Mars in architectonisch ontwerp (internationale)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Maart in Architectural Design (International)

Deze tweejarige cursus is voor internationale studenten die op zoek zijn naar een uitdagend programma van de studie die voldoet aan de Royal Institute of British Architects (RIBA) deel 2 educatieve criteria.

De cursus loopt parallel aan de mars / Pg Diploma in Advanced Architectural Design. Het deelt hetzelfde curriculum zodat je mee studenten op deze cursus in een spannende en uitdagende omgeving.

Je vaardigheden in het geavanceerde ontwerp, analyse en architectonische kritiek ontwerpen van complexe gebouwen in een verscheidenheid van contexten en het aanpakken van sociale, culturele en milieuvraagstukken ontwikkelen.

Deze cursus vergt een hoog niveau van design vermogen en zelfwerkzaamheid.

U zult bestuderen

Jaar 1

Het eerste jaar van de studie is gericht op het consolideren van uw architectonisch ontwerp vaardigheden.

U zult worden ingevoerd om het idee van de architectuur als een responsieve oplossing voor fundamentele maatschappelijke vraagstukken.

Je zult een onderwerp klasse te nemen in een gebied van deskundigheid afgestemd op het onderzoek op de afdeling en het onderzoek en de productie van een proefschrift over een onderwerp van persoonlijk belang met betrekking tot het ontwerp.

Jaar 2

Je hebt een belangrijke architectonische project waar u verplicht bent om een ​​standpunt over hedendaagse architecturale kwesties te ondernemen. Deze wordt ontwikkeld door middel van een thema dat uw eigen belangen en creatieve ambities weerspiegelt en wordt ondersteund door onder klassen.

Je vindt ook een les cursus in professionele studies en een reeks gastcolleges te wonen.

Studenten vorderen van de Diploma Masters ondernemen een extra semester van de studie een aspect van het proefschrift project streven naar een grotere mate van detail.

Studiereizen bieden mogelijkheden voor een intensieve onderzoek van de cultuur en de bebouwing in een verscheidenheid van stedelijke en landelijke locaties, zowel in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland. Recente tochten zijn inclusief Barcelona, ​​Rome, Parijs en Venetië en de minder bekende Gdansk, Toledo en Monte Caruso.

In Het Buitenland Studeren

Je krijgt de kans om het buitenland te studeren, onder voorbehoud van de academische prestaties. De afdeling heeft de meest uitgebreide internationale uitwisselingsprogramma in het Verenigd Koninkrijk. We hebben afspraken met 22 instellingen in heel Europa, Canada, het Verre Oosten en Zuid-Amerika.

Inhoud

Jaar 1

Verplichte klassen:

 • Ontwerp Studies 4A - To Care (Part 1)
 • Ontwerp Studies 4B - To Care (deel 2)
 • Cultural Studies 4

Keuzevakken:

 • Special Study Project 4

Jaar 2

Verplichte klassen:

 • Ontwerpstudies
 • Cultural Studies 5
 • Professional Studies 5

Keuzevakken:

 • Special Study Project 5: Kies uit deze lijst op basis van uw interesse en uw ontwerp scriptie en Masters proefschrift ondersteunen
  • Experimental Media, Verhalend & Film
  • De geschiedenis en theorie van Architectural Conservation
  • De theorie van Architectural Conservation
  • Urban Design History
  • Urban Theory
  • Urban Landscape Design
  • duurzaamheid
  • Internationale Workshop

Proefschrift

Leren & onderwijs

De cursus bestaat uit studio design werk, lezingen, speciale projecten en workshops.

De focus van het onderzoek ligt op het ontwerp projectwerk waaronder de analyse, synthese en beoordeling van het ontwerp ideeën. U zult dan zien uw begrip van deze ideeën door middel van tekeningen, fysieke en digitale modellen, geschreven en grafische werk.

Elk deel van de cursus kunt u om te verkennen en ontwikkelen van projecten in verband met uw eigen belangen in de hedendaagse architectuur.

Aanslag

Full-time studenten zijn onderzocht meer dan 1 jaar en 2 over alle aspecten van de cursus.

De mars graden normaal vereist verdere beoordeling tijdens de zomer semester. Dit zal op een aspect van het diploma project dat wordt onderzocht om een ​​grotere mate van detail.

Carrière

Carrièremogelijkheden voor Architectuur afgestudeerden variëren van het werken in grote multidisciplinaire praktijken om kleinere gespecialiseerde bedrijven.

Veel van onze afgestudeerden in dienst zijn van zeer gerespecteerde praktijken in de hele wereld, terwijl anderen hebben het opzetten van hun eigen bedrijf.

De afdeling heeft een groeiende reputatie voor het ontwikkelen van ondernemend afgestudeerden die op gaan om hun merk in de sector te maken zelfstandig praktijken zoals pagina en Park, Tog Studio en Lateral Noord.

Toelatingseisen

 • eerste of tweede klasse Honours graad in architectuur, of een gelijkwaardige overeengekomen academische standaard. Deze cursus is gericht op studenten die hun diploma hebben opgedaan in de architectuur van een universiteit in het buitenland. Studenten met een diploma in de architectuur van een UK / EU universiteit moet gelden voor de mars Geavanceerde Architectural Design
 • een academische portfolio nodig zal zijn met alle relevante ontwerpen van uw vorige studie

Engels Taal Eis

IELTS 6.5 of gelijkwaardig

Laatst bijgewerkt op May 2015

Over de school

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK.

Our Faculty of Engineering is the biggest in Scotland. We're also one of the largest, best equipped engineering faculties in the UK. Lees Minder
Glasgow , Aalborg , Hamburg + 2 Meer Minder