Ma leiderschap en management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

1

Overzicht

Duur: 14 Maanden

Start op: Juni, september en januari

Campus: Londen of Reading

Aanbestedende dienst: Universiteit van San Marco en St John ABI College biedt een Master's Degree MA in Leadership and Management in samenwerking met de University of St Mark & ​​St John. Deze kwalificatie heeft wereldwijde erkenning en zal het CV van iedereen die hun carrière in Business, Management, Public Service, financiën, handel en aanverwante beroepen waar hoge kwaliteit leidinggevende vaardigheden zijn essentieel verbeteren.

MA Leiderschap en Management cursus is gericht op een ethos dat succesvolle management is gebaseerd op mensen en in de loop van de studenten worden aangemoedigd om zelfbewustzijn en reflectie te ontwikkelen over zichzelf en hun teams. Met deze kern principe in het achterhoofd verkent de cursus hoe strategisch denken kan worden beïnvloed en vervolgens geïmplementeerd in effectieve verandering in een verscheidenheid van gebieden, waaronder finance, human resource management en operations management.

Dit Leadership and Management programma is bedoeld voor het beoefenen van professionals die ofwel werken of aspiraties om te werken in een ontwikkelingsstoornis manier als een manager of leider. Het is even relevant voor degenen die werkzaam zijn in de publieke, private of vrijwilligersorganisaties. Het programma zal workshops, actie-learning sets, werk op basis van actie-onderzoek en één-op-één coaching en mentoring te betrekken met het oog op de theorie en de beroepspraktijk, kritisch denken en zelfbewustzijn te integreren.

De part-time route is ontworpen op een zodanige wijze dat de studenten toe te staan, om te studeren in hun eigen tempo door de verschillende opeenvolgende stadia van de MA, dwz postgraduaat in Leiderschap en Management (60 M studiepunten), Postgraduate Diploma in Leiderschap en Management (120 M studiepunten) en MA in Leadership and management (180 M studiepunten). Dit is met name geschikt voor het in dienst studenten die wensen om hun professionele verantwoordelijkheden in evenwicht te brengen met geavanceerde studie die hun loopbaanvooruitzichten zal verbeteren.

Waarom ABI College?

Bij ABI College zijn we trots in het geven van de beste van de academische aandacht voor al onze studenten op individuele basis, zodat we kunnen identificeren hun leren moet hen in staat stellen om hun volledige potentieel te bereiken. We werken nauw samen met onze universiteit partner en hebben een vriendelijke en toegankelijke medewerkers die professioneel zijn toegewijd aan uw succes. Wij streven naar een 'geïnspireerde leergemeenschap "te zijn.

Programma Structuur

  • Het beheren in een strategische context
  • Beheren en Leading People
  • Leiderschap: Organisatorische Context and Self
  • Het leveren van Excellence in Operations
  • Duurzaam Financieel Management
  • Research Methods
  • Management Research Report en uitvoeringsplan (voor full-time studenten is voorzien van een 4 weken stage kans)

Toetsvormen

Verscheidenheid van cursussen en projecten

Toelatingseis

Academische

  • Een eerste graad en / of beroepskwalificaties op niveau 6 of hoger met werkervaring
  • Aanvragers wordt verwacht dat zij in passende arbeid
  • Vrijstellingen voor degenen holdingniveau 7 awards in het management van Edexcel

Engels taaleisen

Een algemene IELTS score van 6,5 is vereist (met inbegrip van een minimum van 6,0 in elke competentie: lezen, schrijven, luisteren, spreken), of gelijkwaardig. De kandidaten moeten een bewijs van hun scores, idealiter een IELTS TRF (testrapport vorm) bieden, maar internationaal erkende equivalenten worden ook aanvaard.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are an Independent College providing an Academically excellent, Business oriented, and Innovative learning environment with high standards of teaching, small class sizes and excellent student suppo ... Lees meer

We are an Independent College providing an Academically excellent, Business oriented, and Innovative learning environment with high standards of teaching, small class sizes and excellent student support. Lees Minder
Londen , Lezing + 1 Meer Minder