Ma / MFA beweging: regisseren en onderwijs

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MA / MFA Beweging: regisseren en Onderwijs

Overzicht

Baanbrekende programma's die gericht zijn op de prestaties en beweging beoefenaars geïnteresseerd in beweging regisseren en onderwijs. Studenten kunnen acteurs of dansers die willen diversifiëren, mensen die werken met acteurs, of beoefenaars van de sport of holistische praktijk die willen hun begrip van de praktische / theoretische interfaces voor het verkeer in de hedendaagse prestaties te verbeteren zijn.

Over de cursus

Deze cursussen bieden specialist, beroeps onderwijs op het gebied van beweging voor acteurs en productie praktijk voor beweging bestuurders. Bespoke beweging plaatsingen op centraal en in andere professionele theater instellingen, zoals andere conservatoria of theater, opera of film organisaties (zowel in Groot-Brittannië en internationaal), zijn een belangrijk onderdeel van de cursus.

Er zijn mogelijkheden voor de ontwikkeling van de individuele beweging specialismen en hun toepassing op het werk van de acteurs. Traditie, ervaring, eclecticisme en innovatie belichamen centrale begrip van de beweging training voor het theater, en deze unieke cursussen zijn gemaakt in die geest.

cursus Detail

In het eerste jaar studenten van de MA en MFA te combineren voor termen 1-3. De MFA strekt zich uit in een tweede jaar dat de werkplek attachments, mentorschap en de praktijk inhoudt.

Deze cursussen kapitaliseren op Central hulpbronnen, innovaties en geschiedenis op het gebied van acteur beweging, zowel op postdoctorale en Hbo-niveau. Studenten zullen behoren tot de lange geschiedenis van de beweging in het Central van Litz Pisk tot heden.

Student zijn voorzien van een rijk en gevarieerd landschap waarin de beweging praktijken aan te pakken met betrekking tot een breed scala van gevestigde theater processen en innovaties op het gebied. Praktische beweging onderwijs en beweging aansturen op geselecteerde projecten biedt een scala aan mogelijke toepassingen op het gebied van theater productie, poppenspel, animatie, klassiek theater, film acteren, en eigentijdse en bedacht werk.

Er zijn mogelijkheden voor studenten om hun eigen praktijk als beweging specialisten ontwikkelen op basis van hun belangen in deze groeiende en innovatieve gebied, en ze potentieel baanbrekend onderzoek doen naar de beweging. De cursussen worden gegeven door docenten die zijn huidige professionele beoefenaars in hun vakgebied van de beweging pedagogie, bewegingsrichting en beweging onderzoek.

Studenten ondergaan een geformaliseerd en systematisch acteur beweging onderwijs die samenvalt met de opkomst van een brede maatschappelijke belangstelling voor alle aspecten van lichamelijkheid en het lichaam. Er is een stevige nadruk op Laban beweging filosofie en Lecoq de ruimtelijke en fysische technieken, maar de algehele aanpak is eclectisch en viert een verscheidenheid van methoden. Studenten kunnen verwachten om het werk van de beweging de praktijk, zoals Feldenkrais, Bogart, Roth, Suzuki, Alexander, Pisk, Humphries, Barba en Grotowski tegenkomen. Werkvormen plaatsen gelijke nadruk op de individuele en collectieve ontwikkeling, door middel van individuele tutorials, groep seminars en workshops. Praktische sessies zijn bedoeld om vaardigheden te verbeteren als een beweging leraar of beweging directeur.

MFA studenten zelfstandig te werken in een tweede jaar van specialistische studie gericht op het verbreden en verdiepen van de praktijk binnen een professionele context. Zij zullen naar verwachting een of twee bijlagen die worden ondersteund door tutorials het hele jaar door te voeren, als onderdeel van een continu proces van reflectie, analyse en de groei die zal leiden tot een eindwerk indienen.

Aanslag

Voor beide MFA studenten in het eerste jaar en MA studenten, assessment is door middel van een scala aan methoden, waaronder werken aan concrete projecten, schriftelijke opdrachten en onderwijs / regisseren praktijk plaatsingen.

In de laatste termijn van de MA, leerlingen zelfstandig werken aan hun specialist onderzoek af te ronden, als gevolg van werkzaamheden in de loop.

Professional Focus

stages

Studenten aan deze opleidingen hebben plaatsing activiteit ondernomen op:

Conservatoria en instellingen voor hoger onderwijs met inbegrip van Royal Academy of Dramatic Art, East 15 Acting School, Guildford School of Acting, Italia Conti Academy of Theatre Arts, Rose Bruford College, en de animatie-afdeling van Central Saint Martins, evenals bij Central.

bedrijven waaronder Peut-être Theatre, Chickenshed Theatre, Royal Shakespeare Company en Schraag Theatre.

Organisaties en instellingen in het buitenland waaronder CAP-21 in New York, en universiteiten in Griekenland en Noorwegen.

Recente gastmedewerkers

Struan Leslie (Movement directeur, voorheen hoofd van de Beweging in de Royal Shakespeare Company), Imogen Knight (Movement directeur en choreograaf), Jane Gibson (Movement Director voor film en theater, voorheen hoofd van de Beweging in het Nationaal Theater), Sue Lefton (Movement directeur in theater, film en opera), Kate Flatt (choreograaf en regisseur Movement in theater en opera), Liz Rankin (Movement directeur Shared Experience). Auteurs van de verplaatsing hebben Mark Evans en Alison Hodge inbegrepen. Beweging leraren hebben Ian Brener (historische dans en periode beweging), Natasha Fedorova, Marie-Gabrielle Rotie, Alex Croft, Karin Fisher-Potisk, Lucy Cullingford inbegrepen.

Toelatingseisen en Admissions

Je zal normaal gesproken een diploma of gelijkwaardig in een onderwerp dat een element van beweging of dans omvat. Afgestudeerden van andere disciplines zal worden beschouwd als zij het bewijs van eerdere opleiding en ervaring in beweging of dans kunnen bieden. Als u een sterke beweging achtergrond en professionele ervaring van het werken met beweging gedurende ten minste twee jaar, zult u in aanmerking komen voor niet-standaard invoer.

Een aanbod zal normaliter alleen worden gemaakt na interview.

Een MFA top-up jaar voor mensen met een bestaande MA in dit onderwerp is ook beschikbaar.

Engels Taal

Aanvragers voor wie Engels niet hun eerste taal zijn verplicht om hun Engels taalvaardigheid te bewijzen door het verkrijgen van een algemene score van 7,0 op een IELTS test. Wij accepteren gelijkwaardig Engels taal kwalificaties. Aanvragers wordt geadviseerd om deze certificering zo snel mogelijk te krijgen.

Interviews in Londen

Als u bent geselecteerd voor een interview voor een plaats op MA of MFA Beweging: regisseren en Teaching zullen wij u nodig hebben om de volgende voor te bereiden:

  • een eenvoudige, korte beweging oefening die je zou leren om een ​​stagiair acteur (niet langer dan 10 minuten). U vindt deze oefening op het interview te leren en als docent bespreek uw doelstellingen. Dit is onze kans om u in actie te zien als een potentiële beweging docent / regisseur en om te bepalen of u mogelijkheden voor analyse en reflectie hebben
  • een kort voorbeeld van je eigen beweging werk, die niet langer mag duren dan 10 minuten en weerspiegelen uw bepaalde beweging stijl en aansluiting op beweging
  • een 1500 woord essay het uitleggen van je motivatie naar de cursus.

U dient mee te nemen kleding die geschikt zijn voor een beweging sessie, en een aantal schriftelijke bewijs van enige academische kwalificaties.

Het interview proces krijgt u ook een kans om meer over de cursus en de School uit te vinden.

International Interviews

Elk jaar Central biedt onderdak aan een aantal interviews buiten het Verenigd Koninkrijk, met een team van docenten van het Centraal reizen naar kandidaten te ontmoeten. De internationale gesprekken zijn bedoeld om de in Londen gevestigde interview ervaring in elk aspect repliceren (anders dan een bezoek aan onze site!). Zie onze Event Finder voor een overzicht van de komende interview locaties en data.

Afstand Interviews

Centraal doet een asielzoeker een afstand interview voor deze cursus te mogen volgen. Als u woont in het buitenland en niet in staat zijn om een ​​interview in persoon die je kan bijwonen, naar het oordeel van de cursusleider de mogelijkheid van een afstand interview worden aangeboden. Als u bent geselecteerd voor een interview op deze manier wordt u gecontacteerd (normaal via e-mail) om een ​​geschikte tijd voor een interview te regelen. Dit zal worden uitgevoerd op Skype, telefoon of via 'live' e-mail uitwisseling en zal normaliter worden gebaseerd op materiaal dat u zult zijn gevraagd op voorhand in te dienen. Het interview zal worden uitgevoerd door de toelatingscommissie Tutor in samenwerking met een collega die het zicht van uw ingediende materialen zal hebben.

International Students

Bezoek de sectie International Students om de details van het Engels taaleisen voor cursussen Central te bekijken.

Beyond Central

Afgestudeerde werkgelegenheid en carrière paden zijn onder andere:

beweging Bestuurders, The Shed bij het National Theatre, Royal Shakespeare Company, Stratford-upon-Avon en New York, Broadway, Royal Court Theatre, Young Vic, London 2012 Olympic Opening Ceremonies, Finse en Australische Opera Companies.

beweging Leraren, Hoofd van de Beweging, Academie van live en opgenomen Arts, Oost 15 Acting School, Middlesex University, Rose Bruford College, Royal Academy of Dramatic Art.

Assistant Directors, Royal Shakespeare Company.

trainee Director, Glasgow Citizens Theatre.

Theater Hoogleraren / Practitioners, Japan, Korea, Canada, Mexico, Australië, Duitsland.

Research Degrees, Body en Beeld.

workshopleiders, Sjamanistische praktijken, Body-Mind Centering voor choreografen.

Beweging, Animatie en Laban.

prestatie, Oorlogspaard

Huldeblijk

Diane Alison-Mitchell

Afgestudeerd 2008 Beweging directeur en choreograaf, kredieten omvatten Julius Caesar geregisseerd door Gregory Doran voor de Royal Shakespeare Company, The Island bij de Young Vic, London 2012 Olympische openingsceremonie als onderdeel van Toby Sedgwick beweging van het team en het Nationale Theater film Wat is een beweging Director?

"Ik kom uit een dans achtergrond en was echt geïnteresseerd in het vinden van nieuwe manieren om te werken met het lichaam en had altijd een passie voor theater. De cursus echt verbreed mijn kennis van de beweging praktijken, maar nog belangrijker hielp me om mijn eigen praktijk, wat cruciaal is voor een Movement directeur te bouwen. De cursus ondersteunt ook diegenen die geïnteresseerd zijn in de beweging om te informeren en te ontdekken in een creatieve omgeving, met een bereik van mensen uit een verscheidenheid van achtergronden. Deze diversiteit was een rijke deel van wat de cursus biedt. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘Wor ... Lees meer

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘World Leading’ – and is unique in the realm of drama conservatoires. The ratio of undergraduate applications to places is the highest of any UK university. Lees Minder