Ma vreemde taal van professionele communicatie & gespecialiseerde vertaling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master in de vreemde taal van Professional Communication en Specialised Vertaling

Het programma "Vreemde Taal van Professional Communication en de gespecialiseerde Translation" is ontworpen om studenten met theoretische en praktische kennis en vaardigheden, die kunnen worden gebruikt voor de communicatie in de professionele instellingen, vertaal- en tolkdiensten, alsook voor docenten en professionals in de economie, management bieden en Business.


Het programma is een geweldige kans voor studenten om nuttige vaardigheden van de mondelinge en schriftelijke communicatie te verwerven in het bedrijfsleven en professionele omgeving, met inbegrip van computer-based vertaling van zakelijke documenten, economische en financiële teksten vol professionele termen.


Het programma omvat een stage in vertaling voor Russische en buitenlandse bedrijven.


Het programma is gebaseerd op de state-of-the-art methodologie van ESP, evenals Russische en buitenlandse theorieën van de vertaling gebruikt in de opleiding van specialisten top-kwalificatie.


Het programma bestaat uit een algemene theoretische en professionele disciplines, die studenten met kennis die nodig is voor zowel praktisch werk en onderzoek uit te rusten. Deze onderwerpen zijn om inzicht te krijgen studenten te helpen in professionele kwesties, maar ook bouwen hun analytische, consulting, wetenschappelijke en pedagogische vaardigheden. Het curriculum omvat ook seminars, workshops, paneldiscussies, masterclasses, deelname aan Russische en internationale wetenschappelijke en praktische conferenties. Studenten in het programma kan de mogelijkheid om een ​​dual-diploma regeling (PFUR en London Metropolitan University) mee te nemen, en / of een opleiding in het buitenland (Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, China en Frankrijk). Innoverende activiteiten is een van de prioriteiten in het MA-programma. Dus, het curriculum omvat:

  • gespecialiseerde vertaling (Economie, Financiën, Business and Management) met Engels als eerste vreemde taal, en het Frans, Duits, Italiaans, Spanje of Chinezen als de tweede naar keuze van de student;
  • Computergebaseerde translatie met behulp van SDL TRADOS, die vertalers stelt om het proces te optimaliseren door vertaalgeheugentechnologie en eenvormig termenbank; theorieën van de vertaling; en de praktijk in het vertalen en interpreteren van (opeenvolgende en simultane vertaling).


Onze studenten profiteren van wordt onderwezen door de beste leraren, docenten en professoren van het Departement Vreemde Talen van PFUR Economische Faculteit, gastprofessoren van de toonaangevende Russische universiteiten (Lomonosov MSU, MSIFA) en specialisten van de taal-consultancy.


Het programma is gericht op:


- Het ontwikkelen van vaardigheden in het vertalen van professionele teksten;

- Opleiding specialisten in gespecialiseerde vertaling (Economie, Management, Business)

- Beheersen van mondelinge of schriftelijke communicatie met professionals in twee vreemde talen;

- Het bevorderen van vaardigheden in zelfstandig gespecialiseerde vertalen uit het Russisch in een vreemde taal en vice versa.


Carrièremogelijkheden


Het programma leidt studenten met fundamentele kennis van relevante gebieden van wetenschap en toegepaste professionele vaardigheden, die bijdragen aan betere carrièrekansen onze studenten. Masters of Linguistics zijn voornamelijk werkzaam in het onderwijs breed scala van taalkundige, filosofische en culturologische disciplines in onderwijsinstellingen; of zij ook kan werken als vertalers, onderzoekers, medewerkers in de media en andere Russische en internationale bedrijven.Toelatingseisen


De beslissingen toelating worden gemaakt op basis van professionele interviews en tests. Wij maken onze beslissing tot toelating op basis van concurrentie. Het programma is niet alleen bedoeld voor de taalkunde, maar ook voor andere speciale diploma houders (bachelor, master of specialist graden).


Engels taalniveau - ten minste IELTS - 6,0
TOEFLiBT - 79;inschrijvingsdeadline


15 augustus 2013Collegegeld


3000 US $ / € 2300

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countr ... Lees meer

Today Peoples’ Friendship University of Russia is one of the leading state higher educational institutions of Russia. It is the only university in the world every year uniting students from 140 countries. Lees Minder