Ma Vertaalwetenschap

University of Portsmouth

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma Vertaalwetenschap

University of Portsmouth

MA Translation Studies (2015 entry)

Dit is een praktische, erkende cursus bedoeld voor afgestudeerden taal en het beoefenen van vertalers, die een formele kwalificatie in het vertalen tussen Engels en een van een reeks van talen biedt. Het heeft een sterke praktische oriëntatie, omarmen technologie en onderzoek vaardigheden die zeer relevant zijn voor vertaling als een carrière zijn. Ook beschikbaar:

MA Translation Studies (Afstandsonderwijs -Duur 3 jaar)

Op deze cursus kunt u:

  • Gespecialiseerd in de vertaling tussen Engels en uw keuze van de taal in het Arabisch, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch en Spaans,
  • Balans van uw studie tussen vertaling vaardigheden, technologische competentie en de verwerving van de theoretische methodologieën
  • Volg een programma geaccrediteerd door de European Masters in Translation netwerk

Welke kansen zou dit toe leiden?

De MA Translation Studies aan de Universiteit van Portsmouth is een erkend lid van de European Masters in Translation Network, en de universiteit is ook lid van de OPTIMALE vertaler training netwerk gefinancierd door de Erasmus levenslang leren programma van de Europese Commissie. De cursus omvat een sterke praktische element, evenals een carrière element, dat degenen die wensen om professionals om de basisprincipes van het personeel, agentschap en freelance vertaalwerk begrijpen geworden mogelijk maakt. Vertaling afgestudeerden zijn in de vraag naar vertaling project management als het bewerken, copywriting en gerelateerde berichten.

Toelatingseisen

Een goede graad in een relevant onderwerp, of een gelijkwaardige beroepservaring en / of kwalificaties. De aanvragers wier voertaal is Engels is geavanceerde kennis van ten minste één andere taal (Arabisch, Chinees, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Russisch en Spaans).

Eisen Engels taal

Engels taalvaardigheid op minimaal IELTS band 7.0 of gelijkwaardig zonder component minder dan 6,5.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op January 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Portsmouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
-UK / EU - £ 5000; -non EU - £ 11,500