Master (MSC) toegepast aquacultuur en sport visserij mate - full-time

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master (MSc) Toegepaste Aquacultuur en Sport Visserij Degree - Fulltime

Aquacultuur is goed voor meer dan de helft van de vis bestemd voor menselijke consumptie, terwijl vissen is de grootste afzonderlijke vrijetijdsindustrie in het Verenigd Koninkrijk met een waarde van meer dan £ 4000000000 jaarlijks. Met de focus op een duurzaam veilige voedselvoorziening voor de toekomst en een bevolking met meer vrije tijd beschikbaar, verbeterde kennis en opleiding vereist is door de industrie op deze twee gebieden. Sportvisserij bieden aanzienlijke onderwerp overlap met de aquacultuur in termen van technische toepassingen, milieu-impact, insluiting en predatie, wetgeving en duurzaamheid.

Wat zal ik leren?

De zalmachtigen worden gekweekt en Trial Centre (SRTC) en de National Aquatics Training Centre (NATC) bieden studenten met directe toegang tot de veeteelt en het kweken van vele wereldwijde aquacultuur soorten samen met uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Daarnaast is de CollegeÕs nauwe banden met de Britse aquacultuursector aanbieding toegepast onderzoek kansen. De plaatselijke ervaringen voor de sport visserij element van de MSc worden ondersteund door de visserij College en de voorraad van sport vis beschikbaar in het NATC evenals talrijke veld bezoeken aan lokale aquacultuur en sport visserij locaties. De CollegeÕs nabijheid van vele belangrijke en exclusieve sport visserij in Zuid-Engeland zal ook studenten met unieke leerervaringen in het duurzaam beheer van zowel de aquacultuur en sport visserij. Het docententeam bij Sparsholt hebben een sterke achtergrond in de aquacultuur en sport visserij met specialismen in de mondiale aquacultuur, het visserijbeheer en milieu-biologie.

Eenheden Covered

  • Applied Aquacultuur
  • Sport Visserij Beheer
  • Beheer duurzame visserij
  • Onderzoek Toolkit
  • Research Project

Beoordelingsmethoden en Research Kansen

Modules worden beoordeeld door een mengsel van cursussen, waaronder posters, presentaties en schriftelijke opdrachten plus een originele proefschrift waarvoor onafhankelijk onderzoek en formele write-up. Studenten worden aangemoedigd om schriftelijke examens voor publicatie in de juiste industrie gerelateerde tijdschriften.

Welke kwaliteiten heb ik nodig?

BSc (Hons) in een wetenschap gerelateerde programma op 2: 2 of hoger

Waar zal het mij leiden?

Typische bestemmingen werkgelegenheid onder andere technische functies in de aquacultuur, Sport Visserij consultants, Overheid visserijonderzoekers voor organisaties zoals Cefas en de Environment Agency. Als alternatief kan de student ervoor kiezen om door te gaan met promotieonderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Sparsholt College Hampshire is one of the leading providers of university level courses for the land and environment, with a history spanning more than 100 years. Our degree courses are validated by t ... Lees meer

Sparsholt College Hampshire is one of the leading providers of university level courses for the land and environment, with a history spanning more than 100 years. Our degree courses are validated by the University of Portsmouth - ranked in the top 2% of Universities worldwide (The Times Higher Education World University Rankings 2014), and our international students benefit from unrivalled facilities spread across a campus that spans almost 400 acres of beautiful British countryside. Lees Minder