Ma politieke economie

Kingston University London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ma politieke economie

Kingston University London

Kies Kingston's Political Economy MA

Dit MA belicht vraagstukken van de effectieve vraag, sociale conflicten en financiële instabiliteit als kenmerken van het moderne kapitalisme. Het heeft betrekking op neo-klassieke, post-keynesiaanse en marxistische theorieën, en past ze aan de hedendaagse vraagstukken van bezuinigingsbeleid, neo-liberalisme, financialisering en globalisering. De cursus beoogt een nauwkeurige en professionele kennis van de gebruikte om de huidige problemen in de politieke economie te analyseren procedures te bieden.

Belangrijkste kenmerken

  • Deze cursus biedt een uitstekende voorbereiding voor een scala aan mogelijkheden werkgelegenheid in overheidsinstellingen, denktanks, onderzoeksinstellingen of in internationale organisaties zoals de Internationale Arbeidsorganisatie.
  • Lezingen worden aangevuld met seminars, het geven van een kans voor regelmatige feedback en discussie.
  • Economie afdeling van de universiteit is actief betrokken bij onderzoek en publicatie over financiële onderwerpen, en profiteert u van vaste medewerkers seminars en workshops.

Wat ga je studeren?

U vindt er een strenge en brede kennis van het vakgebied van de politieke economie, evenals het vermogen om onderzoek op dit gebied uit te voeren te verwerven. De cursus biedt een uitgebreid overzicht van de macro-economie uit een theoretisch en politiek perspectief, en van het kapitalisme van zijn opkomst tot hedendaagse globalisering, evenals de parallelle ontwikkelingen in de politieke economie.

U zult hedendaagse concurrerende politieke economie paradigma's te verkennen, en voeren een geavanceerde analyse van de processen van globalisering en financialisering van het hedendaagse kapitalisme, te gebruiken als basis voor de discussie over het economisch beleid. Uw proefschrift zal zich richten op een toegepaste economische politiek onderwerp - je zal individueel werken met een lid van het personeel om een ​​onderwerp voor uw proefschrift, onderzoek dit onderwerp te kiezen en schrijf uw conclusies.

Aanslag

Beoordeling zal een verscheidenheid van vormen, met inbegrip van de klasse testen, essays, examens, gesorteerde oefeningen, praktische cursussen, presentaties, neem-home tests proefschrift literatuuronderzoek en economische rapporten.

cursus structuur

Let op: dit is een indicatieve lijst van modules en is niet bedoeld als een definitieve lijst.

Core modules

  • Economics Proefschrift
  • Financialisering, Globalisering en het economisch beleid
  • Macro-economische Theorie en Beleid
  • Politieke Economie: de effectieve vraag, uitbuiting en Crisis

Optionele modules

  • Economische verandering en ideeën
  • Economisch beleid Modelling

Een taal leren

U krijgt de gelegenheid om een ​​vreemde taal, kosteloos, te bestuderen tijdens uw tijd aan de universiteit, als onderdeel van de Kingston taal Scheme hebben. Opties zijn momenteel: Arabisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn, Portugees, Russisch en Spaans.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
5,600 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Kingston upon Thames, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan