaardigheden voor bedrijfskunde, in combinatie met kerncompetenties zoals communicatie, samenwerking, datamining en ontwerpdenken.


Doelgroep

Je bent een student die specifieke transformationele vermogens wil ontwikkelen waarmee je digitaliseringsprocessen in verschillende bedrijfsomgevingen kunt beheren en ondersteunen. Als veranderingsagent in digitale transformatie van bedrijven, bouw je de digitale bedrijfsmodellen van de toekomst.


Careers

Als afgestudeerde bent u in staat om de specifieke vereisten voor digitale bedrijfsmodellen in alle fasen van het proces voor waardecreatie te begrijpen. Dit betekent dat u de digitalisering van productie-, service- en verkoopprocessen kunt plannen, beheren en uitgebreid kunt bevorderen.


Programma details

De vaardigheden die studenten verwerven als experts in bedrijfsprocesinnovatie zijn gebaseerd op een combinatie van bedrijfskundige expertise met IT- en transformatiebeheerkennis. Daarnaast spelen sleutelcompetenties, zoals communicatie, samenwerking, probleemoplossing en ontwerpdenken, een belangrijke rol.


highlights

De concepten van traditionele bedrijfsgerelateerde onderwerpen zijn gekoppeld aan nieuwe benaderingen die zijn ontwikkeld in het licht van digitale transformatie en innovatie.

 • Kwalificaties voor bedrijfskunde
 • Kwalificaties voor digitale transformatie

In een oogopslag
 • Duur: 2 jaar / 4 semesters
 • Formaat: parttime
 • Voertaal: Engels
 • Academische graad: Master of Arts in Business (MA)
 • Inname: jaarlijks, elk jaar in september
 • Studiekosten: per semester € 363,36 voor EU / EER-burgers, € 3900 voor niet-EU / EER-burgers


Voor meer informatie over

 • de toelatingseisen,
 • de toelatingsprocedure,
 • belangrijke data en deadlines en
 • de online applicatie

raadpleeg onze website www.fh-krems.ac.at .

Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as Austria’s most modern and international university of applied sciences. The university currently offers 28 innovative full-ti ... Lees meer

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as Austria’s most modern and international university of applied sciences. The university currently offers 28 innovative full-time and part-time degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Lees Minder
Krems an der Donau