Ma webdesign & inhoud planning

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De technische aspecten van het onderwijs geven een inzicht in de instrumenten, technologieën en principes gebruikt voor het ontwerp en de ontwikkeling van de hedendaagse websites. Dit omvat de creatie van semantisch correcte markup, de scheiding van de presentatie van de inhoud (HTML en CSS) en de naleving van webstandaarden (W3C).

De functionele aspecten richten zich op het creëren van websites met goede informatie-architectuur die toegankelijk, bruikbaar en vindbaar als gevolg van een effectieve zoekmachine marketing en optimalisatie (SEM / SEO) zijn. Studenten leren hoe mensen gebruik maken van het web, hoe ze navigeren web content en hoe ze zoeken naar informatie. De esthetische aspecten van web design worden beschouwd in relatie tot grafisch, artistiek, typografische en zakelijke doelstellingen, met inbegrip van corporate identity en branding.

Competentie Student in deze drie aspecten van webdesign wordt aangetoond door de levering van een volledig functionerende website voor hun Web Thesis project aan het einde van het programma.

Typisch, onze studenten vallen in drie groepen: degenen met web-gerelateerde vaardigheden (vaak autodidact), die een gestructureerde en evenwichtige benadering van verdere studie nodig; degenen die betrokken zijn met het web en behoefte aan nieuwe vaardigheden om hun huidige loopbaan te ontwikkelen; degenen die hebben besloten op een carrière verandering en zie web design en content management als een nieuwe kans.

De universiteit investeert £ 76.000.000 in een nieuw gebouw op de campus bibliotheek, tv-studio's en academische faciliteiten voor disciplines zoals architectuur, ontwerp en de bouw te huisvesten. Stockwell Street is een korte wandeling van de Greenwich Campus en dit programma zal er vanaf 2014 worden geleverd.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om studenten uit te rusten met een professioneel niveau van competentie in web design en content management
  • Om non-ontwerpers een begrip en waardering van het ontwerp geven
  • Om studenten te voorzien van de mogelijkheid van het creëren van een live-website en het succes te meten
  • Om studenten te helpen vertrouwd te raken met de groeiende en snel evoluerende lichaam van kennis binnen dit nieuwe ontwerp discipline.

Inhoud

  • Design for Web Content (30 studiepunten)
  • Content Management (30 studiepunten)
  • User Experience Design (15 studiepunten)
  • Social Media en SEO (15 studiepunten)
  • Toegepaste Kunst voor het web (30 studiepunten)
  • Major Project (60 studiepunten)

Toelatingseisen

Kandidaten moeten beschikken over:

Een goede graad of een gelijkwaardige beroepskwalificatie

PLUS een praktische kennis van besturingssystemen (Windows of Mac OS), een goed begrip van bestandsbeheer en bekwaamheid in het gebruik van standaard office software

En een computer en betrouwbare breedbandtoegang tot het internet op hun woonplaats.

• Waar Engels niet de eerste taal, een taal kwalificatie vereist is, zoals IELTS scoren 6,5 of hoger.

De meeste studenten vinden het nuttig om hun eigen laptop computer (Mac of PC) te verstrekken.

• Aanvragers kunnen worden geïnterviewd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder