master - animal science

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Masteropleiding - Animal Science

&nbsp

Boerderijdieren in de eerste plaats ons voorzien van voedsel en kleding, terwijl onze sport-en gezelschapsdieren brengen ons andere voordelen. Heeft u de zorg over de functie en de gezondheid van onze dieren?

&nbsp

Onze huisdieren zijn van groot belang voor onze samenleving. Boerderijdieren in de eerste plaats ons voorzien van voedsel en kleding, terwijl onze sport-en gezelschapsdieren brengen ons andere voordelen. Wat verwachten we van onze dieren, is het belangrijk dat ze beide goed functioneren en in goede gezondheid. We hebben ook aan de diverse behoeften van onze samenleving te overwegen. Door middel van advisering, onderwijs, onderzoek en veeteelt, kan dierwetenschappers verbetering van de productie en het welzijn van onze dieren. Binnen de internationale samenwerking, dier wetenschap speelt een steeds grotere rol als het gaat om verbetering en ontwikkeling veehouderijpraktijken. Het programma heeft een looptijd van 2 jaar en zal u voor te bereiden op een aantal van loopbanen, bijvoorbeeld onderzoek.

&nbsp

&nbsp

Inhoud

&nbsp

Het programma bevat een aantal keuzevakken binnen verschillende profiel van gebieden, zoals: 1) Boerderij dieren, 2) Dieren voor sport en metgezel, 3) dieren gedrag, welzijn en huisvesting, 4) Medische biologie en de gezondheid van dieren, 5) Diervoeding en management, 6) Leerstoelgroep Fokkerij en genetica. Cursus uit deze gebieden kunnen worden gecombineerd op een geschikte manier.


De dieren in de eerste plaats door het programma bestreken zijn paarden, honden, katten, melk-en vleesvee, varkens, schapen, geiten, rendieren en pluimvee is weliswaar parallellen worden getrokken met andere diersoorten. Cursussen zijn beschikbaar variërend van 5 tot 15 studiepunten en de 120 credit programma wordt afgerond met een master-project van 30 studiepunten.


Het doel van het programma is om u een wetenschappelijke basis voor het identificeren, analyseren en oplossen van problemen, rekening houdend met de behoeften van het dier en de samenleving. Onderwijs is op verschillende manieren, zoals groepswerk, lezingen, laboratoriumexperimenten, seminars, studiereizen, excursies en projectwerk.

&nbsp

&nbsp

Toekomst

&nbsp

De belangstelling voor dieren en hun interacties met de mens en de samenleving heeft geleid tot de huidige arbeidsmarkt worden sterk in dierlijke wetenschap. Je opleiding krijg je een Master in Animal Science met een uitstekende voorbereiding op een loopbaan als onderzoeker. Als een dier wetenschapper je kunt werken in consultancy, evaluatie, onderzoek of productontwikkeling, maar er zijn ook interessante carrièremogelijkheden in het onderwijs, informatie, journalistiek en de ontwikkelingslanden.

&nbsp

&nbsp

Vereisten


Gelijk aan graad Bachelor van 180 HEC inclusief 90 HEC in Animal Science. Goede kennis in het Engels, is gelijk aan engb voor de Zweedse studenten.

Laatst bijgewerkt op sep 2011

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and exp ... Lees meer

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet – Swedish University of Agricultural Sciences) is a university with a clearly defined role in society: to take responsibility for the development of learning and expertise in areas concerning biological resources and biological production. Lees Minder
Uppsala , Alnarp , Umeå + 2 Meer Minder