Ma transport & logistiek management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Transport & Logistiek Management

De opkomst en uitbreiding van lokale en regionale handelsovereenkomsten, vrije arbeid doorstroming en de snelle groei van de globalisering in het algemeen betrouwbaar en duurzaam transport en logistieke systemen noodzakelijk. Bovendien, de opmerkelijke toename van de bezoeken aan en uit het Verenigd Koninkrijk in de afgelopen tien jaar, de groeiende Britse handel en speciale evenementen, zoals de Olympische Spelen in Londen in 2012, al vraag goed gevestigde transportsystemen, logistieke planning en management expertise.

Dit programma is ontworpen om de behoeften van thuis en internationale afgestudeerden die niet eerder gespecialiseerd in logistiek en transport of degenen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis en praktische mogelijkheden op dit gebied te voldoen.

Het programma probeert de kernbegrippen van transport en logistiek te verkennen en bespreekt nieuwe benaderingen van het ontwerp en de analyse van de transport- en logistieke systemen. In aanvulling op de basisbegrippen van het personen- en goederenvervoer, en de lokale en wereldwijde logistiek, het programma richt zich op hedendaagse kwesties, zoals e-business, transport systemen modelleren, en milieukwesties in transport en logistiek, waardoor het up-to-date en geschikt voor de huidige behoeften van de werkgevers.

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT). Dit betekent dat studenten worden herkend door deze professionele instanties die hun beroepskwalificaties volledige professionele status niveau 6 na voltooiing van de masteropleiding. Studenten zullen deelnemen aan CILT activiteiten, waaronder de CILT student conferentie op de campus gehouden voor de afgelopen zeven jaar. Studenten zullen industriële locaties te bezoeken, hebben seminars gegeven door gastsprekers uit de industrie en samenwerken met zakelijke partners voor proefschrift projecten.

In de laatste fase van de opleiding studie, zullen alle studenten een week consultancy project, georganiseerd door de universiteit, die werd zeer gewaardeerd door de vorige studenten voeren.

De doelstellingen van het programma zijn:

  • Om studenten met de nieuwste kennis te voorzien in transport en logistiek
  • Om studenten 'vermogen om kritisch problemen die het goederen- en personenvervoer invloed te analyseren ontwikkelen
  • Om studenten het vermogen om praktische uitdagingen in de sectoren transport en logistiek beheer uit te breiden.

Toelatingseisen

Kandidaten moeten beschikken over:

Een goede relevante eerste diploma van een erkende universiteit (normaal gesproken een minimum van 2,1 of gelijkwaardig).

• Studenten opgeleid in een andere taal dan het Engels moet een IELTS score van 6.5 of hoger of een vergelijkbare rating in een andere taal testsysteem hebben. Als alternatief kunnen de studenten binnen via de universiteit van Greenwich International Pre-Masters programma.

• Aanvragen van mensen met relevante ervaring samen met professionele kwalificaties van de CILT en andere professionele organisaties zijn ook welkom.

Aanslag

Studenten worden beoordeeld door middel van examens, cursussen, presentaties en een proefschrift.

De erkenning van beroepskwalificaties

Het programma is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Logistiek en Transport (CILT). De structuur, de inhoud en de kwalificaties zijn ook compatibel met CILT programma's, zorgen voor erkenning door academische en zakelijke sectoren in het Verenigd Koninkrijk en internationaal.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden kunnen kansen in service en productiesectoren, spoorwegen, passagier transportbedrijven, derde-partij logistiek en lokale overheden, goederenvervoer en rederijen na te streven, en als adviseurs.

Inhoud

Proefschrift (SMS) (45 studiepunten) Leiderschap, Professional Development en Career Management (Masters SCM) (15 studiepunten) Zakelijk Engels voor academische doeleinden - Level 4 Logistiek en Supply Chain Management Consultancy (15 studiepunten), Supply Chain en Logistiek Management: Strategieën en Duurzaamheid issues (30 studiepunten) International Purchasing en Procurement (15 studiepunten) Grondslagen van Scholarship en methoden van onderzoek (15 studiepunten) Strategic management en vervoersbeleid (15 studiepunten) Transport en Planning (passagiers en vracht) (30 studiepunten)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder