Machinebouw faculteit

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Afdelingen

  • Materials Science and Technology De afdeling Materials Science and Technology (MST) is een afdeling in de structuur van de Technische Universiteit van Varna. Het werd opgericht in het eerste studiejaar (1963-1964) van de Hogere Technische School, die was hersteld in 1962.
    De afdeling Materials Science and Technology is de leidende afdeling van de opleiding in de volgende majors: Mechanical Engineering and Technology - Bachelor's Degree, apparatuur en Instalaties in de chemische, olie- en gasindustrie - Bachelor's Degree, Mechanical Engineering and Technology - Master's Degree, Chemical engineering - Master's Degree, techniek Machines en Welding Systems - Master's Degree, Materials Science and Technology of Mechanical engineering Materials - Doctoral (PhD) opleiding, cipher 02/01/02

  • Werktuigbouwkunde en Machine Tools Technology De Werktuigbouwkunde en Machine Tools Technology Department (MEMTT) werd opgericht met de oprichting van de Technische Universiteit van Varna (dan is de elektrische en mechanische Engineering Institute-Varna) in 1969. Het legt de basis van de algemene engineering-afdeling van de Universiteit. Het eerste hoofd van de afdeling was Senior Lecturer Jordan Pashov.
    Op dit moment zijn de belangrijkste functies van de MEMTT Department verband met de opleiding de studenten met als hoofdvak "Mechanical Engineering and Technologies" en "Computerized Technologies in Mechanical Engineering", alsmede het verstrekken van opleidingen voor andere majors, zoals: Automotive Engineering and Technologies (AET ); Mechanische en Precision Engineering (MPE), Chemical Engineering (CE), Automation, Information and Control Engineering (AICE), Schip machines en mechanismen (SMM), Scheepsbouw (S), Industrieel Management (IM) en anderen.

  • industrieel ontwerp
Carrière. Engineer - ontwerper met specialiteit "Industrial Design" en "Bachelor" of "Master" diploma krijgen training om hooggekwalificeerde ontwerper, creatief, uitvoerende en bestuurlijke activiteiten uit te voeren op het gebied van: Industriële vormgeving, elektrische en elektronische industrie, huishoudelijke en industriële producten , huishoudelijke apparaten ontwerp, grafisch ontwerp, reclame, interieur en exterieur design, artistiek ontwerp.

In deze gebieden van de professionele activiteit 'bachelors' en 'Masters' in specialiteit "Industrial Design" moeten technologisch, economisch, milieuvriendelijk en ergonomisch ontwerp benaderingen en methoden toe te passen.

Automotive Engineering and Technologies Automotive Engineering en technologie (interne verbrandingsmotoren en auto's) heeft een Bachelor en Master's graden en behoort tot de professionele tak van Engineering and Technology is gespecialiseerd Transport, Scheepvaart en Luchtvaart.

speciale opleiding AET is gekomen aan het bestaan ​​sinds 1963. Het is een opvolger van de specialiteit Internal Combustion Engines in waarbij de leerlingen werden opgeleid tot 1993 in het departement van verbrandingsmotoren.

De educatieve doelstellingen van specialty Transport Engineering in BA en MA graden worden in verband met de opleiding hooggekwalificeerde en brede specialisten met het hoger onderwijs hebben kansen in bijna alle gebieden van de moderne techniek en transport: engine bouw, auto bouw, de exploitatie en het onderhoud van het vervoer apparatuur, de organisatie en het beheer van het vervoer, ecologie, en onderzoek, ontwikkeling en ontwerp in bedrijven, onderzoeksinstellingen en andere wetenschappelijke eenheden.

AET afdeling is onderdeel van de faculteit Mechanical. De afdeling bestaat uit 10 full-time docenten, 3 gastdocenten, 4 fulltime Ph.D, een technisch assistent en twee monteurs

technische Mechanica De afdeling Technische mechanica geeft fundamentele onderwijs en opleiding op het gebied van: "theoretische mechanica", "mechanica", "Technische mechanica", "Mechanica van materialen", "Sterkte van Materialen" "Theorie van de mechanismen en machines". Hoor- en werkcolleges worden geleverd voor studenten van de volgende belangrijke programma's: "Machine techniek", "Elektrotechniek, elektronica, een automaat", "Transport, vervoer over zee en de luchtvaart", "Energetica en Winning" en anderen.

Het onderzoek en internationale samenwerking zijn gerelateerd aan de wetenschappelijke gebieden als volgt: Dynamica van mechanische systemen, Continuum mechanica, robotica en mechatronica, oscilations theorie, Vibrodiagnostics, etc.

De afdeling is opgericht met de stichting van de universiteit.

Economie en managment Het ministerie van Economie en Management is onderdeel van de Faculteit voor mariene wetenschappen en Ecologie aan de Technische Universiteit van Varna, samen met de afdelingen van Navigatie, Management van Verkeer en Conservering van Waterways 'Purity; Ecologie en Environmental Protection and Physics. Het is verantwoordelijk voor de opleiding van alle universitaire studenten in de vakgebieden economie en management. Sinds 1991 heeft zij de opleiding aangeboden in Industrial Management bachelor- en masteropleidingen en in 2011 het programma een nieuwe bacheloropleiding in technologische innovaties en ondernemerschap werd gelanceerd.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Lees meer

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Lees Minder