Lees de Officiële Beschrijving

cursus

professioneel

Doelstellingen van de training

Bied Franstalige studenten een hoog niveau opleiding voor een loopbaan in de publieke actie, die in brede zin.

mogelijkheden

Deze masteropleiding bereidt studenten voor op expertise en senior managementfuncties bij: staats- of gewestelijke, provinciale en gemeentelijke overheidsdiensten; overheidsinstanties of -instellingen of autonome regulerende instanties; openbare, semi-openbare of particuliere structuren die betrokken zijn bij de productie van openbare programma's en het beheer van openbare diensten; in de raad tot verkozen ambtenaren als persoonlijke medewerkers in hun politieke kabinetten; in expertise, strategisch advies, projectportering en communicatie van invloed binnen adviesbureaus die gespecialiseerd zijn in publieke beslissingsondersteuning.

Academische partners en diploma's

Deze training wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het Institute of Political Studies van Toulouse, evenals met de New Bulgarian University. De diploma's die aan het einde van de training worden uitgereikt zijn:

  • De Master's degree "Consulting, expertise en publieke actie" (CEAP), Université Toulouse 1 Capitole
  • Het diploma van de New Bulgarian University (NUB) Sofia strips voor studenten die kiezen voor de dubbele diploma.

Duur van studies en details

Training heeft een totaal van 290H, 250 uur-face. Onderwijs vindt plaats in full-time vanaf het begin van oktober tot eind april, gevolgd door een stage van ten minste 3 maanden voor professionele cursussen en actie-onderzoek voor de zoektocht paden.

inschrijving

Kandidaten eindelijk toegelaten tot het toelatingsexamen aan de ESFAM die de wens om van de Raad van de meesters te doen en Expertise in Public Actie "(APEC) hebben uitgesproken zal dan aan de toelatingsprocedure op de plaat worden ingediend, volgens de voorwaarden van het Instituut voor Politieke Studies in Toulouse.

Studenten die na hun platen te selecteren, zijn toegelaten tot de masteropleiding zal worden studenten regelmatig ingeschreven aan het Instituut voor Politieke Studies van Toulouse, terwijl u geniet van de Bulgaarse student status voor de duur van hun studie in Sofia. Degenen die kiezen voor twee graden, zal ook opgenomen worden in aanvulling op de kern.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 6 andere vakken van L’École Supérieure de la Francophonie pour l'Administration et le Management »

Laatst bijgewerkt op April 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Einddatum
Apr. 30, 2020
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Apr. 30, 2020