Management (MS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MSM-programma combineert technische expertise met fundamentele managementkennis.

Concentratiegebieden

  • Business Analytics
  • Wereldwijd projectmanagement
  • Websystemen en media

Beheer: de volgende stap voor professionals met technische achtergronden

Op een bepaald punt in hun loopbaan worden succesvolle professionals geconfronteerd met het vooruitzicht om in leidinggevende posities te stappen als de volgende logische stap in hun loopbaan. Het MSM-programma is ontworpen om deze overgang mogelijk te maken. Het is meer gericht dan het MBA-curriculum door een sterkere nadruk op beheersing van een duidelijk afgebakend concentratiegebied.

De MSM is het meest geschikt voor kandidaten die meer invloed in hun organisatie willen hebben door in leidinggevende posities te gaan werken, maar die ook hun trouw wensen te behouden aan een gebied van technische expertise.

Een Fast Tracked-programma voor professionals met een snelle track

Het MSM-programma wordt geleverd met speciale aandacht voor mensen die onderweg zijn. Studenten kunnen de vereiste diploma's behalen in twee jaar deeltijdstudie of in een enkel jaar voltijds studeren. Cursussen worden 's avonds aangeboden om rekening te houden met de roosters van werkende professionals. Daarnaast is de 15-credit MSM core online beschikbaar.

Hoe kan ik meer leren?

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder