Studie Masters Programma's in Macau

Master Opleidingen in Macau 2018

Studie in Macau

Onderwijs in Macau

Studenten die in het gebied hebben hun keuze van een gesubsidieerde school of een particuliere school. Zeer weinig overheidsscholen zijn in de plaats nog langer. De meeste studenten zich inschrijven in de school voor ongeveer 15 jaar, dat is verplicht en verstrekt door de overheid zonder kosten. De meeste scholen hier, hoewel, zijn gymnasia, onderwijzen alleen de basis van het onderwijs aan studenten. Er zijn een paar scholen voor beroepsonderwijs, vooral die gericht op techniek, bouw, en elektronica.

Studenten volgen het primair en voortgezet onderwijs, zolang ze voldoen aan standaard eisen. Studenten mogen nooit in een middelbare school, maar kan een school voor beroepsonderwijs in plaats daarvan te kiezen. Dan, sommige studenten doorstromen naar het hoger onderwijs.


Hoger Onderwijs in Macau

Die studenten die de omgeving te bezoeken voor educatieve mogelijkheden zullen moeten begrijpen hoe de Macau hoger onderwijs systeem werkt. Vergeet niet dat dit een kleine locatie en dat bijna alle scholen zijn klein ook. Het land heeft tien hoger niveau onderwijsvoorzieningen. De volgende zijn de namen van enkele van deze scholen.

 • Universiteit van Macau, een openbare school
 • Macau Polytechnic Institute, een openbare school
 • Macau Veiligheidstroepen Training College, een openbare school (niet een echte college-instelling)
 • Instituut voor Toerisme Studies, een openbare school
 • Macau Universiteit voor Wetenschap en Technologie, een particuliere school
 • City University of Macau, een particuliere school
 • Universiteit van Sint-Jozef, een particuliere school
 • Macau Institute of Management, een particuliere school
 • Instituut voor Europese Studies van Macau, een particuliere organisatie (niet een echte school-)
 • Kiang Wu Nursing College van Macau, een particuliere school

Buitenlandse studenten die zich willen inschrijven in een van deze scholen moeten eerst beginnen door contact op de school direct. Elk van de scholen stelt hun eigen eisen voor de inschrijving, die vaak gericht op de student 's test scores, locatie van de vooropleiding, en natuurlijk studie. De scholen ook eisen voor het collegegeld, die aanzienlijk varieert op basis van de vraag of de school is openbaar of prive.

Studenten kunnen kiezen uit een groot aantal educatieve programma's beschikbaar hier. Dit omvat tientallen programma's in bijna alle gebieden en studierichtingen. Studenten zullen in staat zijn om een ​​bachelor 's degree verdienen binnen drie tot vier jaar, afhankelijk van het gebied van specialisatie. Sommige studenten gaan naar hun meester 's graad te verdienen, vooral op het gebied van de bedrijfsvoering, de wet, en de gezondheidszorg. Sommige van de universiteiten hier bieden doctoraatsprogramma's ook, die een extra jaar kan duren tot drie jaar in beslag.

Enkele van de belangrijkste vakken van het onderwijs zijn de volgende:

 • Onderwijs
 • Wet
 • Taal
 • Chinese geneeskunde studie
 • Sociale wetenschappen en geesteswetenschappen
 • Wetenschappen en technologie
 • Bedrijfskunde

Studenten die zich willen inschrijven in een van deze scholen, moeten direct met de school te doen. De voorschriften verschillen van de ene school naar de volgende en kan vrij uitgebreid zijn in sommige gevallen.


Travel Visa voor studenten

In de meeste gevallen, zullen de studenten moeten een visum om te studeren in het land te verkrijgen. Om dit te doen, moeten mensen een paspoort dat geldig is voor ten minste zes maanden hebben en een acceptatie brief van de universiteit van inschrijving. Zij moeten ook een vliegticket en een doorreisvisum, afhankelijk van de locatie. Studenten hebben ook een bewijs van fondsen om hun reis te dekken tonen.

Over Macau

Verkennen van internationale educatieve mogelijkheden kan een spannende tijd in een jong volwassen 's leven. Echter, voor sommige studenten, gaan naar andere westerse landen alleen is niet genoeg. Voor de student die op zoek is naar ruime mogelijkheden om cultuur en levensstijl indruk op hun leven, reizen naar Macau zou de ideale keuze. Het is mogelijk voor studenten die een goede kennis op universitair niveau hebben bereikt of voltooid testen op andere wijze in te schrijven in de scholen hier. Of u wenst te doen, hoewel, hangt af van wat je zoekt in deze ervaring.

Macau ligt in Azië en is een van de twee speciale administratieve regio's van China. De andere locatie is Hongkong. Aan de overkant van Hong Kong, Macau ligt aan de Pearl River Delta. Bezoekers van het gebied zijn er in overvloed en, in vele opzichten, dit is van cruciaal belang omdat de economie van het gebied is afhankelijk van het toerisme. Het land was ooit een Portugese kolonie.Sterker nog, het was een van de laatst overgebleven Europese kolonies in de regio, hebben verdiend zijn vrijheid in 1999. Dit is een klein land, hoewel, met slechts ongeveer 11 vierkante mijl naar zijn eigen noemen. Daarnaast zijn er slechts ongeveer 568.000 mensen noemen het huis.

 

Klimaat

Het land 's subtropisch klimaat is zeer aanwezig voor iedereen die hier aankomt. De luchtvochtigheid neigt variëren, gemiddeld tussen 75 en 90 procent regelmatig. Moessons zijn een belangrijk onderdeel van het zomer-en winterseizoen, ook. De koelste maand hier is januari. Temperaturen dan gemiddeld rond de 58 graden F. Tijdens de warmste maand, dat is juli, temperaturen bereiken ongeveer 85 graden F gemiddeld.

 

Samenleving

Toeristen die een bezoek aan dit gebied te vinden dat het een zeer gastvrije locatie. De schone straten, lage kosten van levensonderhoud, en de algehele prachtige architectuur maken het een zeer wenselijke plek om te wonen, niet alleen om te studeren of te bezoeken.Er zijn diverse culturele erfgoed in het gebied aanwezig en tal van historisch belangrijke locaties om te bezoeken. Het centrum is een van de drukste gebieden in de stad, omdat dit is waar alle winkels, banken en apotheken zijn gevestigd. Het gebied heeft ook een sterke aanwezigheid van de mode en luxe. Het gebied staat bekend om zijn rustige levensstijl, ook.

Een van de kenmerken van het land dat het heeft gemaakt tot een populaire toeristische bestemming onlangs is de aanwezigheid van de gokindustrie. In feite is dit tot een sterke component van het land 's cultuur. Echter, dit is geen vies, versleten gokken locatie. In plaats daarvan zijn mensen hier bekend om hun beleefde omgangsvormen en de algehele gelukkig houding.

Al met al kan studie in Macau een uitstekende gelegenheid om een ​​zeer unieke cultuur te verkennen. Het kan ook een lonende ervaring voor die studenten in de hoop een nieuwe manier van leven te vinden in een Aziatische cultuur.

Feiten over Macao

Macau, ook gespeld Macao, is een van de twee speciale administratieve regio van de People 's Republic of China. Macau ligt aan de westelijke kant van de Pearl River Delta overkant van Hong Kong naar het oosten, grenzend aan de provincie Guangdong in het noorden en tegenover de Zuid-Chinese Zee in het oosten en het zuiden. Volgens The World Factbook, Macau heeft de tweede hoogste levensverwachting in de wereld.   Bovendien, Macau is een van de weinige regio's in Azië met een zeer hoge Human Development Index.

 

Officiële talen: Chinees en Portugees
Overheid: Speciale administratieve regio
Bevolking: 568.700
Bruto Binnenlands Product: $ 47.190 miljard
Valuta: Macanese pataca (MOP)
Tijdzone: (UTC 8)

Vind jouw opleiding in Macao