Ma internationale bedrijfsleven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is om de essentiële kennis, inzicht en vaardigheden die nodig zijn voor afgestudeerden om te beginnen om competent en effectief te opereren binnen de internationale business en management omgeving op mid-level management posities bieden. Het is een 1 jaar full-time programma (2 jaar in deeltijd) en je zal ook een professionele werkopdracht waarin u wordt verwacht dat zij een management consultancy project voor een organisatie af te voeren.

Veel van de modules zal zich richten op specifieke landen en regio's als onderdeel van hun verkenning van het internationale bedrijfsleven onderwerpen. Studenten worden verwacht dat zij een belang in het verkennen van zakelijke praktijk en cultuur in heel gevarieerd delen van de wereld te laten zien en te trekken op grote schaal op deze in hun opdrachten. Elk jaar zijn er scala aan nationaliteiten aanwezig in de groep studenten, evenals de lezingen personeel en dit is een rijke bron van informatie en cultureel bewustzijn, dat een integraal onderdeel van de cursus wordt.

Voordelen van International Business

  • Bestuderen theoretische grondslagen van International Business met real-life case studies en de industrie ervaringen.
  • Hoor uit de industrie gastsprekers zoals Coca-Cola, ASDA, Google.
  • Krijgen steun van het bedrijfsleven mentoren in ons Enterprise Centre, waar je daadwerkelijk kunt beginnen met je eigen bedrijf.
  • Kans om het buitenland te studeren aan een van onze partner universiteiten, bijvoorbeeld Australië, Spanje, de VS, Frankrijk.

Graduate bestemmingen

Potentiële carrière kunnen zijn; Global resource management, internationale marketing en sales management, Export consultancy, International Financial Reporting en Risk Management, Business groei en ontwikkeling consultancy, valutahandel en brokerage, International en trans nationale verzekering.

Vereisten

Honours diploma (minimaal 2,2) in elke discipline.

Als alternatief, zullen wij kandidaten met onder universitair niveau kwalificaties met de nodige werkgelegenheid / werkervaring overwegen. Neem dan contact op met de programma manager te bespreken.

Studenten wier eerste taal niet Engels is, zal een IELTS 6.0 resultaat door het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken Visum & Immigratie goedgekeurd nodig.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Lees meer

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Lees Minder