Ma sportmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA / PGCert / PgDip Sports Management

Deze postdoctorale programma's werden ontwikkeld in samenwerking met de Bristol Business School en biedt studenten de mogelijkheid om het concept van Sports Management verkennen. De MA levert, vanuit een academisch perspectief, de ontwikkeling van een conceptueel begrip van de processen die een doeltreffend beheer van sport-diensten en evenementen te ondersteunen. Dit wordt gedaan door middel van de identificatie van de behoeften van de klant, de toepassing van de financiële en personele middelen en de ontwikkeling van zakelijke voorstellen en plannen.

Het programma bestaat uit zowel de onderwezen modules en een beheer proefschrift (integratie van onderzoeksmethoden), die coherent zijn gestructureerd om studenten in de gelegenheid om voort te bouwen op pure business principles en toepassen op Sports Management.

Bij aanvang van het programma, zult u een persoonlijke academische mentor toegewezen om u te ondersteunen tijdens de gehele duur van je studie en om u te helpen uw individuele doelen en belangen te formuleren.


Inhoud*

  • Meeting behoeften van de klant
  • Sport operationeel en strategisch management
  • Mensen en organisaties
  • Het beheren van Financiën en Informatie
  • Sport Promotion, sponsoring en evenementen management
  • Sport Ontwikkeling en Beleid
  • Proefschrift


* Onze academische programma's worden voortdurend beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste academische standaarden, terwijl u de industrie relevant. Deze programma's worden momenteel beoordeeld; het gebied van onderzoek hierboven genoemde zijn dus onder voorbehoud.


Onderwijs, leren en assessment

Traditionele lezingen zal slechts een deel van uw cursus. U leert ook door middel van syndicaat werk, groeps-en individuele presentaties en discussies, student geleide seminar groepen, analyse en toepassing van case studies en ervaringsleren en simulaties, met inbegrip van rollenspelen. Gastsprekers uit het bedrijfsleven en beroepsorganisaties ook bijdragen aan het programma. Deze innovatieve methoden zorgen voor een omgeving die is leuk, gevarieerd en enorm effectief.


Carrière

Als een postdoctorale student van onze Sports Management programma, heb je de mogelijkheid om een ​​scala van loopbanen na te streven; in het bijzonder die in verband met de grote sport-management industrie. Als alternatief kunt u besluiten om een ​​academische carrière te volgen en de vooruitgang naar een PhD.


Toelatingseisen

2 Honours diploma met relevante inhoud, of een internationale afgestudeerde met de gelijkwaardige titel: Je moet een Britse afgestudeerde met een 2 zijn. Studenten met een niet-relevante kwalificaties, maar met twee of meer jaar relevante werkervaring kunnen ook van toepassing zijn.


Programma lengte

Het postgraduaat is een part-time programma, uitgevoerd tussen september en juni van een academiejaar. De Postgraduate Diploma in Sports Management kan worden bestudeerd op een full-time of part-time basis. Het kan een jaar full-time programma of het kan een progressie route van de Postgraduate Certificate, in welk geval is het een jaar part-time programma. Beide opties lopen tussen september en juni van een academiejaar.

De masteropleiding kan worden bestudeerd als een full-time geleerd programma en in een periode van twaalf maanden (september-augustus) afgerond. Als dit programma is een progressie van de Postgraduate Diploma in Sports Management dan zal het worden bestudeerd op een part time basis.

Laatst bijgewerkt op sep 2016

Over de school

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our por ... Lees meer

Hartpury College is an outstanding provider of equine care, animal science, agricultural and land management courses, sports science, food technology and related courses. We pride ourselves on our portfolio of programmes which provides you with the best choices and the qualifications you need to realise your full potential. Lees Minder