Ma / MPhil in de internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA CURSUS IN INTERNATIONALE ORGANISATIES

Duur: Het programma is full-time voor een periode van 2 semesters (12 maanden)

Toelatingseisen: Een goede eerste graad. Kandidaten zouden voorleggen aan een selectie-interview.

Cursussen

De cursussen voor deze opleiding een periode van 12 maanden vanaf de datum van registratie. Studenten zijn verplicht om een ​​minimum van vier gangen, elk draagt ​​3 credits in elk van de twee semesters nemen. Studenten worden ook aangeboden een twintig-weekse cursus in Research Methodology. Part-time studenten de cursus meer dan 24 maanden vanaf de datum van registratie.

M. Phil CURSUS INTERNATIONALE RELATIES

De M. Phil graad in Internationale Zaken vereist twee academische jaar studie waarin kandidaten nemen ten minste vier cursussen. Voor deeltijdstudenten, maar de M.Phil programma duurt vier studiejaren of een maximum van acht opeenvolgende semesters. M. Phil kandidaten zijn verplicht om INTA 610 nemen; Research Methodology en INTA 620; Applied Field Methods, 5 kernvakken in aanvulling op een minimum van twee keuzevakken in het eerste semester. In het tweede semester worden de studenten verplicht om vier keuzevakken waaronder INTA 604 en Public Policy Analysis in de afdeling Politicologie nemen.

De derde en vierde semesters zijn gewijd aan het proefschrift.

Bovendien, M. Phil kandidaten, zijn verplicht om een ​​vreemde taal, (Proficiency natuurlijk) anders dan Engels te studeren. De kandidaten worden ook aangemoedigd om deel te nemen aan de Lecia woensdag Seminars.

  1. De M. Phil (Internationale Betrekkingen) normaal open voor MA-studenten die de MA cursus werken met een B + gemiddelde, of beter passeren. Dergelijke kandidaten kunnen direct doorgaan naar deel II van de M. Phil programma. Ze zullen echter worden verplicht om extra cursussen te volgen in gebieden waar ze worden gevonden deficiënt.
  2. Houders van een zeer goede eerste graad in een verwante discipline kan rechtstreeks worden toegelaten tot de M.Phil na het indienen van een selectie-interview.
  3. Houders van een master in International Affairs van een erkende universiteit kan ook worden toegelaten tot het tweede deel van de M. Phil programma. Dergelijke kandidaten kan nodig zijn om aanvullende cursussen te volgen in gebieden waar ze worden gevonden deficiënt.
  4. De programma's voor de direct toegelaten tot de M. Phil en die gaf na de eerste twee semesters van de MA enigszins verschillen.

THESIS

Een scriptie is vereist voor de M.Phil graad.

Bovendien zijn kandidaten vereist:

a) Om een ​​bekwaamheidstest ('C' passeren - 40% of beter) in een vreemde taal (bijvoorbeeld Frans, Spaans, Duits, Russisch, Arabisch, Swahili, Japans en Portugees). Wanneer een kandidaat heeft kwalificatie in een of meer talen, zou hij / zij worden verplicht om een ​​vaardigheid test in een extra taal, en,

b) om regelmatig deel te nemen aan seminars over de hedendaagse internationale betrekkingen en de Afrikaanse politieke, economische, culturele, wetenschappelijke en sociale problemen.

OPZET VAN HET ONDERZOEK:

Negen 3 uur papers worden geschreven over de eerste drie semesters van het programma en een scriptie van niet meer dan 40.000 woorden om niet eerder dan 18 maanden en niet later dan 24 maanden na de datum van registratie wordt ingediend. Een kandidaat kan ook mondeling worden onderzocht op de inhoud van zijn / haar scriptie als de examinatoren daartoe besluiten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

About UG The vision of the University of Ghana is to develop world-class human resources and capabilities to meet national development needs and global challenges through quality teaching, learning, r ... Lees meer

About UG The vision of the University of Ghana is to develop world-class human resources and capabilities to meet national development needs and global challenges through quality teaching, learning, research and knowledge dissemination. Founded in 1948 as the University College of the Gold Coast, the institution was mandated to provide and promote University learning, education and research. It became the University College of Ghana on the attainment of Ghana’s independence in March 1957. However, by an Act of Parliament on 1st October 1961, the University College of Ghana attained sovereign university status with authority to award its own degrees. It is the oldest and largest of the six public universities in Ghana. Lees Minder