Ma publishing en de creatieve economie

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma publishing en de creatieve economie

Kingston University London

Kies Kingston's Publishing & the Creative Economy MA

De uitgeverij sector is het Verenigd Koninkrijk de grootste creatieve industrie, en bestaat uit een breed scala van gedrukte en digitale producten - van boeken en tijdschriften om apps en databases. De uitgeverij sector heeft een gecombineerde omzet van ongeveer £ 20 miljard, met meer dan 8.500 bedrijven die rechtstreeks werken ongeveer 167.000 mensen.

Een divers scala aan bedrijven te combineren creativiteit, innovatie en applicatie met voortdurend evoluerende methoden van productie en distributie. Met de toenemende digitalisering van producten, het is een veranderlijk en spannende tijd te worden in deze industrie.

Als u op zoek bent naar de uitgeverij industrie in te voeren, of zijn al in de industrie en op zoek om je carrière te verbeteren of begin je eigen bedrijf, is deze cursus ideaal.

Wat ga je studeren?

Dit MA is cross-faculteit, interdisciplinair en zeer praktisch. Je leert om creatief te denken, en de huidige zakelijke en creatieve landschappen te analyseren.

U zult het publiceren modules te nemen aan de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, en studie creatieve economie modules met een breed scala van andere creatieve economie studenten in Kingston Business School.

Aanslag

Een mix van projectmatig werken en formele evaluaties, met inbegrip van essays, case studies, rapporten en presentaties, plus de finale Personal Research Project (maximaal 12.000 woorden).

Waarom studeren een creatieve economie cursus?

Onze Creatieve Economie masteropleidingen geven u de mogelijkheid om een ​​scala aan kennis en ervaring, met inbegrip van te krijgen:

 • Gain ondernemersvaardigheden - bijdragen aan het creëren start-ups en pitch ideeën om echte industrie bazen bij een "Den Dragons '", en een bezoek aan een breed scala van ondernemende bedrijven.
 • Penseel op de werkplek praktische vaardigheden zoals het verzamelen van gegevens, beoordeling en synopsis.
 • Onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld om te studeren op de creatieve economie cursussen Kingston's, zodat u de cursus af met een internationaal netwerk van contacten.
 • Excellent onderwijs - de gedelegeerd in de creatieve economie MA cursus werd gerangschikt als een van de beste ondernemerschap meesters in de wereld door de Eduniversal Masters ranking 2015/16, en Kingston Business School is een van slechts een paar van de 120 Britse business schools te zijn bekroond met een 'excellent' rating voor de kwaliteit van het onderwijs door de Higher Education Funding Council.
 • Regelmatige bezoeken van deskundigen uit het bedrijfsleven en ondernemers, excursies naar ondernemende bedrijven en gebeurtenissen die de creatieve industrie aan te sluiten op de lokale gemeenschap en geven u een waardevol netwerk.
 • Studenten kunnen studeren toe te voegen aan de prestigieuze universiteit van Boston om hun programma en krijgen een dual masters degree.
 • Kingston Business School heeft zich aangesloten bij een elite groep van mondiale instellingen de prestigieuze internationale accreditatie door de AACSB toe te kennen (Vereniging voor Advance Collegiate Schools of Business). Een kenmerk van excellentie in het bedrijfsleven het onderwijs, is de erkenning verdiend door slechts 5 procent van 's werelds business schools.

cursus structuur

Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst.

Voor de core modules, zult u studeren met studenten van over de hele creatieve industrie programma's. Voor de gespecialiseerde modules, zal je studie samen met collega-studenten te publiceren.

Core modules

 • In kaart brengen van de creatieve economie
 • Het uitvoeren van Collaborative Creativity
 • Design Thinking voor startende ondernemingen
 • Persoonlijk Onderzoek / Het opdoen van Insights

specialist modules

 • Maak: The Business of Publishing
 • Share: Strategische Marketing en Sales

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,200 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kingston upon Thames, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan