Ma wiskunde

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma wiskunde

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

De afdeling biedt twee wiskunde master's degrees: Master of Arts in Wiskunde en Master of Science in Toegepaste Wiskunde. Voltijds studenten voltooien typisch het programma over twee jaar; Deeltijdstudenten nemen gewoonlijk drie jaar. De Colombiaanse Hogeschool voor Kunst en Wetenschappen heeft een bovengrens van vier jaar om de diploma vereisten af ​​te ronden. Indien door de afdeling wordt onderschreven, kunnen bij de decaan uitbreidingen worden verleend.

Programma-eisen

  • 30 Kredieturen goedgekeurd afgestudeerd werk.
  • Geen kwalificerende examens

Credit Hours of Graduate Work

De Master of Arts in Wiskunde vereist 30 credituren van goedgekeurd cursuswerk in de wiskunde.

Math 6995, Reading en Research (onafhankelijke studie), kan alleen door een verzoekschrift worden genomen en met goedkeuring van de afgestudeerde commissie.

Onder voorbehoud van de goedkeuring van de afgestudeerde commissie (aangevraagd via petitie) en de instemming van de docent kunnen wiskunde-afgestudeerde studenten de volgende voorgraadse cursussen voor afgestudeerd krediet nemen: Math 3710, 3720, 3730, 3740, 3613, 3632, 4239, 4240, 3848 en 4981. Afgestudeerden in dergelijke vakken moeten passende aanvullende werkzaamheden krijgen om de cursussen tot op het afgestudeerde niveau te brengen. Deze cursussen kunnen maximaal 6 van de vereiste credituren bevatten.

Tot een kwart van het werk naar een master's degree kan via cursussen worden aangeboden door andere instellingen in het consortium van universiteiten van de metropool van Washington. Studenten die dergelijke cursussen willen nemen, moeten een verzoek indienen en de goedkeuring van de afgestudeerde commissie verkrijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd