Ma onderwijs studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA Education Studies

MA Education Studies biedt mogelijkheden voor studenten om hun begrip van kwesties met betrekking tot een breed scala aan onderwijsbeleid en -praktijk te verbeteren. Het verbetert analytische en onderzoeksvaardigheden en biedt sociologische en filosofische inzichten in de studie van het onderwijs.

Dit programma biedt mogelijkheden om deel te nemen met een significante vragen, problemen en discussies binnen het onderwijs studies. Studenten vooraf hun analytische vaardigheden, verdiepen hun
kennis van pedagogiek en methodologie, en het ontwikkelen van hun vermogen om kritisch te reflecteren op de beroepspraktijk.

Steunend op verschillende disciplines en stromingen, met inbegrip van de sociologie, recht, filosofie, politieke theorie en het feminisme, het programma nodigt studenten om educatieve ervaringen, waarden en praktijken te analyseren op een manier die creatieve, rigoureus en de moeite waard zijn. Studenten onderzoeken de politiek van onderwijsbeleid en praktijken met betrekking tot kwesties van sociale rechtvaardigheid, identiteit, geslacht, ras en de leer van diverse groepen studenten. Het doel is om studenten met een breed scala van intellectuele middelen grijpen, zodat ze zich kunnen situeren in de lopende dialogen over het onderwijs die zichzelf educatief zijn.

Modules

Core modules omvatten:

  • The Politics of onderwijsbeleid en -praktijk
  • Onderzoek onderwijs Studies


Optionele modules zijn onder andere:

  • Onderwijs en Identiteit
  • Onderwijs, ecologie en sociale rechtvaardigheid
  • Geschiedenis, Gender en Education
  • Handicap en Onderwijs
  • Bijzondere en Inclusief Onderwijs
  • Progressieve en alternatieve vormen van Scholing

Leren en Onderwijzen

Tijdens een cursus van lezingen, seminars, workshops en tutorials, worden de studenten geboden kansen om deel te nemen in gerichte groepswerk, de bijdragen van theoretici en pedagogen evalueren, case studies afkomstig uit empirisch onderzoek te overwegen en te verdiepen in de rijke schakering van hun eigen ervaringen om kritisch na te denken over onderwijskwesties, beleid en practice.Learning en onderwijs

Tijdens een cursus van lezingen, seminars, workshops en tutorials, worden de studenten geboden kansen om deel te nemen in gerichte groepswerk, de bijdragen van theoretici en pedagogen evalueren, case studies afkomstig uit empirisch onderzoek te overwegen en te verdiepen in de rijke schakering van hun eigen ervaringen om kritisch na te denken over onderwijskwesties, beleid en praktijk.

Carrière

Het programma is van voordeel voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van of het bevorderen van een loopbaan in de beroepen die zorg en dienstverlening te betrekken. Het biedt ook een stevige basis voor het ondernemen van een postdoctorale onderzoek graad.

Toelatingseisen

Normaal gezien wordt een eerste of tweede klas Honours diploma of werkervaring op het gebied van studie.

Als Engels niet je eerste taal: IELTS 6.5 (met inbegrip van 6,5 in academisch schrijven) of een TOEFL score van 575 (paper-based) of 232 (computer-based) of gelijkwaardig.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder