Master's degree in International Business Administration met een specialisatie in Cybersecurity Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cybersecurity bedrijfsbeheer

"De wereldwijde cyberbeveiligingsmarkt zal tegen 2024 groeien van zijn huidige marktwaarde van meer dan $ 120 miljard naar meer dan $ 300 miljard."

Waarom Cyber Security Business Management?

Na uitgebreid marktonderzoek en feedback van IT-professionals, professoren en bedrijven, werd een enorm tekort vastgesteld voor technisch cybersecuritypersoneel met de vereiste zakelijke vaardigheden om over te stappen naar managementrollen. De carrièremogelijkheden voor iemand met deze vaardigheden zijn enorm en breiden zich snel uit.

Waarom Zwitserland

Gunstig gelegen nabij het hoofdkantoor van het bedrijf voor de wereldleider op het gebied van digitale beveiliging, is AUS uniek gepositioneerd om zijn studenten toegang te bieden tot overtreffende hoogleraren, stages en bedrijfsbezoeken die ongeëvenaard zijn door enig ander instituut voor hoger onderwijs. Dit unieke aanbod heeft ertoe bijgedragen dat AUS de gouden standaard is geworden in Cybersecurity Business Management en een zeer gewilde bestemming voor studenten over de hele wereld.

Waarom een AUS-diploma

Kleine klassen

AUS 'toewijding aan de ultieme studentenervaring omvat het juiste aantal faculteitsleden om kleine klassen te garanderen en de daaropvolgende persoonlijke ondersteuning aan studenten in en buiten het klaslokaal. Kleine klassen zorgen voor volledige betrokkenheid bij de professor die het leerproces leidt, evenals medestudenten met een scala aan professionele en culturele achtergronden.

Op maat gemaakt

AUS biedt onderwijs op maat, met praktische en theoretische cursussen, die relevant zijn voor de huidige markt. Het zeer gemotiveerde en ambitieuze personeel en de administratie van AUS geven prioriteit aan de nieuwste zakelijke onderwerpen en zijn toegewijd aan de academische en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Ze werken nauw samen op individuele basis om hen te helpen hun carrièredoelstellingen te bereiken.

Realistische inzichten

Volledige toegang tot verschillende databases zoals EBSCO, ProQuest, Financial Times en andere diensten zijn beschikbaar op en buiten de campus, samen met toegang tot academische en industriële experts, en via een curriculum gevormd door huidig onderzoek en professionele praktijk om uw loopbaanontwikkeling te maximaliseren.

Praktisch en relevant

Een organisatie die carrière combineert met theorie en praktische ervaring. AUS zet zich in voor de opleiding en ontwikkeling van zijn studenten en stelt hen in staat het loopbaantraject te volgen dat het beste bij hen past.

Netwerk

Een internationale, multiculturele omgeving gevestigd in Zwitserland, AUS is een van de toonaangevende bedrijfsuniversiteiten van Zwitserland gelegen in La Tour-de-Peilz aan de prachtige oevers van het Meer van Genève en heeft het voorrecht om bedrijven zoals organisaties zoals Nestlé, Hublot, de Verenigde Naties en het Internationaal Olympisch Comité op gemakkelijke reisafstand van de campus.

Erkenning

De steun van AUS door internationaal erkende en sterke lokale organisaties biedt de studenten kwaliteitsgarantie op het gebied van onderwijs. Het wordt als een universiteit erkend door meerdere accreditatie-instanties, waaronder de Amerikaanse International Accreditation Council for Business Education (IACBE) en de European Council for Business Education (ECBE). Het behoort ook tot de Zwitsers-Amerikaanse Kamer van Koophandel, Fédération Suisse des Ecoles Privées (FSEP), Association Vaudoise des Ecoles Privées (AVDEP) en Promove.

Wat je leert

Waarom AUS?

Met drie nieuwe programma's die in september 2019 beginnen, overbrugt AUS de kloof tussen technische en managementexpertise. Bij AUS erkennen we dat cybersecurity niet alleen een technisch probleem is. Het is een zakelijk probleem. IT, beleid, juridische zaken, verkoop, human resources en corporate governance moeten samenwerken. Om deze sfeer van betrokkenheid te bevorderen en echt waarde in een organisatie te stimuleren, moeten IT-experts de managementvaardigheden leren die nodig zijn om effectief in de hele organisatie te communiceren. AUS erkent de behoefte aan deze vaardigheden in de markt en heeft een holistische benadering ontwikkeld voor het opleiden van de leiders van morgen in cybersecurity-operaties en -beheer.

Alle cursussen worden ter plaatse gegeven door AUS-hoogleraren, die vooraanstaande opinieleiders zijn op het gebied van cybersecurity, blockchain-technologie en bedrijfsbeheer. Het curriculum bestaat uit steeds evoluerende theorie en praktische voorbeelden uit de praktijk, en stages zijn vereist voor bachelor- en masterkandidaten in het voorjaarskwartaal van elk academiejaar.

Bij AUS verwerf je de nodige vaardigheden om je managementcarrière in cybersecurity te versnellen. Gebaseerd op de meest geavanceerde bedrijfstheorie, leert u uw ideeën te verkopen terwijl u een cybersecurity-structuur voor een organisatie opzet, implementeert en controleert. Door theorie toe te passen op realistische scenario's, zult u verschillende praktische doelstellingen voltooien, zoals het maken van een beveiligingsstrategie die governance, compliance en technologische gezichtspunten combineert. Bovendien verwerft u geavanceerde kennis in organisatiestructuren, communicatie, operationele bedrijfsprocessen en het juridische kader voor cybersecuritybeleid.

Cursus / module voorbeelden:
 • Communiceren, problemen oplossen en leidend zijn in cybersecurity
 • Fundamenten in Cybersecurity Management
 • Cybersecurity Governance
 • Risicobeheer en veerkracht van de organisatie
 • Cybersecurity-programmaontwikkeling
 • Cybersecurity - Bescherming van de privacy van klanten als concurrentievoordeel
 • Capstone in cybersecurity
Praktische doelstellingen:
 • Ontwikkel een cybersecurity-programma voor een organisatie.
 • Maak cybersecurity-beleid voor een organisatie.
 • Voer een cybersecurity-dreigingsanalyse uit, inclusief een kwetsbaarheidsbeoordeling, en ontwikkel samen een risicobeheerbenadering voor een organisatie.
 • Formulier en implementeer reactieprocedures voor cyberincidenten op basis van best practices van het management.

Bovenstaande doelstellingen houden rekening met de specifieke vereisten voor zowel overheidsentiteiten als particuliere organisaties.

Om een diploma te behalen, moeten studenten het volgende voltooien:
 • 13 kernmodules / cursussen
 • 8 gespecialiseerde modules / cursussen
 • Stage
 • Proefschrift

Modules / cursussen worden door de administratie geselecteerd, afhankelijk van de aanvragen van studenten en de beschikbaarheid van de faculteit en omvatten onderwerpen zoals financiën, economie, management, rechten en marketingprincipes.

Academische kalender

Het academische jaar begint meestal in september en eindigt in juli met drie academische termen (herfst, winter en lente) tijdens deze periode. Elke termijn omvat elf weken studie, plus één week examens. Examenperiodes vinden meestal plaats in het midden en aan het einde van elke termijn. Vakantieperiodes treden meestal op in december en het voorjaar. De lange zomervakantie is in juli / augustus.

Termijnen

Herfst seizoen
 • Cursussen: september - december
 • Vakantie: winterstop: 4 weken
Winter termijn
 • Cursussen: januari - maart
 • Vakantie: voorjaarsvakantie: 3 weken
Lente kwartaal
 • Cursussen: april - juli
 • Vakantie: zomervakantie: 12 weken

Master's Eisen

Het verlenen van een MIBA-graad aan AUS volgt alleen nadat aan de volgende vereisten is voldaan:

 • Academische kredietvereisten;
 • Academische prestatie-eisen (Cumulatieve GPA van 3.0.);
 • Aanwezigheidsvereisten en ingezetenschapsvereisten.

Bovendien moeten alle openstaande rekeningen worden afgerekend met de administratie vóór het afstuderen.

Credits overboeken

Overdrachtskredieten kunnen worden aanvaard van andere erkende hogescholen en universiteiten voor die cursussen, die van toepassing zijn op de programma's van AUS. Advanced Placement (AP) -credits verkregen op het niveau van de middelbare school kunnen worden toegepast op een bachelorprogramma. Overdrachtskredieten kunnen alleen worden toegekend voor een graad C (75%) of hoger. Alle afstudeerders moeten ten minste de helft van hun academische kredietbehoeften bij AUS voltooien.

Hoe aan te vragen

De American University in Switzerland zal alle voltooide aanvragen in overweging nemen en zal binnen een redelijke termijn contact opnemen met aanvragers, zodra een beslissing is genomen. Toelating tot AUS is echter onderworpen aan een beperkt aantal inschrijvingen; het is daarom mogelijk dat niet alle gekwalificeerde aanvragers altijd worden geaccepteerd.

Alle aanvragers moeten een uitstekende academische staat aantonen die hun potentieel voor succes in een bepaald vakgebied aangeeft en de volgende AUS-toelatingsprocedures voltooien.

Toelatingseisen

Toegang tot de masteropleiding vereist voltooiing en afstuderen van een erkend undergraduate programma. AUS kan studenten die geen bachelordiploma in het bedrijfsleven hebben of die academisch worden uitgedaagd, verplichten om aanvullende cursussen op bachelorniveau te volgen. Afgestudeerden van niet-Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs moeten kunnen aantonen dat hun diploma gelijk is aan een erkende bachelor. Gecertificeerde vertalingen in het Engels zijn vereist voor alle records, niet in het Engels.

Een minimum van zes maanden full-time of een-jaar part-time werkervaring wordt aanbevolen maar is niet vereist, voordat u aan het graduate programma begint. Een van de aanbevelingsbrieven moet afkomstig zijn van een werkgever of leidinggevende.

De Graduate Management Admission Test (GMAT) -test wordt aanbevolen maar is niet vereist voor sollicitanten op graduate niveau.

Toelatingseisen

De algemene vereisten voor alle aanvragers omvatten het ingevulde aanvraagformulier en de verschuldigde vergoedingen naast de hieronder vermelde documenten. De aanvrager dient ervoor te zorgen dat deze documenten tijdig naar AUS worden verzonden voordat een studie begint.

 • Aanvraag aanvraagformulier
 • Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier indienen
 • Foto's: Zes (6) foto's op paspoortformaat moeten worden bijgevoegd bij het aanvraagformulier dat bij AUS wordt ingediend. De meeste van deze foto's zijn vereist door de lokale autoriteiten en voor studentenvisa.
 • Aanbevelingen: Twee (2) vertrouwelijke aanbevelingsbrieven van instructeurs of werkgevers die bekend zijn met de eerdere prestaties van de aanvrager moeten rechtstreeks naar AUS worden gestuurd. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle brieven die niet in het Engels zijn.
 • CV of CV: een kort schriftelijk overzicht van de sterke punten en prestaties van de aanvrager. Vermeld persoonlijke gegevens, opleiding, werkervaring, andere kwalificaties en loopbaanverwachtingen.
 • Afschriften: Aanvragers moeten officiële afschriften indienen voor al het toepasselijke academische werk dat in de afgelopen vijf (5) jaar aan instellingen op secundair of universitair niveau is gedaan. Afschriften moeten rechtstreeks door de instellingen naar AUS worden verzonden. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle documenten die niet in het Engels zijn.
 • Motivatiebrief: het essay of de motivatiebrief moet minimaal 500 woorden lang zijn. Je moet het verhaal vertellen van je academische ontwikkeling en alle andere werkervaring die je hebt opgedaan in een first-person verhaal. U moet uitleggen waarom u solliciteert en hoe u verwacht dat AUS uw huidige carrièredoelen verder verbetert.
 • Taalvaardigheid: Taalvaardigheid wordt normaal gesproken erkend als studenten aan een van de volgende voorwaarden hebben voldaan:
  • een. Aanwezigheid gedurende ten minste drie recente volledige jaren van studie in een instelling waar de enige voertaal Engels is.
  • b. Standaardniveau of hoger behalen in het International Baccalaureate (IB).
 • Als geen van deze voorwaarden van toepassing is, moet het Engels worden aangetoond door de juiste score te behalen op een van de volgende punten:
 • Minimaal 550 scores in een test van Engels als vreemde taal (TOEFL).
 • Ten minste een 6,0 score in een International English Language Testing System (IELTS).
 • Een aanvraag moet al deze items bevatten om in aanmerking te komen voor het toelatingsproces.
aanmeldingsdeadlines

AUS werkt op doorlopende toelatingsbasis, waarbij vereist is dat volledig ingevuld aanvraagmateriaal, evenals alle academische gegevens en de toepasselijke vergoeding, uiterlijk 10 weken voor het begin van de looptijd door AUS worden ontvangen. Indien geaccepteerd, ontvang je een officiële acceptatiebrief en een uitnodiging om je in te schrijven. Op dit moment wordt u ook geïnformeerd over eventuele aanvullende informatie die moet worden verstrekt om uw bestand aan te vullen. Een betalingsschema van het verschuldigde collegegeld en het verschuldigde collegegeld wordt vermeld in de aanbiedingsbrief die binnen de acceptatieverklaring wordt verzonden.

Collegegeld

 • Registratiekosten: CHF 3.500
 • Collegegeld: CHF 30.500
 • Totaal: CHF 34.000

* Alle prijzen zijn in Zwitserse Franken (CHF)

* Collegegeld en kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Studenten dienen een aantal extra uitgaven te verwachten, die niet door het collegegeld worden gedekt en apart moeten worden verantwoord. Extra kosten kunnen zijn:

 • Ziektekostenverzekering
 • accommodatie
 • vervoer
 • Sociale activiteiten / reizen
 • Fotokopieerkosten

Alle kosten zijn genoteerd in CHF (Zwitserse Franken). Omdat AUS - de American University in Switzerland een particuliere instelling is, betalen alle studenten dezelfde kosten, ongeacht hun nationaliteit. De vergoedingen worden van tijd tot tijd herzien en kunnen afwijken van de vermelde tarieven.

De universiteit behoudt zich het recht voor om indien nodig wijzigingen of aanpassingen aan te brengen.

Hoe te betalen

Aanvraag- en registratiekosten moeten worden betaald vóór het visumaanvraagproces. Het collegegeld moet minimaal twee weken voor de startdatum van het academische programma worden betaald. Als de betaling niet is voltooid, kunt u zich niet inschrijven en klassen starten totdat de betaling is voltooid. Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving of in persoon. Een student wordt pas volledig geregistreerd als de volledige betaling is ontvangen. Collegegeld en diensten kunnen worden ingetrokken in geval van niet-betaling.

Teruggavebeleid

Als u met een studieprogramma begint en zich vervolgens wilt terugtrekken, moet u de administratie hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Eventuele terugbetaling vindt plaats volgens ons restitutiebeleid.

Opmerking: dit proces kan enkele maanden duren.

Beurzen

AUS biedt een aantal beurzen en beurzen aan om u te helpen bij uw opleiding. Meer informatie kan rechtstreeks van ons Administratieteam worden verzameld.

Carrièremogelijkheden

De AUS-lesmethode en de ervaringen buiten het klaslokaal zorgen ervoor dat afgestudeerden klaar zijn voor de zakelijke wereld van morgen. Afhankelijk van het gekozen curriculum en cursuswerk, kunnen afgestudeerden ernaar streven om deze zakelijke paden te volgen:

 • Bedrijfseigenaar: inzicht in de risico's en voordelen, de bedrijfseigenaar fungeert als de belangrijkste beslisser, vertrouwen installeren door middel van goede besluitvorming en rationeel denken; en het beheersen van bedrijfsactiviteiten, budget en middelen.
 • Operationeel risicobeheer: evaluatie van alle activiteiten om de risico's en voordelen binnen een bedrijf te identificeren, een professionele manager die effectief kan communiceren en belangrijke besluitvormers kan beïnvloeden.
 • Financieel manager: een getallenexpert die de boeken van een bedrijf kan beheren en kan analyseren en voorspellen ten behoeve van senior management en besluitvormers.
 • Bedrijfsontwikkelingsmanager: een visionair die zich kan concentreren op boekhoudbeheer, bedrijfsplannen en relaties opbouwen om maximale efficiëntie en groei van de bedrijfsvoering te garanderen.
 • Senior productmarktmanager: implementatie van marketingstrategieën om public relations-kansen en marketingtools zoals digitale en traditionele media te maximaliseren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Lees meer

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Lees Minder
La Tour-de-Peilz