Conflictoplossing professionals werken in een aantal gebieden, waaronder het bedrijfsleven, recht, onderwijs, gezondheidszorg en overheid. Ze fungeren als arbiters, bemiddelaars, bemiddelaars, ombudsmannen, en begeleiders. Zij moeten de oorzaken en de dynamiek van het conflict en hoe te begrijpen om geschillen door middel van onderhandelingen op te lossen met redenen omkleed.

Columbia masteropleiding in onderhandeling en Conflict Resolution, Die kan worden ingevuld op een part-time of full-time basis, een combinatie van theorie en toegepaste training om studenten voor te bereiden om praktische modellen voor het onderhandelen en het oplossen van geschillen tussen partijen met verschillende doelstellingen en wensen te ontwikkelen. Dit graduate programma is onderdeel van een rijke geschiedenis van conflictoplossing aan de Columbia University.

Opleiding filosofie van de graduate programma's is gebaseerd op een verbintenis tot interactieve dialoog gebaseerde methoden voor het beheer en het oplossen van conflicten. De focus ligt op het bouwen van gemeenschappelijke grond, tot oprichting van de dialoog, het toepassen van praktische vaardigheden, zodat vertegenwoordiging en erkenning, en het smeden van relaties.

Het programma leidt studenten op tot:

 • Adopteer een mentaliteit die zelfbewust en gevoelig voor diverse populaties van mensen in verschillende instellingen
 • Overweeg alternatieve perspectieven van verschillende wereldbeelden
 • Solliciteer geluid conflictanalyse modellen, gereedschappen en processen
 • Begrijp systeem dynamiek en complexiteit van de problemen en acteurs
 • Ontwikkel een reflectieve praktijk van leren
 • Werken aan het bereiken van constructieve resultaten door het gebruik van samenwerkingsprocessen
 • Gebruik theorie om hun begrip te informeren, en pragmatische aanpak van toepassing zijn op het oplossen van conflicten

Leerplan

 • 40 punten voor het afstuderen
 • On-campus instructie
 • Part-time * of full-time programma
 • De lente en de herfst inname
 • 3-6 termen in te vullen
 • Capstone Thesis
 • Veldwerk gangen optie
 • Inschrijving in de deeltijd-optie van dit programma niet voldoet aan de full-time eisen voor een F1 studentenvisum.

Het curriculum benadrukt een pragmatische aanpak voor het oplossen van conflicten die zich voordoen in human resource management, de gemeenschap en arbeidsorganisatie, onderwijs en gezondheidszorg administratie en de wet en het bedrijfsleven. Via onderzoek van theorie en praktische methode, het programma richt zich op constructieve communicatie, ethisch begrip, cultureel bewustzijn en gevoeligheid, counseling, en het oplossen van conflicten op een manier die gunstig zijn voor alle partijen.

Het programma omvat vier kernactiviteiten cursussen die studenten de grond in het veld. Twee extra cursussen zijn ontworpen om studenten te voorzien van een dieper engagement in onderzoek en praktijk. Vier keuzevakken studenten in staat om hun werk te concentreren in een gebied van concentratie, zoals de gezondheidszorg, het milieu of ombuds praktijk. Ten minste twee van deze keuzevakken moeten worden gekozen uit cursussen ontwikkeld voor het programma; maximaal twee kan worden gekozen uit cursusaanbod in andere scholen van de universiteit. Drie Master Capstone Thesis Seminars dompelen studenten in de wereld van de onderhandelingen, bemiddeling en het oplossen van conflicten door middel van toegepast onderzoek en de blootstelling aan professionele werk in het veld met aarding in theorie, onderzoek en praktijk.

Dit is een strenge en geconcentreerde graduate opleiding die een serieuze inzet van tijd en energie vergt. De Master of Science in onderhandeling en Conflict Resolution kan worden genomen op een volledige of part-time basis, en is ontworpen om de professionele verplichtingen van de studenten die werkzaam zijn full-time tegemoet te komen.

Studenten moeten zich bewust zijn van de niet-traditionele schema. De lessen worden meestal gehouden in de avonduren en in het weekend. Bijeenkomsten zijn ofwel verspreid over de looptijd van 14 weken of gepland als weekend, dag lang intensives. Natuurlijk schema's worden geplaatst in afwachting van de termijn, zodat studenten dienovereenkomstig kunnen plannen. Klaslokaal aanwezigheid is vereist. Studenten worden ook verwacht te veel tijd besteden aan het invullen van het lezen en schriftelijke opdrachten en projecten buiten de klas.

Om de Master of Science in onderhandeling en Conflict Resolution, moeten de studenten aan alle eisen binnen drie jaar (zes termen, met uitzondering van de zomer) met een totale Grade Point Average van 3,0 (B) of beter te voltooien.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van School Of Professional Studies - Columbia University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
3 - 6 semesters
Deeltijd
Voltijd
Prijs
1,830 USD
per punt.
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019