Ma internationale arbeids- en vakbondsrechten studies (iltus)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit is een jaar full-time of twee jaar part-time postdoctorale opleiding.

Bewegingen Arbeid wereldwijd worden gezien als zijnde in crisis en zijn actief op zoek naar manieren van vernieuwing. Deze kwesties zijn nauw verbonden met de globalisering en met vloeibaarheid onder emergent overgangs- en ontwikkelingslanden en landen. Ruskin's plaats in de arbeidersbeweging, samen met wetenschappelijk personeel onderzoek, schrijven en onderwijs op het gebied, zet het in een goede positie om een ​​centrum van debat en de wetenschap in dit project geworden.

Het Ruskin MA biedt artsen en geleerden van dergelijke uitdagingen de conceptuele, analytisch en kritisch kader voor het begrijpen en verklaren arbeidersbeweging verandering.

Dit MA cursus heeft tot doel: Stretch student te denken buiten de 'enveloppe' om nieuwe en creatieve strategieën van de arbeidersbeweging vernieuwing en transformatie, en hun eigen rol en identiteit in deze.

Debat zaken zoals:

 • Relatie georganiseerde arbeid met de globalisering
 • Interne unie democratie en leiderschap,
 • Inclusief met betrekking tot diversiteit over geslacht, klasse, leeftijd, etniciteit, religie, seksuele geaardheid, handicap
 • Steek nationale en cross culturele vergelijkingen
 • Het bereiken van praxis - theorie in de praktijk

Wat zal ik studeren op de cursus? De MA richt zich op hedendaagse kwesties en de toekomst van de arbeidersbeweging. Terwijl sterk geworteld in de praktijk zal theoretische kaders omlijsten en uitleggen kwesties en studenten zullen deze aanpak in hun deel 2 werk / Union / huidige kwestie gebaseerd Proefschrift verlengen. Bij workshops studenten te bespreken en het debat met elkaar, met docenten en met uitgenodigde academische onderzoekers en sprekers uit de arbeidersbeweging. Docenten op de MA zelf ervaren onderzoekers en publiceren in hun vakgebied. Voltijd studenten kunnen worden gesponsord door hun eigen of andere vakbondsorganisaties. Als in het Verenigd Koninkrijk, zal deze normaliter vakbond attachments (onbetaald) voor buitenlandse studenten. Sommige beurzen misschien beschikbaar.

De cursus is bedoeld voor:

 • Ervaren Britse vakbond officieren en activisten (betaalde en leg) van Britse vakbonden vooral degenen die hebben en de ontwikkeling van internationale afdelingen en die nauw samenwerken met buitenlandse partners, zoals PSI (Public Services International), IVVV (Internationaal Verbond van Vrije TU's) en het EVV (Europees Verbond van Vakverenigingen) alsook hun zuster vakbonden in het buitenland.
 • Britse vakbond officieren en activisten werken in professionele en witte kraag vakbonden die al afgestudeerden, en zijn op zoek naar postdoctorale academische studie en kwalificaties in het veld.
 • Overseas specialisten, met inbegrip van de EU-landen, in ontwikkelingslanden en opkomende economieën, en Oost / Centraal-Europa.
 • Activisten en officieren van arbeid bewegingen wereldwijd. NGO-medewerkers in het veld, gelijkheid en menselijke hulpbronnen specialisten op het gebied. Afgestudeerden van de arbeidsverhoudingen, human resource management, business, economie en aanverwante disciplines.
 • Afgestudeerden BA International Labour and Trade Union Studies Ruskin's

Voltijd studenten hun scripties tussen juni en oktober te schrijven en zal individueel leerprogramma / commissaris toezicht van docenten in het college hebben.

Hoe zal ik leren en gegeven op de cursus?

Je hoeft niet te leven in Oxford aan de MA bestuderen. De parttime cursus loopt over twee jaar en wordt georganiseerd door middel van drie-daagse residentiële workshops op Ruskin College. Tussen de workshops, de studenten in contact blijven met elkaar en met de docenten via e-support systemen. De full-time cursus loopt over 12 maanden. Buitenlandse studenten op de beurzen zal normaal leven in Ruskin studentenhuisvesting, en andere full-time studenten kunnen doen als accommodatie beschikbaar is. Studenten van zowel parttime als fulltime cursussen samen te komen voor lessen aan de driedaagse residentiële workshops. Voltijd studenten zullen seminars en tutorials bij te wonen en tijd doorbrengen op Britse arbeidsorganisaties aan onbetaalde bijlagen.

Student ondersteuning

Ondersteunende systemen tussen workshops onder docenten, de programmacoördinator en student collega's in Student Study groepen (SSGS) met behulp van een scala van communicatie methoden; voornamelijk e-communicatie.

Als leerlingen worden gesponsord door / werken met of voor een vakbond of een andere organisatie, verwachten we dat ze steun zal worden gegeven, zoals de toegang tot gegevens, relevant beleid en strategieën, conferenties, vergaderingen met belangrijke mensen. Dit is vooral belangrijk omdat opdrachten voornamelijk gericht arbeidersbeweging actuele onderwerpen.

TOELATINGSEISEN

Studenten zullen normaal afgestudeerden met een graad of gelijkwaardig diploma in een relevant gebied van studie. In plaats van een diploma, mag u als worden toegelaten

 • Je hebt relevante betaalde of onbetaalde ervaring met inbegrip van training / opleidingen, in organisaties zoals vakbonden, gemeenschap, vrijwilligerswerk of politieke groepen.
 • Je hebt kennis en academische vaardigheden evenredig met universitair niveau werken.
 • U kunt het bewijs van de capaciteit voor post-graduate studie tonen door middel van het verstrekken van een portfolio van recent geschreven werk; bijvoorbeeld rapporten, beleidsdocumenten, financieringsaanvragen, essays, enz.
 • U vult een academische case study analyse oefening en de achtergrond van de MA lezing ingesteld op het equivalent standaard van een eerste graad
 • Je hebt de kwalificaties in het betrokken gebied van studie en hebben het equivalent van 1 jaar elders voltooid, kunt u een aanvraag voor de toegang tot deel 2 van het MA-programma.

CURSUS EN TOEPASSING DATA

Deze cursus loopt om het andere jaar. Er zal een reeks open dagen het hele jaar dat de cursus start zijn.

CARRIÈRE

De MA is bedoeld om een ​​hoger opleidingsniveau kwalificatie voor arbeidersbeweging en de bijbehorende beoefenaars te verstrekken om hun strategische vaardigheden en kennis te verbeteren en vormen de basis voor loopbaanontwikkeling in het veld, met inbegrip van beweging tussen de ontwikkeling van vakbond beleid en praktijk en academisch onderzoek en onderwijs.

Zoals blijkt uit de 2005 TUC Unie Officer Training Review, die constateert dat volgende wijzigingen in vereniging officer rollen en toegang routes, het niveau van het diploma is toegenomen en nu onder de officieren, graad / HND en beroepskwalificaties domineren (2005: 9).

De MA is ook nuttig voor wie op zoek is naar onderzoek en academische loopbaan in het gebied te ontwikkelen.

HOE AANVRAGEN VOOR DEZE CURSUS

U kunt zich aanmelden voor cursussen online via de website Ruskin College of u kunt een pdf van ons aanvraagformulier te downloaden. Stuur gedrukt aanvraagformulieren: Academische griffier, Ruskin College, Ruskin Hall, Dunstan Road, Old Headington, Oxford, OX3 9BZ U kunt een exemplaar van het aanvraagformulier aanvragen door contact Receptie in Ruskin Hall aan u worden verzonden op 01865 759600 of e-mail vragen @ ruskin. ac.u U moet uw aanvraag indienen bij:

 • Bewijs van uw formele kwalificaties, en voor degenen die het toepassen van op basis van gelijkwaardigheid, voorbeelden van recent geschreven werk en eerdere studie etc.
 • 2000 woorden over waarom u wilt toepassen voor de MA International Labour & Trade Union Studies aan Ruskin College

FINANCIERING je studie

Studenten zijn verantwoordelijk voor de betaling van hun eigen collegegeld over deze cursus en er wordt een extra verblijf en catering kosten voor de residentiële workshops (ongeveer £ 150,00 per workshop) zijn. Er zijn zes workshops in één jaar, en drie in het tweede jaar. Sommige individuele vakbonden bieden beurzen voor studie aan Ruskin.

De TUC ook royaal biedt drie beurzen per jaar van £ 1.000,00. De MA-programma coördinator, Ian Manborde (07900 325379) is bereid om MA aanvragers te helpen bij het zoeken naar financiële steun van hun vakbonden en werkgevers.

Historisch gezien is de meerderheid van alle MA ILTUS studenten ontvangen enige vorm van financiële steun voor de MA studie uit hun vakbond en / of de werkgever.

KOSTEN EN FINANCIERING

Hoe kunt u uw studie te financieren voor het Verenigd Koninkrijk - op basis van studenten Er zijn een aantal opties beschikbaar om te helpen u de financiering van je studie afhankelijk van het niveau van de cursus zijn onderneming, uw financiële status en waar u in het Verenigd Koninkrijk wonen. Studenten moeten hun aanvraag voor financiële bijstand zodra maken als ze hun aanbod brief ontvangen. Informatie over waar te passen voor de financiering zal worden opgenomen in het aanbod brief, samen met het collegegeld bedrag en een cursus codes die u nodig heeft. Studenten zullen niet worden toegestaan ​​om in te schrijven, tenzij ze het bewijs te laten zien hoe hun collegegeld en (indien van toepassing) residentiële en catering vergoedingen zullen worden betaald kan bieden.

Collegegeld 2015/16

Toegang tot HE programma, niveau 3, Full Time: £ 3358

Certificate of Higher Education Niveau Voltijds Deeltijd
Business and Social Enterprise Niveau 4 £ 6000 £ 3000
Engels Studies: Creatief schrijven en kritische Practice Niveau 4 £ 9000 £ 4500
geschiedenis Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Internationale Arbeidsorganisatie en de Trade Union Studies Niveau 4 £ 9000 £ 6750
wet Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Sociale en Politieke Studies Niveau 4 £ 9000 £ 4500
Schrijven voor prestaties Niveau 4 £ 9000 £ 4500
BA Degree Niveau Voltijds Deeltijd
Sociaal Werk Niveau 4 £ 9000 £ 6750
Jeugd en Community Niveau 4 £ 9000 £ 6750
MA programma's Niveau Voltijds Deeltijd
Openbare Geschiedenis Niveau 7 £ 5100 £ 2550
Resident Study Bedroom tarieven 2014/15 40wks per wk
Studie Bedroom standaard Y £ 4000 £ 100
Studie slaapkamer en-suite £ 4840 £ 121
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

As a Further Education College based in Oxford, Ruskin offers educational opportunities, to adults with few or no formal qualifications in an informal setting. Our curriculum starts with the students, ... Lees meer

As a Further Education College based in Oxford, Ruskin offers educational opportunities, to adults with few or no formal qualifications in an informal setting. Our curriculum starts with the students, their enthusiasm, needs, ambitions and skills and we offer our applicants potential progression routes from foundation courses, through to Access to Higher Education, Degree Programmes up to Masters level. Lees Minder