main de antropologie (kok school van interculturele studies)

Biola University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

main de antropologie (kok school van interculturele studies)

Biola University

MA in de antropologie (Kook School of Intercultural Studies)


De Master of Arts in Anthropology graad is bedoeld voor studenten die geavanceerde opleiding wensen in de studie van de mensen in de cultuur ter voorbereiding van een carrière in het onderwijs van de antropologie, die als antropologische consultants om cross-culturele instanties of onderzoek naar en de toepassing van antropologische methoden van het onderzoek naar de hedendaagse problemen in verband met globalisering, de ontwikkeling, de volksgezondheid of andere sociale omstandigheden. De Master of Art in Antropologie is ontworpen als een algemene opleiding te geven waarin leerlingen vertrouwd te zijn met alle vijf gebieden van antropologische onderzoek: culturele antropologie, linguïstische antropologie, fysische antropologie, archeologie, en toegepaste antropologie. Een onderscheidend kenmerk van de Master of Arts in Antropologie graad is de manier waarop een christelijk perspectief is geïntegreerd in alle aspecten van de aangeboden cursussen.

&nbsp


Programma & Entrance Requirements


De MA in de antropologie is een 42-credits-programma. Curriculum omvat 15 studiepunten van de kern cursussen, 18 studiepunten aan keuzevakken, en 9 kredieten van bijbel en theologie cursussen. Studenten die het programma zullen naar verwachting een sterke achtergrond in antropologische studies waaronder inleidende cursussen in elk van de vijf vakgebieden hebben. Studenten die aan het programma in te voeren zonder deze voorwaarden zal moeten om ze te nemen als afgestudeerde studenten in het eerste jaar van de studie, waardoor het toevoegen van maximaal 15 studiepunten van de studie aan het programma. Gekwalificeerde kandidaten met een BA in antropologie bestaande uit 40 of meer punten in de antropologie kunnen hun cursussen gereduceerd tot een minimum van 32 studiepunten.

&nbsp


Toelatingseisen


Alle Master of Arts in de antropologie studenten moeten voldoen aan de volgende eisen:

 • De aanvragers moeten beschikken over een baccalaureaat diploma van een erkende hogeschool of universiteit met een 3,0 (op een 4.0 schaal) Grade Point Average. Afgestudeerden van erkende niet-geaccrediteerde hogescholen, indien aanvaard, zal worden toegekend de voorlopige oplevering, als GPA is 3,4 of hoger. Afgestudeerden van erkende niet-geaccrediteerde hogescholen kan nodig zijn om extra vrije kunsten natuurlijk het werk (niet van toepassing in de richting van het graduaat) te nemen, als hun undergraduate programma geen rekening gehouden met deze cursussen.
 • Degenen zonder interculturele / missies of Bible / theologie kunnen extra cursussen toegevoegd aan hun programma.
 • De aanvragers moeten een schriftelijke verklaring waarin zij hun beroeps-doelstellingen en de manier waarop de mate zal betrekking hebben op deze doelstellingen. Aanvragers moeten hechten van een pagina, getypte brief aan de toepassing.
 • Drie brieven van referenties op formulieren die door de school zijn verplicht.
 • Officiële transcripties voor alle bijgewoond vorige scholen zijn verplicht.
 • Deadlines. MA-programma's: herfst is 1 juli, de lente is 1 december. Aanvragen kunnen worden ingediend na deadlines (late vergoeding van $ 65), maar zal alleen worden overwogen als ruimte en tijd mogelijk te maken. Te laat ingediende aanvragen kan worden uitgesteld tot later termen.


Opmerking: de officiële documenten die voor de toelating of de evaluatie deel uitmaken van studieloopbaan van de student-bestand en normaal kan niet geretourneerd of voor verspreiding worden gekopieerd.

&nbsp


Afstuderen Eisen

 • De bevredigende voltooiing van alle cursussen.
 • Tenminste 24 studiepunten moeten worden genomen bij deze instelling.
 • Handhaven van een 3,0 Grade Point Average op een 4.0 schaal.
 • Voltooiing van een goedkeuring van een proefschrift.
 • Maak een afspraak met afdeling adviseur en een Graduate Afstuderen raadgever in het kantoor van de griffier een jaar voor het afstuderen aan opzet om af te studeren verklaren. (Zie Graduate Afstuderen Controleer beschrijving in Admissions, Registratie & Afstuderen Eisen sectie).

&nbsp

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
519 USD
per eenheid
Locations
Verenigde Staten - Los Angeles, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates