Ma publieksgeschiedenis

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een jaar full-time of twee jaar part-time postdoctorale opleiding.

Het is gericht op studenten met een passie voor geschiedenis, maar niet noodzakelijkerwijs een bachelordiploma in het onderwerp.

De cursus behandelt de rol van de geschiedenis in de publieke arena: musea, documentaires, monumenten, lezingen, rondleidingen en community-evenementen zijn slechts enkele van de dingen die Public History vormen. Het onderzoekt ook de relatie tussen geschiedenis en politiek, en de krachtige invloed van de geschiedenis op de hedendaagse samenleving.

Wat zal ik studeren op de cursus?

De nadruk wordt gelegd op de studenten met behulp van natuurlijk concepten om hun eigen belangen te ontwikkelen. Studenten schrijven een portefeuille van negen stukken van het werk (met inbegrip van stukken van de openbare geschiedenis) en een proefschrift, of produceren een groter stuk van de openbare geschiedenis als een alternatief. Gedurende de studenten worden aangemoedigd om hun eigen belangen na te streven en om hun werk voor publicatie en presentatie voor te bereiden.

Proefschrift / Proefschrift Alternate

De laatste module biedt studenten de mogelijkheid om alles wat ze tot nu toe in een van beide een 12.000 woord proefschrift geleerd over een onderwerp van hun keuze gemaakt in overleg met hun docent of om een ​​aanzienlijk stuk van de openbare geschiedenis produceren samen te brengen, weer over een onderwerp van hun keuze gemaakt in overleg met hun tutor.

Deze cursus is bedoeld om:

 • Ontwikkel leerlingen systematisch begrip van de theorie andpractice van Openbare Geschiedenis aan post-graduate niveau
 • Foster studenten kritisch bewustzijn van de laatste ontwikkelingen in de openbare geschiedenis met inbegrip van kritische evaluatie van verschillende benaderingen
 • Bieden studenten met uitgebreide mogelijkheden om de technieken en concepten van de openbare geschiedenis oefenen
 • Moedig de originaliteit van studenten in het verwerven en toepassen van historisch onderzoek en onderzoek
 • Het ontwikkelen van vaardigheden van leerlingen in de kritische evaluatie van het huidige onderzoek en debat in de openbare geschiedenis
 • Studenten in staat stellen creatief en creatief te denken over de aard van de geschiedenis
 • Bouw voort op de studenten 'bestaande enthousiasme en historische kennis om nieuwe benaderingen van historisch onderzoek te ontwikkelen

Resultaten voor studenten

Kennis en begrip

Na de cursus succesvol afronden, zullen de studenten in staat zijn om:

 • Systematisch en kritisch omgaan met complexe historiografische en methodologische ideeën
 • Kritisch te gaan met de debatten binnen en de omliggende openbare geschiedenis
 • Breng hun kennis en kritisch inzicht in (openbare) geschiedenis op een hoog niveau

Cognitieve vaardigheden Na de cursus succesvol afronden, zullen de studenten in staat zijn om:

 • Demonstreer zelfsturing, kennis en originaliteit bij het aanpakken en oplossen van problemen
 • Denk fantasierijk en creatief over de aard van de (openbare) geschiedenis
 • Kritisch huidige onderzoek, praktijk, en het debat in de (openbare) geschiedenis te evalueren

Praktische en professionele vaardigheden

Na de cursus succesvol afronden, zullen de studenten in staat zijn om:

 • Present historisch onderzoek naar gespecialiseerd publiek
 • Present historisch onderzoek naar niet-gespecialiseerd publiek
 • Handelen autonoom in het plannen en uitvoeren van onderzoek en het schrijven
 • Blijven om hun kennis te bevorderen door middel van zelfstandig werk en de praktijk
 • Fungeren als onderdeel van een team in het plannen en uitvoeren van onderzoek en het schrijven

Overdraagbare vaardigheden

Na de cursus succesvol afronden, zullen de studenten in staat zijn om:

 • Demonstreer initiatief, persoonlijke verantwoordelijkheid, en besluitvorming in complexe en onvoorspelbare situaties
 • Demonstreer originaliteit in de overname en de toepassing van ideeën om specifieke inhoud / praktijk
 • Vertrouwen ideeën te delen mondeling of schriftelijk
 • Ontwikkel inhoud geschikt voor een on-line forum

Hoe zal ik leren en gegeven op de cursus?

Het programma modules worden ondersteund door een leren en onderwijzen strategie vaststelling van een waaier van benaderingen, waaronder presentaties, seminars en een-op-een-tutorials. Binnen klassen nadruk wordt gelegd op inter-actief onderwijzen en leren. Studenten worden verwacht dat zij persoonlijk bezighouden, in kleine groepen en grotere klassen, met een bereik van materiaal en ideeën. Studenten zullen kritisch en analytisch te gaan met geschreven, visuele, mondelinge en audio-visueel materiaal, met inbegrip van IT-materiaal en hun eigen materiaal.

Eén-op-één lessen bieden studenten de mogelijkheid voor individuele of kleine groepsdiscussies over de werkzaamheden, zowel op het conceptuele en het opstellen stadia ingediend. In combinatie met Learning Development team van het college, het onderwijs via tutorials zorgt voor sterke relaties te ontwikkelen tussen medewerkers en studenten en tussen studenten onderling, waardoor verder het creëren van een ondersteunende leeromgeving.

Aandacht wordt gedurende de modules besteed aan zowel het onderzoek naar een scala van materialen en reflecteren op historiografische processen. Bijzondere aandacht zal ook worden besteed aan actuele debatten in de openbare geschiedenis.

Assessment is gevarieerd, waaronder een aantal meer traditionele academische geschiedenis essays en reviews, naast meer creatieve projecten die studenten in staat om stukken van de openbare geschiedenis produceren of zich bezighouden met de sector op andere manieren. In vereisen dat de studenten tot negen stukken van het werk te voltooien voordat ze beginnen met het proefschrift module we hen aanmoedigen om een ​​verscheidenheid van vaardigheden te ontwikkelen.

Studenten worden aangemoedigd, en vereist in twee modules, om praktisch werk te produceren in verschillende formaten. Dit kan nieuwe materialen voor een cursus leren ze onder andere; een begeleide wandeling en kritiek; een kritiek van een tentoonstelling; een nieuwe gids voor een museum; Een video met een kritische analyse; oral history interviews; of een gedetailleerde analyse van een object of een visueel beeld. Het proefschrift of scriptie alternatief worden gezien als een kans voor studenten om alles wat ze geleerd hebben in zowel een academische vorm en een meer toegankelijk voor niet-deskundigen bij elkaar te brengen.

De plaatsing is bedoeld om studenten ervaring op te doen en na te denken over de geschiedenis sector publiek, terwijl ook de productie van academische werk. De plaatsing vormt een deel van het consumeren en produceren Openbare Geschiedenis module en als zodanig biedt een andere mogelijkheid voor diepgaande betrokkenheid bij de publieke geschiedenis. Studenten en medewerkers zullen samenwerken om een ​​geschikte plaatsing-studenten die al bezig zijn of vrijwilligerswerk in de geschiedenis sector publiek kan gebruiken als hun plaatsing vinden.

TOELATINGSEISEN

Dit is een postdoctorale opleiding. We verwachten dat de meeste, maar niet noodzakelijk alle, kandidaten eerst graden in een relevant onderwerp. Aanvragers hoeven niet naar een eerste graad in de geschiedenis hebben, maar moeten wel in staat zijn om hun vermogen om te studeren op postdoctoraal niveau te tonen. Recente studenten hebben een achtergrond in de Kunst, Engineering, Media Studies, ontwerp, wetenschap, literatuur, talen, Classics evenals geschiedenis gehad. Ze hebben opgenomen leraren, docenten, kunstenaars, statige huis gidsen, archivarissen, lokale toeristische gidsen, archeologen, museum werknemers, orale historici, vakbondsactivisten, journalisten, familie historici en volwassen opvoeders. Dr Ruth Percy is erg blij met de cursus en toelatingseisen met potentiële kandidaten voor te bespreken formele aanvraag en interview

CURSUS EN TOEPASSING DATA

Deze cursus start in september en toepassingen te sluiten op 15 augustus. Voor vragen, neem dan contact op met Hannah Jones, het Academisch griffier op 01865 759604 of Programme Co-ordinator, Dr Ruth Percy op 01.865 759.631.

CARRIÈRE

Een openbare geschiedenis Masters is niet alleen nuttig voorbereiding voor het werk in het erfgoed, musea en archieven, maar, want het combineert aandacht voor detail met brede analyse, het is ook zeer gewaardeerd in een scala van loopbanen waaronder beleidsontwikkeling, civil service.

Collegegeld 2015/16

Toegang tot HE programma, niveau 3, Full Time: £ 3358

Certificate of Higher Education Niveau Voltijds Deeltijd
Business and Social Enterprise Niveau 4 £ 6000 £ 3000
Engels Studies: Creatief schrijven en kritische Practice Niveau 4 £ 9000 £ 4500
geschiedenis Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Internationale Arbeidsorganisatie en de Trade Union Studies Niveau 4 £ 9000 £ 6750
wet Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Sociale en Politieke Studies Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Schrijven voor prestaties Niveau 4 £ 9000 £ 4500
BA Degree Niveau Voltijds Deeltijd
Sociaal Werk Niveau 4 £ 9000 £ 6750
Jeugd en Community Niveau 4 £ 9000 £ 6750
MA programma's Niveau Voltijds Deeltijd
Openbare Geschiedenis Niveau 7 £ 5100 £ 2550
Resident Study Bedroom tarieven 2014/15 40wks per wk
Studie Bedroom standaard Y £ 4000 £ 100
Studie slaapkamer en-suite £ 4840 £ 121
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As a Further Education College based in Oxford, Ruskin offers educational opportunities, to adults with few or no formal qualifications in an informal setting. Our curriculum starts with the students, ... Lees meer

As a Further Education College based in Oxford, Ruskin offers educational opportunities, to adults with few or no formal qualifications in an informal setting. Our curriculum starts with the students, their enthusiasm, needs, ambitions and skills and we offer our applicants potential progression routes from foundation courses, through to Access to Higher Education, Degree Programmes up to Masters level. Lees Minder