ma media management en de communicatie met het publiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Neem het op leidinggevende functies in de communicatie

Bent u geïnteresseerd in de media? Je weet dat de communicatie is van centraal belang in bedrijf en streven ernaar om een ​​leider te zijn? Dan is de masteropleiding Media Management en overheidscommunicatie: de plek voor jou!

De masteropleiding aan de SRH University of Economics en de media Calw is een interdisciplinaire opleiding met een focus op media, communicatie, management en bedrijfskunde.

Het programma is gericht op media-vaardigheden te bieden vanuit verschillende perspectieven van de afzonderlijke modules en gekwalificeerd, zodat voor verschillende media-gerelateerde beroepen. Het doel is om een ​​grondige kennis van de verschillende prioriteiten bevatten.

De cursus duurt zes trimesters of 24 maanden wanneer 120 EC bereikt. Baseline is meestal een jaar op drie data - in januari, mei en september van elk jaar.

Door business management op onderwijs studenten de nodige tools om na het succesvol afronden leidinggevende functies in het bedrijfsleven over te nemen. We zien onszelf als een centrum van uitmuntendheid voor de opleiding op het gebied van het bedrijfsleven en de media. Veilig in de wetenschap snel in de praktijk en sterk als een team - daarom zullen we de hele persoon te maken. Internationale en interculturele focus in de studie van de veilige toegang tot de wereldwijde arbeidsmarkt. Studenten verwachten kleine groepen, individuele aandacht en persoonlijke coaching door zeer gemotiveerde professoren en docenten uit de praktijk. Simulaties, professionele uitstraling in internationale zakelijke transacties of in het buitenland te vergemakkelijken een succesvolle carrière start.

De lezingen zijn meestal drie dagen per week plaats, biedt dus de mogelijkheid om een ​​parallelle Werkstudenten- studeren of gaan op de arbeidsmarkt na. Het programma wordt afgesloten met de masterscriptie en een colloquium.

Belangrijke vakgebied: Media

Het gebruik van media om te communiceren is een van de belangrijkste gebieden van de verantwoordelijkheid van leiderschap en management. Het curriculum van de "media" en anderen zijn onder bijzondere aspecten van PR, projectwerk in Visuele Communicatie, Fotografie en corporate design. De studenten leren hoe te communiceren in het bedrijfsleven verbeterd door effectief gebruik van media. Door middel van praktische projecten, leren de studenten zoals een bedrijfsfilm geproduceerd en dit is effectieve reclame in de media gepubliceerd. Daarnaast worden de studenten basics in zakelijke netwerken, customer briefing en onderhandelingen dichterbij gebracht. Deze kennis wordt verdiept door vele praktische projecten nog verder.

Grote gebied van de studie: Communicatie

Communicatie speelt in de economie soms de belangrijkste rol. Het is niet alleen belangrijk om goed en duidelijk intern communiceren in een bedrijf, maar ook extern. Succes en de verkoop is afhankelijk van de hiërarchische communicatie tussen bedrijven, alsook door het publiek rechtstreeks aanpakken door middel van het effectieve gebruik van media.

Belangrijke vakgebied: Beheer

Goed management is de motor van een succesvol bedrijf. Managers moeten projecten te coördineren, delegeren taken of de markt en de behoeften van de klant te herkennen. Het beheersgebied van SRH Hochschule Calw leert studenten het hoe en wat van het management.

Grote gebied van de studie: Business Administration

Business Administration, ook wel bekend als Business Administration, is een tak van de economie. Het is gebaseerd op de veronderstelling dat goederen gewoonlijk schaars en vereisen daarom een ​​economisch gebruik.

De economie vraagt ​​om een ​​zeer getrainde communicatiemanager daarom de cursus biedt de studenten de theorie en de praktijk toe te treden. Met tal van casestudies en onderwerpen uit het veld, wordt dit concept perfect afgerond. De groep docenten zijn branchespecifieke experts die studenten met een duidelijke en praktische basis inhoud van de cursus te bieden.

De cursus wordt gekenmerkt door hoge Managerial deskundigheid, praktijkgericht project studies en case studies. Door dit voordeel, de afdeling Media en Communicatie creëert een landelijk USP. Deze masteropleiding kwalificeert studenten voor een verscheidenheid van de werkgebieden, zoals.

  • Marketing en Sales Management - Public Relations - Event Management / Trade Marketing - Zaken creatie & Business Successie - Reclamebureau en PR-bureaus - uitgeverij - Zakelijk Publishing Agencies - E-Commerce Company - Team directie / leidinggevende posities De cursus gelijk gewicht combineert twee perspectieven die anders onderwezen in aparte compartimenten zijn: communicatiemanagement als deel van het gebied van marketing en media studies als deel van het gebied van de sociologie. Zet modules in vreemde talen, de internationale focus aanvulling op de opleiding van studenten en het vergroten van hun kansen op een internationalisering van de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn er evenementen op intercultureel management en internationale communicatie.

Met deze configuratie, de SRH Calw biedt een uniek programma voor mediaprofessionals en bereidt studenten optimaal voor de professionele uitdagingen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren.

Zukunftsorientierte Bachelor- und Masterstudiengänge in den Bereichen Wirtschaft und Medien in kleinen Gruppen mit individueller Betreuung in Calw studieren. Lees Minder