management development-certificaat

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom streven naar een Executive Education Certificaat?

Veel managers en leidinggevenden hebben graden in andere gebieden dan het bedrijfsleven, en zou graag hun management onderwijs te formaliseren als ze te bereiken posities met een grotere bestuurlijke verantwoordelijkheden. Voor hen, om ons certificaat's aan te bieden flexibel, maar toch systematische benaderingen bereiken van bruikbare kennis in de cross-functionele gebieden van het management.


Onze Certificaat Programma's geven ook managers een kans om hun voortgezette educatie-initiatieven zijn formeel erkend door hun bedrijven, en helpen hen veilige zowel de kennis en de erkenning die nodig zijn om vooruitgang in hun carrière.


Vanuit een organisatorisch perspectief, Certificate Programs bieden topmanagement een concrete methode voor de benchmarking van de professionele ontwikkeling en vooruitgang van een hoog potentieel medewerkers.


Levenslang leren en Continuous Improvement


Verandering is een constante in de hedendaagse zakelijke omgeving en continu leren is van cruciaal belang om op de hoogte te houden van nieuwe trends, next practices, en om zakelijk succes te ondersteunen. Of u nu een generalist willen uw ervaring in een bepaalde business-functie, of een specialist willen uw perspectieven uit te breiden en een geïntegreerde, cross-functionele visie op hoe het beheren en uitbreiden van uw bedrijf te ontwikkelen verfijnen, Michigan is hier om te helpen.


Individuele voordelen


Michigan Management Development Certificaat biedt u een flexibele manier om uw kennis uit te breiden en nieuwe vaardigheden ontwikkelen als je werkt in de richting van je carrière doelen, te confronteren met nieuwe uitdagingen, en bereiken een verhoogd niveau van verantwoordelijkheid. Een breed scala aan keuzes zijn beschikbaar voor uw executive development-met de toegevoegde voordelen van handige planning en de flexibiliteit om het certificaat te verdienen op een zelfregulerend tempo. Zoals altijd, het bijwonen van een executive education programma biedt de mogelijkheid om samen te werken met deskundigen en nieuwe invalshoeken van uw collega's, terwijl het nastreven van je professionele doelen. Het biedt ook een gelegenheid om de erkenning te verdienen aan uw onderneming en positie die u voor verdere vooruitgang.


Corporate Voordelen
'


Vanuit een organisatorisch perspectief, de Certificate Program biedt het management een manier om systematisch aan te pakken de belangrijkste problemen en nieuwe kansen aangrijpen door de bouw van de organisatorische capaciteit in een breed scala aan disciplines. Door middel van gerichte leerervaringen, kan het individu of het team brengen nieuwe, relevante instrumenten en competenties om uw bedrijf of bedrijfstak door het opstellen op de educatieve ervaring zelf.Eisen voor aanvullingAanmerking te komen voor het certificaat, selecteert u een vier programma's van elke combinatie van vier Centers of Excellence. Het ontwerpen van uw curriculum op deze manier kunt u met diepgaande leerervaringen die dwars door de traditionele functionele gebied grenzen. Onze klanten vertellen ons het gebruik van dit uitgebreide, geïntegreerde, multidisciplinaire aanpak biedt het niveau van verfijning die zij nodig hebben voor het opstellen en alternatieve oplossingen te vergelijken en nieuwe actieplannen voor hun loopbaan en organisaties te plegen. Opmerking: Onze vier weken Executive Program en de twee-weekse Management Development Programma tellen elk als twee programma's in de richting van de voltooiing van het Certificaat.Uw behoeften Dictate de Pace


De tijd die nodig is om het certificaat te verdienen, wordt bepaald door jou. Voltooiing van het vereiste aantal van de programma's kan plaatsvinden in een zo lang als acht jaar-waarbij elk certificaat kandidaat om zijn of haar professionele doelen te bereiken op een flexibele, zelfstandige gericht schema. Wij nodigen u uit om onze adviseur contact en ontdek hoe Michigan kan u helpen en uw bedrijf het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van l ... Lees meer

De Stephen M. Ross School of Business aan de Universiteit van Michigan is een toonaangevende onderwijsinstelling binnen een van de beste universiteiten ter wereld. Onze missie is het ontwikkelen van leiders in denken en handelen, die bereid zijn om de uitdagende, multidisciplinaire problemen in de samenleving aan te pakken. Leiders die kunnen morele en maatschappelijke leiding te geven, en die hefboom hun invloed ten gunste van de samenleving. Bij Michigan, onze overkoepelende kracht is onze unieke mogelijkheid om wetenschappelijke theorie brug met zakelijke praktijk. Wij geloven echt leiderschap begint met een holistisch begrip van de business. Op onze kern is het streven van 'intellectueel kapitaal met impact. "Dit zijn de ideeën onze faculteit te brengen naar de klas en de tools die onze afgestudeerden gebruiken om de wereld vorm te geven. We zijn geïnteresseerd in studenten die willen samenwerken met faculteit om co-creëren een zeer aangepaste, robuuste leerzame ervaring. Onze strategie om de studenten 'leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen - naast de impact benodigde zakelijke kennis en vaardigheden - is het bieden van actie-based learning mogelijkheden geworteld in de echte wereld problemen. Met een MBA van Michigan Ross School of Business, zult u de markt betreden als een leider met het vertrouwen en de wijsheid om te definiëren en uw visie te realiseren van succes. Lees Minder
Ann Arbor , Bengaluru , Dubai , Bangkok + 3 Meer Minder