Master (msc) informatie en kennis strategie

School Of Professional Studies - Columbia University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master (msc) informatie en kennis strategie

School Of Professional Studies - Columbia University

Rijden groei, productiviteit en maatschappelijke impact door middel van informatie en samenwerking. Columbia University's Master of Science in Information and Knowledge Strategy (IKNS) programma bereidt personen die worden geïnvesteerd in de strategische mogelijkheden van business-kennisstrategie afstemming, samenwerking en business analytics aan ondernemers van ondernemingen in het kennisdomein uitbreiden of vertakken van hun huidige rol, of worden.

Voordelen van het programma

Ontwikkelen

essentiële vaardigheden in strategie, business analytics, vindbaarheid, wet, ondernemerschap, en change management te plannen en te leiden van kennis en informatie-diensten, het verbeteren van de samenwerking en netwerken, en het creëren van innovatieve kennisproducten.

Vorm

je carrière als een in-house kennis beoefenaar, adviseur of productkennis ondernemer in bijna elke sector, waaronder financiële dienstverlening, reclame, onderwijs, logistiek, gezondheidszorg, internationale ontwikkeling, productie en technologie. Monster titels zijn Kennis Manager, Senior Business Process Analyst, Strategic Marketing Associate, Strategie en Process Improvement Manager en Senior Consultant.

Specializeren

je studie door te kiezen voor keuzevakken in sociale media / massa samenwerking, informatie visualisatie, verandering leiderschap, of kennisgedreven digitale productinnovatie.

Balans

je carrière en academische leven meer dan 16 maanden met online cursussen een keer per doordeweekse per cursus, virtuele samenwerking en discussies, en drie vijfdaagse residenties op de campus van Colombia in New York City.

Aansluiten

met faculteit die leidende posities hebben gehouden in informatie, kennis, IT, of recht aan organisaties zoals Accenture, Pfizer, Fidelity Investments, NASA, Bain & Company, en de Wereldbank.

Solliciteren

uw vaardigheden en kennis door middel van een groep sluitstuk project voor een toonaangevende wereldwijde for-profit of non-profit bedrijf, zoals Motorola Solutions, ConocoPhillips, HSBC, Women's World Banking, de Duitse Aerospace Center, of het Wereld Natuur Fonds.

Toetreden

een elite Ivy League netwerk van uw wereldwijde cohort en meer dan 250 alumni die hebben gevorderd in hun carrière of verantwoordelijkheden met hun IKNS diploma op plaatsen zoals ADP, Hilton Hotels, Pfizer, Publicis, de Verenigde Naties, USAID, en Thomson Reuters.

Leerplan

  • 36 punten voor het afstuderen
  • Combinatie van on-campus en online instructie
  • Executive Master Schedule *
  • Alleen val intake
  • 16 maanden in beslag **
  • Capstone Project
  • Inschrijving in dit programma niet aan de full-time eisen voor een F1 studentenvisum.

** Drie op de campus residenties. Zie programma schema hieronder.

De MS-programma in Information and Knowledge Strategy wordt omlijst door drie residenties in New York City.

De residenties bieden de mogelijkheid om kennis te medestudenten, krijgen individuele begeleiding van docenten en netwerken met leiders in het veld. Elk van de drie residenties is verankerd door de kern cursus eisen. Activiteiten tijdens de drie vijfdaagse residenties rechtstreeks verbinding maken met de andere programma-onderdelen. Daarom volledige deelname is van cruciaal belang voor het afstuderen.

Tussen elke residency studenten volledig lessen online via een zeer interactieve innovatief afstandsonderwijs platform. Studenten en docenten communiceren via een unieke social networking-functie op een manier die uit te breiden en de impact van de traditionele leerervaringen te verbeteren.

Kandidaten voor de masteropleiding wordt verwacht dat zij de diploma-eisen binnen 16 maanden (vier opeenvolgende termen, met inbegrip van de zomer), compleet met een totale Grade Point Average van 3,0 (B) of beter. De 36-punten-programma bestaat uit acht kern eisen (drie punten elk), twee keuzevakken (drie punten per stuk), en een sluitstuk project (zes punten).

Deze versnelde programma vergt een aanzienlijke hoeveelheid tijd en energie, waaronder drie residency eisen. Elke residenties is verankerd door een kern Uiteraard wordt een gedeelte voltooid in de residentie en de rest van die online voltooid. In aanvulling op de klas werk, elke residentie is voorzien van speciale lezingen, seminars, workshops professionele, carrière advisering en coaching, netwerkbijeenkomsten, en nog veel meer.

Verplichte vakken buiten de residenties online een keer per week te ontmoeten in de avond tijdens de herfst en de lente termen. Keuzevakken online een keer per week te ontmoeten in de avond tijdens de zomer termijn. Studenten moeten een minimum van 10 tot 12 uur per week buiten de lestijden te wijzen tijdens elke term voor lezingen, asynchrone online lezingen, oefeningen en andere opdrachten.

Alle cursussen zijn gepland wekelijkse synchrone klasse vergaderingen geleverd op een afstandsonderwijs platform dat ondersteunt en bevordert een hoge mate van interactie tussen en onder studenten en docenten. Keuzevakken worden online aangeboden tijdens de zomer met behulp van hetzelfde model en platform. Het sluitstuk projecten worden gelanceerd tijdens de tweede residentie in april en studenten blijven werken aan hun projecten in de resterende maanden van het programma.

Na succesvolle afronding van de opleiding krijgen de studenten een diploma met daarop de naam en het zegel van de Universiteit van Columbia.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
16 maanden
Voltijd
Price
Prijs
1,974 USD
per punt.
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates