Master's degree in International Business Administration met een specialisatie in Aviation Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Degree-overzicht

De AUS Masteropleiding in Aviation Management biedt afgestudeerden de nodige vaardigheden en kennis voor een carrière in bedrijfsmanagement. Het curriculum van de cursus bevat belangrijke hulpmiddelen om uw bedrijfscapaciteit uit te breiden en is van wereldwijde aard om studenten voor te bereiden op de zakelijke uitdagingen van de 21ste eeuw.

AUS overbrugt de kloof tussen luchtvaartervaring en managementexpertise. Voortbouwend op traditionele Zwitserse gastvrijheidstraining en zakelijke basisprincipes, zullen studenten leren levenslange klanten te creëren. Omdat we bij AUS erkennen dat de luchtvervoersector meer is dan alleen klanten fysiek verplaatsen, het gaat om het emotioneel verplaatsen van klanten.

Om een sfeer van betrokkenheid te bevorderen en echt waarde in een organisatie te stimuleren, moeten luchtvaartexperts de managementvaardigheden leren die nodig zijn om in de hele organisatie effectief te communiceren. AUS erkent de behoefte aan deze vaardigheden in de markt en heeft een holistische benadering ontwikkeld voor het opleiden van de leiders van morgen op het gebied van luchtvaartbeheer.

Op 24 mei 2019 hebben de International Aviation Transportation Association (IATA) en de American University in Switzerland (AUS) een partnerschap aangekondigd waarin AUS wordt erkend als een IATA Authorized Training Center. Dus, naast een geaccrediteerde graad, kunnen studenten ook industriële certificering behalen die wereldwijd wordt erkend.

Waarom een AUS-diploma

Kleine klassen

AUS 'toewijding aan de ultieme studentenervaring omvat het juiste aantal faculteitsleden om kleine klassen te garanderen en de daaropvolgende persoonlijke ondersteuning aan studenten in en buiten het klaslokaal. Kleine klassen zorgen voor volledige betrokkenheid bij de professor die het leerproces leidt, evenals medestudenten met een scala aan professionele en culturele achtergronden.

Op maat gemaakt

AUS biedt onderwijs op maat, met praktische en theoretische cursussen, die relevant zijn voor de huidige markt. Het zeer gemotiveerde en ambitieuze personeel en de administratie van AUS geven prioriteit aan de nieuwste zakelijke onderwerpen en zijn toegewijd aan de academische en persoonlijke ontwikkeling van studenten. Ze werken nauw samen op individuele basis om hen te helpen hun carrièredoelstellingen te bereiken.

Realistische inzichten

Volledige toegang tot verschillende databases zoals EBSCO, ProQuest, Financial Times en andere diensten zijn beschikbaar op en buiten de campus, samen met toegang tot academische en industriële experts, en via een curriculum gevormd door huidig onderzoek en professionele praktijk om uw loopbaanontwikkeling te maximaliseren.

Praktisch en relevant

Een organisatie die carrière combineert met theorie en praktische ervaring. AUS zet zich in voor de opleiding en ontwikkeling van zijn studenten en stelt hen in staat het loopbaantraject te volgen dat het beste bij hen past.

Netwerk

Een internationale, multiculturele omgeving gevestigd in Zwitserland, AUS is een van de toonaangevende bedrijfsuniversiteiten van Zwitserland gelegen in La Tour-de-Peilz aan de prachtige oevers van het Meer van Genève en heeft het voorrecht om bedrijven zoals organisaties zoals Nestlé, Hublot, de Verenigde Naties en het Internationaal Olympisch Comité op gemakkelijke reisafstand van de campus.

Erkenning

De steun van AUS door internationaal erkende en sterke lokale organisaties biedt de studenten kwaliteitsgarantie op het gebied van onderwijs. Het wordt als een universiteit erkend door meerdere accreditatie-instanties, waaronder de Amerikaanse International Accreditation Council for Business Education (IACBE) en de European Council for Business Education (ECBE). Het behoort ook tot de Zwitsers-Amerikaanse Kamer van Koophandel, Fédération Suisse des Ecoles Privées (FSEP), Association Vaudoise des Ecoles Privées (AVDEP) en Promove.

Wat je leert

Luchtvaartspecialisatie is een uniek aanbod in Zwitserland.

De graad begint met vijf fundamentele cursussen. Deze worden gevolgd door kerncursussen die studenten een goed inzicht geven in de basisprincipes van het bedrijfsleven, zoals financiën, economie, marketing en ondernemerschap. Studenten kunnen actuele cursussen selecteren om hun diploma aan te passen.

Het programma is bedoeld om u een volledig inzicht te geven in de context waarin organisaties in de moderne moderne wereld opereren door uw kennis en vaardigheden te ontwikkelen op verschillende gebieden, waaronder strategie, marketing en financiën.

Om een diploma te behalen, moeten studenten het volgende voltooien:
 • 13 kernmodules / cursussen
 • 8 gespecialiseerde modules / cursussen
 • Stage
 • Proefschrift

Modules / cursussen worden door de administratie geselecteerd, afhankelijk van de aanvragen van studenten en de beschikbaarheid van de faculteit en omvatten onderwerpen zoals financiën, economie, management, rechten en marketingprincipes.

Academische kalender

Het academische jaar begint meestal in september en eindigt in juli met drie academische termen (herfst, winter en lente) tijdens deze periode. Elke termijn omvat elf weken studie, plus één week examens. Examenperiodes vinden meestal plaats in het midden en aan het einde van elke termijn. Vakantieperiodes treden meestal op in december en het voorjaar. De lange zomervakantie is in juli / augustus.

Termijnen

Herfst seizoen
 • Cursussen: september - december
 • Vakantie: winterstop: 3-4 weken
Winter termijn
 • Cursussen: januari - maart
 • Vakantie: voorjaarsvakantie: 3 weken
Lente kwartaal
 • Cursussen: april - juli
 • Vakantie: zomervakantie: 12 weken

Master's Eisen

Volgens de International Air Transport Association (IATA) zal het aantal luchtreizigers stijgen tot 7,2 miljard in 2035, een bijna verdubbeling van de huidige niveaus. Deze trend wordt ondersteund door de groei van de middenklasse in China en de impact ervan op binnenlandse reizen en de economische opkomst van de Aziatische Pacific als internationale bestemming.

AUS werkt samen met twee leiders op luchtvaartgebied.

PrivatPort is een bedrijf dat wordt ondersteund door Swissport International Ltd, dat best-in-class luchthavendiensten levert namens meer dan 850 klanten - bedrijven voor ongeveer 265 miljoen passagiers per jaar in 50 landen.

De tweede samenwerking is met Privatair SA, een Zwitserse luchtvaartmaatschappij met hoofdkantoor op de luchthaven van Genève, die zowel zakenvliegtuigen als lijndiensten verzorgt voor grote luchtvaartmaatschappijen. Bovendien beschikt het bedrijf over trainingsfaciliteiten voor bemanning en piloten.

Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op de managementpositie in de industrie met thema's als Luchtvaarteconomie en -regelgeving, Kwesties in de luchtvaartindustrie, Beheer van luchthavens, Luchtvaartfinanciering en Boekhouding.

De bijbehorende cursussen zijn:

 • Luchtvaartfinanciën en boekhouding
 • Boekhouding en financieel beheer voor reisbureaus
 • Basisprincipes van luchtvervoer
 • Luchtvaartmaatschappij Marketing
 • Aviation Security Awareness
 • Beheer van de reisbranche
 • Social media voor de reisindustrie

Het verlenen van een MIBA-graad aan AUS volgt alleen nadat aan de volgende vereisten is voldaan:

 • Academische kredietvereisten;
 • Academische prestatie-eisen (Cumulatieve GPA van 3.0.);
 • Aanwezigheidsvereisten en ingezetenschapsvereisten.

Bovendien moeten alle openstaande rekeningen worden afgerekend met de administratie vóór het afstuderen.

Credits overboeken

Overdrachtskredieten kunnen worden aanvaard van andere erkende hogescholen en universiteiten voor die cursussen, die van toepassing zijn op de programma's van AUS. Advanced Placement (AP) -credits verkregen op het niveau van de middelbare school kunnen worden toegepast op een bachelorprogramma. Overdrachtskredieten kunnen alleen worden toegekend voor een graad C (75%) of hoger. Alle afstudeerders moeten ten minste de helft van hun academische kredietbehoeften bij AUS voltooien.

Hoe aan te vragen

De American University in Switzerland zal alle voltooide aanvragen in overweging nemen en zal binnen een redelijke termijn contact opnemen met aanvragers, zodra een beslissing is genomen. Toelating tot AUS is echter onderworpen aan een beperkt aantal inschrijvingen; het is daarom mogelijk dat niet alle gekwalificeerde aanvragers altijd worden geaccepteerd.

Alle aanvragers moeten een uitstekende academische staat aantonen die hun potentieel voor succes in een bepaald vakgebied aangeeft en de volgende AUS-toelatingsprocedures voltooien.

Toelatingseisen

Toegang tot de masteropleiding vereist voltooiing en afstuderen van een erkend undergraduate programma. AUS kan studenten die geen bachelordiploma in het bedrijfsleven hebben of die academisch worden uitgedaagd, verplichten om aanvullende cursussen op bachelorniveau te volgen. Afgestudeerden van niet-Amerikaanse instellingen voor hoger onderwijs moeten kunnen aantonen dat hun diploma gelijk is aan een erkende bachelor. Gecertificeerde vertalingen in het Engels zijn vereist voor alle records die niet in het Engels zijn.

Een minimum van zes maanden full-time of een-jaar part-time werkervaring wordt aanbevolen maar is niet vereist, voordat u aan het graduate programma begint. Een van de aanbevelingsbrieven moet afkomstig zijn van een werkgever of leidinggevende.

De Graduate Management Admission Test (GMAT) -test wordt aanbevolen maar is niet vereist voor sollicitanten op graduate niveau.

Toelatingseisen
 • De algemene vereisten voor alle aanvragers omvatten het ingevulde aanvraagformulier en de verschuldigde vergoedingen naast de hieronder vermelde documenten. De aanvrager dient ervoor te zorgen dat deze documenten tijdig naar AUS worden verzonden voordat een studie begint.
 • Aanvraag aanvraagformulier
 • Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier indienen
 • Foto's: Zes (6) foto's op paspoortformaat moeten worden bijgevoegd bij het aanvraagformulier dat bij AUS wordt ingediend. De meeste van deze foto's zijn vereist door de lokale autoriteiten en voor studentenvisa.
 • Aanbevelingen: Twee (2) vertrouwelijke aanbevelingsbrieven van instructeurs of werkgevers die bekend zijn met de eerdere prestaties van de aanvrager moeten rechtstreeks naar AUS worden gestuurd. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle brieven die niet in het Engels zijn.
 • CV of CV: een kort schriftelijk overzicht van de sterke punten en prestaties van de aanvrager. Vermeld persoonlijke gegevens, opleiding, werkervaring, andere kwalificaties en loopbaanverwachtingen.
 • Afschriften: Aanvragers moeten officiële afschriften indienen voor al het toepasselijke academische werk dat in de afgelopen vijf (5) jaar aan instellingen op secundair of universitair niveau is gedaan. Afschriften moeten rechtstreeks door de instellingen naar AUS worden verzonden. Gecertificeerde vertalingen moeten ook worden ingediend voor alle documenten die niet in het Engels zijn.
 • Motivatiebrief: het essay of de motivatiebrief moet minimaal 500 woorden lang zijn. Je moet het verhaal vertellen van je academische ontwikkeling en alle andere werkervaring die je hebt opgedaan in een first-person verhaal. U moet uitleggen waarom u solliciteert en hoe u verwacht dat AUS uw huidige carrièredoelen verder verbetert.
 • Taalvaardigheid: Taalvaardigheid wordt normaal gesproken erkend als studenten aan een van de volgende voorwaarden hebben voldaan:
  • een. Aanwezigheid gedurende ten minste drie recente volledige jaren van studie in een instelling waar de enige voertaal Engels is.
  • b. Standaardniveau of hoger behalen in het International Baccalaureate (IB).
 • Als geen van deze voorwaarden van toepassing is, moet het Engels worden aangetoond door de juiste score te behalen op een van de volgende punten:
 • Minimaal 550 scores in een test van Engels als vreemde taal (TOEFL).
 • Ten minste een 6,0 score in een International English Language Testing System (IELTS).
 • Een aanvraag moet al deze items bevatten om in aanmerking te komen voor het toelatingsproces.
aanmeldingsdeadlines

AUS werkt op doorlopende toelatingsbasis, waarbij vereist is dat volledig ingevuld aanvraagmateriaal, evenals alle academische gegevens en de toepasselijke vergoeding, uiterlijk 10 weken voor het begin van de looptijd door AUS worden ontvangen. Indien geaccepteerd, ontvang je een officiële acceptatiebrief en een uitnodiging om je in te schrijven. Op dit moment wordt u ook geïnformeerd over eventuele aanvullende informatie die moet worden verstrekt om uw bestand aan te vullen. Een betalingsschema van het verschuldigde collegegeld en het verschuldigde collegegeld wordt vermeld in de aanbiedingsbrief die binnen de acceptatieverklaring wordt verzonden.

Collegegeld

 • 2-jarig programma
 • Registratiekosten: CHF 3.500
 • MIBA-collegegeld: CHF 30.500
 • Totaal: CHF 34.000

* Alle prijzen zijn in Zwitserse Franken (CHF)

* Collegegeld en kosten kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd

Studenten dienen een aantal extra uitgaven te verwachten, die niet door het collegegeld worden gedekt en apart moeten worden verantwoord. Extra kosten kunnen zijn:

 • Ziektekostenverzekering
 • accommodatie
 • vervoer
 • Sociale activiteiten / reizen
 • Fotokopieerkosten

Alle kosten zijn genoteerd in CHF (Zwitserse Franken). Omdat AUS - de American University in Switzerland een particuliere instelling is, betalen alle studenten dezelfde kosten, ongeacht hun nationaliteit. De vergoedingen worden van tijd tot tijd herzien en kunnen afwijken van de vermelde tarieven.

De universiteit behoudt zich het recht voor om indien nodig wijzigingen of aanpassingen aan te brengen.

Hoe te betalen

Aanvraag- en registratiekosten moeten worden betaald vóór het visumaanvraagproces. Het collegegeld moet minimaal twee weken voor de startdatum van het academische programma worden betaald. Als de betaling niet is voltooid, kunt u zich niet inschrijven en klassen starten totdat de betaling is voltooid. Betalingen kunnen worden gedaan via overschrijving of in persoon. Een student wordt pas volledig geregistreerd als de volledige betaling is ontvangen. Collegegeld en diensten kunnen worden ingetrokken in geval van niet-betaling.

Teruggavebeleid

Als u met een studieprogramma begint en zich vervolgens wilt terugtrekken, moet u de administratie hiervan schriftelijk op de hoogte stellen. Eventuele terugbetaling vindt plaats volgens ons restitutiebeleid.

Opmerking: dit proces kan enkele maanden duren.

Beurzen

AUS biedt een aantal beurzen en beurzen aan om u te helpen bij uw opleiding. Meer informatie kan rechtstreeks van ons Administratieteam worden verzameld.

Carrièremogelijkheden

 • Luchthavenbeheer
 • Luchtvaartmanagement / planning
 • Vliegtuigfabrikanten
 • Project administratie
 • Netwerkbeheer
 • Beheer van luchthavenbeveiliging
 • Andere gespecialiseerde functies in luchtvaartmaatschappijen / luchtverkeersleiding
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Lees meer

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Lees Minder
La Tour-de-Peilz