Ma internationale betrekkingen (Europa, Oost-Azië, het Midden-Oosten)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Binnen het brede kader van de doelstellingen voor onze MA graden, is dit bedoeld om een ​​duidelijke basis van geavanceerde kennis en begrip van de discipline van de internationale betrekkingen gekoppeld aan een focus op de ontwikkelingen in Europa of het Midden-Oosten of Azië te bieden.

Leren en Onderwijzen

Aan het begin van het academisch jaar, studenten doorlopen vijfdaagse inductie gebeurtenissen waarin zij worden geïnformeerd over University, de school, de MA / MSc-programma's en de voor hun leren faciliteiten.

De 180 studiepunten eenjarige MA opleiding is verdeeld in vier kern en twee optionele modules van 15 studiepunten elk. Bovendien moeten de studenten een scriptie van 75 studiepunten van niet meer dan 15.000 woorden in te dienen. De meeste van de modules worden tijdens de eerste twee termijnen geleverd en studenten brengen de resterende tijd aan het proefschrift te schrijven.

Meestal een module heeft 18 lesuren verdeeld over 9 weken en 132 uren zelfstudie. De modules worden vooral geleverd door middel van wekelijkse 2 uur sessies die ofwel kan in de vorm van seminars en een uur hoorcollege en één uur van de tutorial. De vorm waarin seminars plaatsvindt verschilt echter van module naar de andere. Typisch zouden modules van lezingen, discussies en presentaties van studenten bestaan ​​- de omvang van elk van deze onderdelen zou van de ene module naar de andere verschillen.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real differenc ... Lees meer

Durham University is distinctive - a Collegiate University with ancient traditions and modern values. We seek to achieve the highest distinction in research and scholarship which make a real difference to societies world-wide. We are equally committed to excellence in all aspects of learning, education and the transmission of knowledge. Lees Minder