Master Chemische Ontwikkeling

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master in Chemical Engineering


Chemical Engineering - een uitgebreide discipline voor de 21ste eeuw

De chemische technologie integreert de kennis van wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie in een veelzijdige techniek kader, een werkelijk interdisciplinaire studie die studenten te voorzien van een basis voor een loopbaan in diverse beroepen in de 21e eeuw. Van alle technische afdelingen in POSTECH, dit is de enige waarin de chemie en biologie zijn geïntegreerd in de basisvorming, en als zodanig, een unieke opleiding die de studenten voorbereidt op een carrière in zowel de procestechniek alsmede product engineering.

De afdeling Chemical Engineering biedt een integrerende discipline. Het programma combineert chemisch proces engineering, polymeer S & E, biotech, elektronica materialen, milieu-engineering vanaf het allereerste begin, terwijl deze vormen afzonderlijke afdelingen in veel bestaande universiteiten.


De traditie van uitmuntendheid

Binnen enkele jaren van haar oprichting, de afdeling naar voren als een van de belangrijkste chemische technologie afdelingen in het land in termen van de faculteit competentie, laboratoriumonderzoek faciliteiten en student kwaliteit.

Toen in de vroege jaren 1990, de regering begonnen met een ambitieus programma van de oprichting van centra van excellentie in universiteiten, POSTECH oogstte vijf, twee in de chemische engineering afdeling, een ongekende prestatie.

De Automation Center en de Catalysis Centrum fungeerde als anker voor een groot deel van de departementale onderzoek voor vele jaren. In 1995 heeft de regering toegekend POSTECH een meerjarige subsidie ​​aan vond de Environmental Engineering School waarvoor de chemische technologie faculteit de belangrijke rol gespeeld. Deze centra en de School hebben gediend voor uitmuntendheid in undergraduate en graduate onderwijs, alsmede de kwaliteit onderzoek te bevorderen in brede Research Frontiers.


Carrièremogelijkheden van de afgestudeerden

In aanvulling op de traditionele chemische procesindustrie die de industriële ruggengraat van de natie, diverse carrièrekeuze wacht de afgestudeerden. De chemische techniek training bereidt één voor een loopbaan in: Manufacturing, Advanced Materials, Pharmaceuticals, Petrochemicals, Health Care, Food Processing, Specialty Chemicals, Polymeren, biotechnologie, milieu-industrie, Information Technology.

Laatst bijgewerkt op feb 2017