Ma public relations & corporate communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Public Relations & Corporate Communications

Dit programma verbetert de vaardigheden die je nodig hebt als een PR en communicatie student op zoek naar de industrie in te voeren. Het is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot communicatie als een strategisch management discipline, het verhoogt de inzetbaarheid en de voortdurende ontwikkeling van het beroep. U krijgt de gelegenheid om een ​​stage te ondernemen met een organisatie als onderdeel van een van uw keuzevakken, Professional Practice.p hebben>

Bestudeerd full-time, is dit gericht op studenten met een goede eerste graad streven naar meer sector-specifieke, specialist en reflectieve vaardigheden via postdoctorale studie te ontwikkelen voor het binnenvaren van de public relations-industrie. Het programma, toen studeerde in deeltijd is gericht op loopbaanontwikkeling voor mensen die al in de industrie. De MA PR is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de PR-industrie om een ​​platform van belangrijke kernvakken PR praktijk relevant naast een reeks optionele cursussen die specifieke sector aandacht verschaffen. Zoals het is gevestigd in Londen, een opvallend kenmerk van het programma is de mogelijkheid gebruik te maken van ervaren PR beoefenaars als gast en gastdocenten. We zijn er trots op om te zeggen dat in Londen onze Marketing programma 1 werden gerangschikt in de tevredenheid van studenten en 2 globaal door de complete University Guide 2016.

De doelstellingen van het programma zijn:

Voor een beter begrip en kritische reflectie over de rol en de processen van de public relations in organisaties en de samenleving te ontwikkelen om te gaan met onderwerpen en kwesties over public relations, en demonstreren leiderschap en doordachte reflectie in discussies en groepswerk om praktische vaardigheden voor PR planning en uitvoering samen met reflecterende ontwikkelen vaardigheden en geleerdheid en inzicht in de rol en agenda die zich ontwikkelen van PR als een strategisch management discipline.

Inhoud

Jaar 1 Studenten zijn verplicht om studie van de volgende verplichte vakken.

 • Grondslagen van Scholarship (PR) (15 studiepunten)
 • Proefschrift (45 studiepunten)
 • Zakelijk Engels voor academische doeleinden - Level 4
 • Actuele vraagstukken PR Practice (15 studiepunten)
 • Planning en communicatie vaardigheden voor PR (15 studiepunten)
 • Media Relations en Social Media (Level 7) (15 studiepunten)
 • PR Stichtingen en Corporate Communications (30 studiepunten)
 • Methoden onderzoek (15 studiepunten)

Studenten zijn verplicht om 2 opleidingsonderdelen uit deze lijst met opties te kiezen.

 • Interne Communicatie (15 studiepunten)
 • Consument en Celebrity PR (15 studiepunten)
 • Campagne PR (15 studiepunten)
 • Financiële PR (15 studiepunten)

De erkenning van beroepskwalificaties


Dit programma is goedgekeurd door het Chartered Institute of Public Relations, de professionele Britse vereniging voor de public relations in het Verenigd Koninkrijk.

Carrièremogelijkheden


Afgestudeerden van dit programma hebben kansen en behaalde posities in public relations en corporate communicatie binnen PR bureaus, de publieke sector, NGO's en liefdadigheidsinstellingen en bedrijven waar een scala van sectoren, waaronder de consument, technologie, financiële, politieke PR en corporate. Het programma ontwikkelt de kennis, analytische vaardigheden en intellectuele capaciteiten die nodig zijn voor gerelateerde vacatures in sectoren zoals marketing, reclame en sociale media.

De Masters is relevant voor een scala van communicatie-rollen in zowel de private als de publieke sector organisaties, alsmede de derde sector, zoals goede doelen en non-gouvernementele organisaties. De Masters 'ontwikkelt de kennis, analytische vaardigheden en intellectuele capaciteiten die nodig zijn voor gerelateerde vacatures in sectoren zoals marketing, reclame en digitale media.

Toelatingseisen


Kandidaten moeten beschikken over:

Een goede eerste graad in een relevant onderwerp.

• Native speakers moet een goede standaard van geschreven en gesproken Engels te hebben.

• Studenten opgeleid in een andere taal dan het Engels moet een IELTS score van 6.5 of hoger of een vergelijkbare rating in een andere taal testsysteem hebben.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder