Ma theater voor een jong publiek

Rose Bruford College of Theatre and Performance

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma theater voor een jong publiek

Rose Bruford College of Theatre and Performance

MA Theater voor Young Audiences

Een praktische studie van theater maken en prestaties voor kinderen en jongeren

Of u nu een recent afgestudeerd met een interesse in drama, performance en theater maken; of iemand die werkt in het theater of opleiding die wil om hun bestaande kennis en praktijk te ontwikkelen: de flexibele trajecten binnen deze postdoctorale opleiding bieden u een scala van mogelijkheden om je carrière ambities verder en je vaardigheden te ontwikkelen.

Als een van de meest vooraanstaande Britse drama scholen, Rose Bruford College biedt een unieke kans om te studeren en trainen in deze steeds populairder en dynamisch gebied van theater de praktijk. Geleid door een team van gespecialiseerde practictioners en academici je gaat werken met een aantal van de leidende figuren in de sector. Studenten op het programma hebben de mogelijkheid om internationale festivals (waaronder Assitej congres in Kopenhagen, Imaginate Festival Edinburgh, en Start), werken met toonaangevende bedrijven en theaters (waaronder Catherine Wheels, NIE, Vette Cart, Tall Stories, Unicorn Theater, Actie Transport bezoek gehad Theater, Polka Theater, Half Moon Theater, en Travelling Light), en met wereldklasse beoefenaars (waaronder Tony Graham, Mark Storor, Alex Byrne, en David Wood).

Werken samen met onze TYA creatieve partners, zult u ontdekken, door middel van praktijkgericht onderzoek, een reeks theatrale technieken en theorieën die uw vermogen om theater te creëren voor een publiek van alle leeftijden zullen verrijken. Door het onderzoeken van de internationale context en de achtergrond van het theater voor een jong publiek, zal je de tools die je nodig hebt om na te denken over en verder uw persoonlijke artistieke en academische praktijk te ontwikkelen.

De cursus bestaat uit stages met toonaangevende organisaties. Recente plaatsingen hebben opgenomen:

  • Imagination Stage, Washington DC
  • Trusty Sidekicks, New York
  • Olive Branch Theatre van de Westelijke Sahara Refugee Project
  • Unicorn Theatre, Londen
  • Polka Theatre, Londen
  • Half Moon Theatre, Londen
  • Birmingham Rep
  • Theatre Centre, Londen


"MA-TYA heeft mij de kans om te werken met een enorm scala aan professionele theater voor een jong publiek beoefenaars. De cursus zorgt voor een perfecte balans tussen-tutor geleide praktische en seminar werken en zelf geleide studie. Ik voel dat ik heb gekregen de vrijheid om mijn eigen praktijk te onderzoeken en experimenteren met meerdere disciplines, variërend van de prestaties aan het schrijven en dramaturgie, maar met een academische focus die me meer kritisch heeft gemaakt, welbespraakt en analytisch. "


Laurence Alliston- Greiner (MA TYA)"Als je een passie voor het werken met jonge mensen, dan is dit de cursus voor jou. Sinds oktober, hebben we een reeks van nieuwe vaardigheden, zoals playwriting, scenografie en organiseren de school tours meegemaakt, en werkte samen met een aantal fantastische bedrijven en freelance beoefenaars. De steun die ik heb persoonlijk ontvangen van mijn collega natuurlijk vrienden en docenten is briljant, in het bijzonder als een volwassen student. Ik ben in staat om mijn studies en interesses structureren rond mijn freelance praktijk, terwijl het krijgen van een unieke MA kwalificatie geweest. "

Nicola Dereham (Theatre for Young Audiences 2012)

Het programma wordt ondersteund door onze gespecialiseerde TYA Research Centre

Toelatingseisen


Een goede graad (meestal een 2.1) en / of een gelijkwaardige beroepservaring in een gerelateerd veld. U wordt verplicht om een ​​interview te wonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
13 maanden
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Sidcup, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates