Ma regisseren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Regie

Het Master Programme Director is bedoeld om studenten te voorzien van praktische activiteiten relevante vaardigheden, waarvoor het onderwijs hier wordt genomen door docenten die zijn professionals uit de industrie.

De rol van de directeur vereist een aantal inventieve, technische en leiderschap voor de uitvoering van de filmische content of inhoud voor klein scherm formaten. De masteropleiding directeur is een zeer praktische operationele cursus, die de kennis en technieken van de studenten zich verdiept, terwijl ze regelmatig te produceren film inhoud onder leiding van professioneel opgeleide instructeurs en personeel in de sector.

Dit masterprogramma is om studenten te voorzien van uitgebreide begrip van wat wordt verwacht in de hedendaagse filmindustrie uit een veelzijdige regisseur, te beginnen met het beheer van het technische team, door middel van het gieten en begeleiding van acteurs tot het genereren van content binnen zijn / haar eigen specifieke ideeën. Studenten worden uitgedaagd en begeleid om een ​​onderscheidend regie stijl door middel van workshops en directe training op de filmset te ontwikkelen.

Extra onderwerpen zijn onder andere het leven en werk van een regisseur, basisprincipes van dramaturgie, het belang van improvisatie, script-analyse en-voorbereiding, een overzicht van de leiding van technieken, de verdeling van de scripts, beeldanalyse en de rol van het creatieve team.

Dit programma bestaat uit drie fasen.

fase 1

Aan het eind van deze paragraaf, hebben de studenten belangrijke technische vaardigheden en conceptueel begrip van filmische inhoud verworven. Naar aanleiding van de Directing Boot Camp, waarin de belangrijkste creatieve en technische vaardigheden die de hoekpunten van de directeur ambachtelijke en de basis voor meer geavanceerde technieken, en de mogelijkheid om uit te werken als regisseur zijn eigen karakteristieke taal volgt vormen dekt.

fase 2

Fase II begint met de module Geavanceerde technieken voor het leiden Acteurs, die de studenten vertrouwd zijn met workshops over de voorbereiding van regisseren, het toewijzen van scenario's, het werken met acteurs en improvisatie met een reeks gerichte aanpak maakt.

Naar aanleiding van de student volgt de beeldtaal van Cinema module. In deze module, studenten volledig een filmische interim-project, dat hen in staat stelt om persoonlijke ontwikkeling als een filmmaker voorsprong op de masterproef. De studenten zijn verantwoordelijk voor de planning, de rotatie, de post en de bezetting van de interim-project.

De laatste module van fase II is Director's Craft en creatieve samenwerking, die zich richt op de rol van de directeur in samenwerking met de creatieve sector.

fase 3

De laatste fase bestaat uit de master-project, een zelfstandige worden ontworpen module die elke student werken onder begeleiding van een adviseur van de vereiste faculteit en de noodzakelijke vaardigheden die je nodig hebt als regisseur, om creatief film content voor specifieke media platforms te produceren maakt, bewijzen , De projecten kunnen een aantal formaten en genres gedekt, met inbegrip van maar niet beperkt tot, a / n korte / n fictieve speelfilm, experimentele film, documentaire, tv-piloot film of weergegeven op het netwerk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berl ... Lees meer

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berliner Union-Film GmbH and Co Studio KG, a working studio, home to film productions since the Weimar Republic and one of the oldest film studios in Europe. Lees Minder